nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Foruden en god seng er din sovekomfort også afhængig af dejligt sengetøj. Og her kan et lagen være med til at sikre dig en god nattesøvn. Det er nemlig med til at bevare en behagelig kropstemperatur og passe på din topmadras. Hos My Home Møbler har vi derfor et bredt sortiment af billige lagner i forskellige størrelser. Så kan du finde lige præcis det lagen, du mangler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find billige lagner til dit soveværelse

Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Derfor bør du også gøre noget ud af at skabe et godt miljø for dig og din nattesøvn. Og når du først har fundet den perfekte madras, dyne og pude, så mangler du selvfølgelig prikken over i’et – et lagen. Du kan sagtens sove direkte på madrassen, men vi anbefaler det ikke i længden. Når du sover, sveder du nemlig typisk meget, hvilket kan give lugtgener og pletter på madrassen.

 

Der er derfor gode grunde til at investere i et lagen, hvis du vil sove trygt og behageligt hver nat. Og uanset hvilket slags du leder efter, så kan du finde flere dejlige lagner her hos os. Vi har både klassiske sorte og hvide lagner, dejlige materialer som bomuldssatin og duo-lagner, du kan bruge til topmadrasser på moderne elevationssenge. På den måde kan du lettere finde flere forskellige typer sengetøj, som du måske kan bruge.

 

Tag et kig på vores udvalg på siden, og bestil dine nye lagner hjem med få bevægelser. Bestiller du hos os, kan du blandt andet:

 

  • Finde lagner i størrelse 140x200, lagen størrelse 160x200 og lagen størrelse 180x200
  • Få en god pris på god kvalitet, da vi har meget lave omkostninger og ikke bruger penge på dyre indretninger
  • Nemt vaske dit lagen, da alle vores lagner kan vaskes ved 60 grader og typisk er lavet af holdbart bomuldssatin
  • Vælge mellem forskellige farver som hvide og sorte lagner, så soveværelset får et afslappende og roligt sovemiljø 
  • Finde lagen til elevationsseng og andre forskellige typer madrasser i den rigtige størrelse

 

Har vi ikke den ønskede størrelse eller bestemt type lagen i sortimentet? Så er du altid velkommen til at høre, om vi snart får det på lager eller kan skaffe det hjem. 

 

Hvilket lagen skal jeg vælge?

Et lagen i forkert størrelse kan enten sidde for stram eller for løst på sengen. Og det er hverken behageligt eller praktisk for dig i længden. Derfor bør du vælge det helt rigtige lagen i den rette størrelse. Din seng og madrassens størrelse bestemmer, hvilket lagen du skal vælge. Ud over størrelsen skal du også vælge, hvilken farve dit nye lagen skal have. 

 

Kender du ikke de mange forskellige typer af lagner? Hos My Home Møbler har vi især kuvertlagner, men vi giver dig et overblik af de mest gængse her:

 

  • Kuvertlagen: Dette lagen er den mest populære, som du lægger på selve topmadrassen, så det ligger glat og stramt. Flere af os vælger nemlig senge med smart og slidstærkt møbelstof, som du ikke behøver dække til. Kuvertlagner er enten i 100 procent bomuldssatin eller i 100 procent percale vævet bomuld.

 

  • Stræklagen: Dette lagen er kendetegnet ved, at det er syet i et strækbart materiale som for eksempel jersey eller frotté. En smart elastik i kanten gør, at lagnet passer til box-, skum eller springmadrasser på op til 30 cm. Stræklagner er i 100 procent jersey bomuld.

 

  • Faconlagen: Det passer godt til stort set alle slags madrasser. Faconlagen er enten i 100% bomuldssatin eller 100% percale vævet bomuld og ligger helt glat og stramt på madrassen. Til forskel fra et kuvertlagen har et faconlagen mere højde og er syet med en elastik, der går hele vejen rundt om eller er placeret i hjørnerne.

 

  • Splitlagen: Dette lagen anvender du typisk til dobbelte topmadrasser til elevationssenge. Du finder dem med split enten i hovedenden eller i både hoved- og fodende. Et splitlagen har enten en U- eller H-split og er i bomuldssatin eller percale vævet bomuld. 

 

  • Fladt eller glat lagen: Her får du almindelige flade lagner uden elastik i kanten. Du kan stramme lagnet om madrassen med lagenstrammere. Det passer mest til traditionelle madrasser som skum- og springmadrasser, der ligger i en sengeramme. Flade lagner er bomuldssatin eller percale vævet bomuld.

 

  • Kappelagen: Passer til boxmadrasser og er kendetegnet ved at gå helt ned til gulvet. På den måde kan du for eksempel dække, hvad der ligger under sengen, da det dækker både madras, meder og ben – lidt ligesom en kappe. Et kappelagen er typisk i 100 procent bomuldspercale. 

 

Der er med andre ord mange forskellige lagner, og du kan også finde dem i mange forskellige materialer. Hvad du vælger, kan i høj grad påvirke, hvor godt du sover om natten. Tager du for eksempel et kuvertlagen i silke, så får du en helt anden oplevelse, end hvis du bestiller et faconlagen i bomuld. Tag derfor god tid til at finde de helt rette lagner, som hjælper dig med at sove godt hver eneste nat.

 

Har du nemt ved at få det varmt om natten? Så vil et sengelagen med en kølende effekt være en kærkommen hjælp. Det kan nemlig forstyrre både din søvn og dit liv på længere sigt, hvis du ligger uroligt eller vågner hver nat. På samme vis kan du også gå efter særligt isolerende og varmende lagner, hvis du ofte har det koldt, når du sover.

  

Bestil nemt dine nye lagner hos My Home Møbler

Stræklagen, kuvertlagen eller bare de helt klassiske. Uanset hvad du søger, så håber vi, du kan finde det, du skal bruge til det hyggelige soveværelse. Bestiller du dine nye lagner her på siden, så vil vi gøre vores bedste for at sende dem til dig inden for en uge. Så kan du hurtigt falde ind i drømmeland. Du kan se den forventede leveringstid lige under prisen inde på produktets side.

 

Har du behov for at se vores lagner med dine egne øjne? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker i hele landet. Der vil du ofte kunne finde mange af de samme lagner, sengetøj, møbler og meget mere. Spørg vores kyndige personale til råds, så du kan få det helt rette lagen til din madras og seng.

 

Måske synes du om