nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Velkommen til en side med moderne borde til sengen. Her har vi fine designs til enhver smag og praktiske funktioner som skuffer og fine farver. Flere af vores billige borde er desuden produceret i MDF. Dette materiale giver natbordet en let kvalitet, som samtidig ikke koster alverden. Med andre ord får du altså et her et natbord til en pris, hvor alle kan være med.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Billige sengeborde og natborde med mange funktioner

Dit soveværelse er ofte der, hvor du slapper af, og kroppen får lov til at samle kræfter til en ny dag. Derfor gør du klogt i at skabe et hyggelig soveværelse, så du får de bedst mulige betingelser for en god nats søvn. Med et godt indrettet og harmonisk soveværelse kan du nemlig forbedre din søvnkvalitet.

 

Hertil har du naturligvis brug for en god madras at ligge på. For mange er det også vigtigt, at der er en følelse af ro og orden uden for mange sager, der kan forstyrre. Og det er her, vores sengeborde kommer ind i billedet. Et sengebord – også kendt som et natbord – giver dig mulighed for ekstra opbevaring lige ved hånden, når du skal sove. Det kan være dine briller, bøger, din mobil eller sågar et klassisk vækkeur.

 

Samtidig er det også med til at skabe en helhed i rummet og gøre soveværelset endnu mere personligt. Hos My Home Møbler har vi blandt andet både væghængte sengeborde, modeller med en eller flere skuffer og flere stilarter – fra det tidløse og sorte sengebord med læder til hvid højglans. De gode valgmuligheder betyder, at du kan finde lige det hvide sengebord eller sorte natbord, der passer til dit hjem.

 

I vores sortiment kan du dermed glæde dig til:

 

  • Tidløse og simple natborde med skuffe
  • Moderne natborde i træ og fine detaljer
  • Forskellige højder og mulighed for væghængt
  • Den bedste kvalitet til lavest mulige pris

 

Brug dit sengebord som ekstra opbevaringsplads, en bordplads til natlampen eller til at læse en god bog inden sengetid, som du nemt kan lægge fra dig. Eller hvad med at forkæle dig selv en søndag morgen ved at få serveret kaffe i sengen? Så kan du nemt stille kaffekoppen på det lille sengebord, når du vil. Med de mange gode opbevaringsløsninger har du et funktionelt møbel, du kan bruge i mange år.

 

Se flere muligheder for god opbevaring her.

 

Hvilket natbord skal jeg vælge?

Når det gælder et bord til seng, så har du mange forskellige retninger at gå i. Nogle søger de helt simple modeller i for eksempel hvid eller sort metal. Andre gerne vil have skuffer eller låger til opbevaring. Og så er dem, der gerne vil udnytte pladsen mest muligt med et væghængt natbord. Du kan også vælge et fint natbord, som enten sætter stilen og skaber blikfang – eller hvad med et, som går i et med resten af din indretning?

 

Uanset dine behov, så vil vi hos My Home Møbler hjertens gerne hjælpe dig. Besøg en af vores mange butikker, eller gør dig nogle gode overvejelser ud fra nedenstående punkter.

 

Stort eller lille sengebord?

Størrelsen på dit sengebord afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har i soveværelset. Dernæst bør du vælge ud fra, om du ofte lægger en masse forskellige sager fra dig inden sengetid, eller om du kun har behov for nogle småting.

 

Den åbenlyse fordel ved et lille sengebord er, at det ikke optager så meget plads i soveværelset. Her kan du med fordel gå efter en eller to skuffer. Så får du nemlig stadig god opbevaring, uden at det skal fylde unødvendigt meget. En anden løsning er et smalt sengebord, der er forholdsvis højt, så pladsen bliver udnyttet opad.

 

Har du plads til et stort sengebord ved siden af sengen? Det giver dig god mulighed for både en smuk lampe og bog ved siden af sengen. Et stort soveværelse vil også få en stærkere rød tråd, hvis sengebordet også er af en vis størrelse. Ellers kan du måske bliver skabt en form for usammenhæng mellem dine forskellige møbler. Tænk de forskellige proportioner på møblerne igennem på forhånd. Så fremstår dit soveværelse som en fin helhed.

 

Stående eller væghængt sengebord?

I vores sortiment kan du både finde sengeborde og natborde med og uden skuffer, væghængte sengeborde eller med ben. Alle har mange funktioner, så du kan bruge dem flere steder i dit hjem.

 

Den primære fordel ved et væghængt natbord er, at det ikke optager gulvplads. Det skaber luft i rummet, og rengøringen bliver også nemmere, fordi du ikke først skal skubbe møblet til side. Du kan endda selv afgøre højden på væghængte natborde og sengeborde. På den måde kan du altid tilpasse højden, hvis du skifter din seng.

 

Sengeborde og natborde med ben giver dig en større fleksibilitet i indretningen. Du kan for eksempel placere natbordet med ben i dagligstuen, hvor det vil fungere som et sidebord eller som minikommode på børneværelset. Har du porøse eller tynde vægge, så bør du også skåne dem for tunge, væghængte møbler. Vælg derfor et stående sengebord, hvis du har brug for et solidt opbevaringsmøbel, du nemt kan flytte.

 

Vælg god atmosfære til dit nye sengebord

Et soveværelse må gerne ose af afslapning, hygge og god atmosfære. Derfor bør du vælge stilen med omhu - fra valg af farve på væggen til dine møbler. 

 

Du kan for eksempel gå efter et natbord i naturmateriale for et hyggeligt og nordisk look. Er du vild med den nordiske stil med elementer af lyst træ, vil et rundt sengebord i eg blende ind og give skøn, moderne kant. Du kan også stille et hvidt sengebord med skuffe i soveværelset på hver side af sengen og skabe en romantisk indretning. Eller hvad med det sorte sengebord for en enkel og tidløs stil?

 

Kan du godt lide runde former til dine møbler? Prøv at kig efter et rundt sengebord – det er både flot, praktisk og anderledes. Samtidig skaber designet en god kontrast til den firkantede seng. Et rundt sengebord fylder heller ikke lige så meget i rummet, da der ikke er nogen kanter, som stikker ud.

 

Måske synes du om