nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hos My Home finder du et bredt udvalg af barstole, caféstole og counterstole til fornuftige priser. Vores møbler bliver nemlig direkte leveret fra producenten. Derfor kan du få fornøjelsen af flotte barstole i en ordentlig kvalitet til en rigtig god pris. Se, hvilke barstole vi tilbyder dig, vælg dem, der passer til dit hjem, og bestil nemt stolene i dag. Vi leverer inden for få hverdage, hvis de er på lager, så du hurtigt kan få glæde af dine nye barstole.



Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find barstole til de gode samtaler


Hører en barstol ikke til ved bardisken eller i pool- og billardklubber? Svaret er både og. Barstolen er trods alt oprindeligt blevet anvendt til brug ved de høje bardiske og som “tilskuerplads”. Men i dag passer stolen også ind i det danske hjem. Den moderne barstol er nemlig blevet et populært møbel, som mange benytter i samtalekøkkenet, på terrassen og som siddeplads i hjemmebaren. Barstolen er med andre ord blevet en del af den almindelige hverdag i hjemmet.

 

Vil du være med på moden, eller ønsker du at udskifte dine nuværende barstole? Begge dele kan du her hos My Home Møbler. Vi har nemlig et bredt udvalg af behagelige barstole i flere varianter og forskellige højder. Fælles for dem alle er de overkommelige priser og en fin siddekomfort, så du får mest mulig værdi for pengene. De mange muligheder og fordele betyder, at du kan indrette både til den klassiske og moderne indretningsstil.

 

Du kan blandt andet få:

 

  • Barstole med drejefunktion for total kontrol

  • Justerbare barstole, hvor du kan ændre på højden

  • Ergonomisk design med behagelig rygstøtte

  • Mulighed for at hvile fødderne på stellet

  • Lave såvel som høje barstole i forskellige materialer

     

Lyder vores fordele som noget for dig? Du er altid velkommen til at besøge os i en af de mange My Home Møbler-butikker rundt omkring i Danmark. Her kan du prøve vores barstole af og se, om de er noget for dig. Du kan også bestille dine My Home møbler online og modtage dem inden for en kort periode – faktisk kan op til 80 procent af vores sortiment leveres indenfor én uge. På den måde kan du hurtigt få gavn af dine nye møbler.

 

Sådan kan du bruge barstole derhjemme

Før du køber din nye barstol, er det værd at overveje, hvad og hvor du ønsker at bruge stolen, så den passer til dine behov og ønsker. For der er faktisk flere muligheder, end du måske går og tror.

 

Barstole til køkkenet

En barstol er mest populær i samtalekøkkenet. Har du et par barstole i dit køkken, kan du nemlig underholde dine gæster, samtidig med at du kreerer delikate retter. Skænk op for et godt glas vin, og hold den hyggelige stund ved lige. Dermed kan du holde den hyggelige samtale kørende uden en masse små afbrydelser. Skal det omvendt gå stærkt med at få spist, er en barstol i køkkenet også oplagt til det hurtige måltid.

 

Er dit køkkenbord en anelse høj, kan du med fordel benytte en høj barstol. Så kan dine børn nå op til bordet med mulighed for at justere stolen i højden. På den måde kan de nemmere hjælpe dig med hverdagens lækre retter samt weekendens bageprojekter. Samtidig giver de høje stole et elegant og eksklusivt udtryk i køkkenet.

 

Barstole i stuen eller egen bar

Har du plads nok i stuen eller et ekstra rum, der ikke rigtigt bliver benyttet til så meget? Måske kan du bruge pladsen til at sætte nogle barstole op og skabe et moderne opholdssted eller en lille hjemmebar. Her kan du finde dine dyrebare flasker frem fra skænken eller vitrineskabet og skænke op for et skønt glas til gæsterne.

 

Vores barstole er også en god måde til at få mange siddepladser på lidt plads. Med barstole kan du nemlig få reelle siddepladser, selvom du er bor i en trang lejlighed. På den måde fungerer barstole også som en rigtig god løsning i lejligheder, hvor kvadratmeterne er få. Du kan eventuelt kombinere stolene med en praktisk køkkenbænk og et par bløde puder. Så er der endnu mere plads og hygge i hjemmet.

 

Bliv inspireret i vores brede udvalg

Har du fundet ud af, hvor og til hvilket formål du vil bruge dine nye barstole? Så er det bare om at blive inspireret af vores brede udvalg. Uanset hvordan du vil benytte barstole i dit hjem, kan du finde det til en fornuftig pris online og i butik hos os.

 

Du kan eksempelvis finde en barstol i elegant sort PU-læder og krom stel. Her får du skøn komfort med en behagelig polstret stol. Sorte barstole er perfekte til at holde en minimalistisk og stilren indretning. Du kan også vælge en barstol i en lys farve eller træ, som skaber lidt mere liv og spil til indretningen. Tilføj eventuelt flot skind eller et tæppe til, som både kan forbedre komfort og udseende.

 

Derudover har du rig mulighed for at finde både barstole med og uden ryglæn. Går du efter vores barstole med ryglæn, får du en bedre støtte til ryggen og lænden end uden. Fordelen er, at du kan holde samtalen kørende ved bordet, uden at ubehag afbryder den. Hvis du gerne vil kunne skubbe barstolen ind under køkkenøen eller bardisken, vil en barstol uden ryglæn ofte være bedst og kun optage minimal plads.

 

Er du i tvivl om vores online sortiment, er du velkommen til at spørge vores kundeservice til råds. Vi svarer på alt om dit køb i vores webshop og udvalget. Hvis du vil vide mere om. den forventede leveringstid, så finder du det inde på produktet. Du kan også læse mere om levering her.

 

Sådan kan du få en barstol med lang levetid

Hvordan kan du så holde dine barstole pæne og rene over tid? Mange af vores barstole består af PU læder betræk, også kaldet kunstlæder. Denne type betræk har naturligvis behov for lidt pleje en gang imellem. Til en simpel rengøring kan en klud opvredet i varmt vand oftest klare jobbet.

 

Alternativt kan du også benytte plejemiddel til rensning og beskyttelse. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du kan pleje dine stole, kan du naturligvis rådføre dig med vores professionelle medarbejdere. Vi står klar med flere gode tips og fif til dig om pleje og rengøring af alle de forskellige materialer og overflader.

 

Hvorfor vælge dine barstole hos My Home Møbler?

Hos My Home Møbler kan du regne med altid at købe barstole og andre møbler til en skarp pris. Her kan du få moderigtige designs og en udmærket kvalitet uden at skulle slippe en masse penge, som du hurtigt kan med designer-barstole.

 

Derudover stræber vi efter at give dig den bedste mulige service og vejledning. Omend du besøger en af vores butikker eller kontakter os online, står vi klar. Vores medarbejdere er alle faguddannede, og de ved derfor en ting eller to om møbler. Derfor kan du hver eneste gang forvente en professionel og venlig rådgivning. Vi glæder os til hjælpe dig med at finde de bedste møbler for dig hos os.

 

Uanset om du har spørgsmål til vores udvalg af barstole eller andre møbler i vores store udvalg, kan du finde den rette hjælp hos os. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med generelle og specifikke spørgsmål til vores møbelsortiment. Du kan kontakte os her på e-mail og telefon.

Måske synes du om