nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Skal du indrette din spisestue? Se alverdens møbler til en lav pris her. Vi har flotte konsol- og spiseborde, tillægsplader og andet. Spisestuen er rummets samlingspunkt, og derfor har du naturligvis brug for gode møbler. Med dem kan du skabe mange forskellige udtryk, der danner de bedste rammer om dine dyrebare øjeblikke. Og hos My Home Møbler har vi lidt af hvert til dine behov.


Spiseborde

55 varer i denne kategori

Vis

Spisebordssæt

63 varer i denne kategori

Vis

Spisebordsstole

70 varer i denne kategori

Vis

Bar- og counterstole

8 varer i denne kategori

Vis

Tillægsplader

20 varer i denne kategori

Vis

Få gode oplevelser i din spisestue

Arbejde, hygge, leg og middage. Engang var vores spisestue måske blot et sted, hvor maden skulle spises. Men i dag fungerer rummet til meget mere end det. Spisestuen er nemlig blevet hjemmets samlingspunkt, hvor nærmest alt er tilladt. Aftensmaden nydes i fællesskab. Oplevelser fra dagen bliver vendt og drejet. Børnene laver lektier eller tegner.

 

Spisestuen er altså ikke kun et vigtigt rum til at indtage dine daglige måltider. Det er også her, de gode minder opstår. Og hvis du ovenikøbet sidder behageligt og smukt til bords, kan du næsten ikke få en bedre ramme for gode oplevelser. Derfor har du brug for nogle spisestuemøbler, der ledsager dig gennem dagens hyggelige øjeblikke. Med dem kan du nemlig skabe en velindrettet spisestue med plads til familie, venner og gæster.

 

Du kan blandt andet puste nyt liv i rummet med fine spiseborde, spisebordsstole, bænke, barstole og meget mere. Det vigtigste er, at du vælger nogle møbler, som passer i stilen og har de rigtige funktioner. Er du på bar bund? Få masser af inspiration i vores udvalg, så du kan finde de rette spisestuemøbler til mange timers hygge.

 

Se også vores tilbud på møbler, så du kan spare endnu mere på gode møbler til din stue.

 

Sådan kan du indrette spisestuen

Med praktiske og moderne spisestuemøbler kan du skabe en velindrettet spisestue med plads til alt det, der er vigtigt for dig - hvad end det er familie, venner eller opbevaring. Og du behøver ikke engang skifte hele møblementet ud for at pifte en spisestue op. Nogle gange er det også nok med et nyt spisebord, stole eller pynt som tæpper og puder.

 

Ved du ikke, hvordan du skal starte, eller hvad du skal kigge efter? Få gode råd om indretning af dine møbler til spisestue herunder.

 

Hyg dig omkring spiseborde

Vælg et spisebord, der har nok plads til hjemmets beboere, og som tager hensyn til rummets størrelse. Spisebordet skal være stort nok til, at alle kan sidde med, men det skal også kunne stå i stuen uden at være for dominerende i rummet.

 

Har du for eksempel en mindre spisestue, kan du med fordel vælge et rundt spisebord. Alternativt kan du finde et bord med tillægsplade. Så kan du forlænge bordet, når der er festlige begivenheder. Til store spisestuer bidrager et firkantet bord til en klassisk og tidløs stemning.

 

Derudover skal du tænke over materialevalget. Bruger du mest bruger bordet til afslappede måltider, festlige lejligheder, at arbejde hjemmefra eller til at lade børnene lege ved? Med et spisebord, der kan holde i mange år, får du en trofast følgesvend, der bliver ved med at pæn ud.

 

Sid godt i spisebordsstole

For at gøre oplevelsen ved spisebordet komfortabelt har du selvfølgelig brug for nogle gode spisebordsstole. Foruden en god sofa er det nemlig dem, du formentlig bruger en del timer i. Her skal du overveje højde, bredde, komfort, materiale og praktiske detaljer.

 

Skal det for eksempel være stole med eller uden armlæn? Skal sædet være polstret, i læder eller i træ? Svaret afhænger af, hvem der primært kommer til at bruge dem. Blandt andet vil læder og aftagelige betræk være godt til dig med børn. På den måde kan du nemt tørre stolene af med en klud eller vaske betrækket.

 

Designet spiller også en rolle i forhold til resten af indretningen. Ønsker du et ensartet udtryk, kan du finde matchende spisebordssæt og farver. Det kan være et spisebord i træ og brune spisebordsstole. Du kan også mikse forskellige farver og designs for at sætte dit eget personlige præg.

 

Skab stemningsfuld belysning

Gode lamper i spisestuen er essentielle, hvis du gerne vil give rummet karakter - og selvfølgelig se møblerne ordentligt. Men som de andre spisestuemøbler er det vigtigt at tænke dine behov ind i indretningen. De rigtige lamper kan nemlig tilføre rar belysning og hygge rundt om bordet.

 

Er spisestuen lille, hjælper flere lamper med at fordele lyset. Faktisk anbefaler vi, at du har en lampe til hvert område i din spisestue. Du kan blandt andet placere en pæn gulvlampe i sofahjørnet og en pendel hen over spisebordet. Vær dog opmærksom på type af pære, som er mindst lige så relevant som designet.

 

De vigtigste overvejelser er form, materiale og gengivelse af korrekte farver. På den måde kan du lave mange forskellige aktiviteter og skabe den rigtige stemning til enhver anledning uden at blive blændet. Har du svært ved at finde belysning, der passer til både din indretning og forskellige aktiviteter? Kig efter en Smart lampe, du nemt kan justere.

 

Besøg vores store udvalg af spisestuemøbler

Hos My Home Møbler har vi et stort sortiment af spisestuemøbler til mange stile. Det gælder især vores spiseborde og spisestole. Men du finder også dekorativ opbevaring som vores konsolborde, hvor du kan vise dine nipsting, blomster, fine karafler og lignende frem. Vil du hellere gemme dem lidt væk? Så tilbyder vi naturligvis også praktiske skænke, der stadig passer ind i din indretning.

 

Oplev flere forskellige designs, farver og materialer, så du på den måde kan finde møbler til din personlige stil. Du kan blandt andet nyde spisestuen med møbler i røget egetræ, bøg, metal eller velour. Og selvom vores møbler måske er billige end andre steder, du har mødt, så får du stadig design, kvalitet og komfort hos os.

 

Skift mellem forskellige stilarter for et moderne look, eller gå efter en rød tråd for en mere ensartet stil - du bestemmer helt selv. Vi skal nok hjælpe dig, hvis du er i tvivl. Kom og besøg os i en af vores mange butikker, hvor vores dygtige personale med glæde vil vejlede dig, hvis du har brug for det.