nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Er der ikke længere plads til alle ved spisebordet? Måske mangler du et smart lille bord til køkkenet? Uanset om du går efter store eller små spiseborde til dit hjem, kan du finde det her. Hos My Home Møbler tilbyder vi altid et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige designs, materialer og størrelser. Du kan få spiseborde i en høj kvalitet til en fordelagtig pris. Vi har nemlig skåret det dyre mellemled fra, så du kan få et moderigtigt og billigt spisebord. Gå på opdagelse i vores stærke udvalg af store og små spiseborde.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Spiseborde

 

Er der ikke længere plads til alle ved spisebordet? Mangler du et smart lille bord til køkkenet? Uanset om du går efter store eller små spiseborde til dit hjem, kan du finde det her hos My Home Møbler. Vi tilbyder altid et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige designs, materialer og størrelser.

 

Du kan hos os få spiseborde i en høj kvalitet til en fordelagtig pris. Vi har nemlig skåret det dyre mellemled fra, så du kan få et moderigtigt og billigt spisebord. Gå på opdagelse i vores stærke udvalg af store og små spiseborde.

 

Find dit nye og billige spisebord

I dag repræsenterer et spisebord oftest langt mere end blot et sted, vi kan sidde og nyde vores måltider. Spisebordet er blevet et samlingssted, hvor familie og venner kan mødes til hygge, leg, samtaler og ikke mindst de dejlige hjemmelavede måltider. Med et nyt spisebord Fra My Home Møbler får du blandt andet:

 

  • Solide spiseborde i høj kvalitet

  • Spiseborde i moderne designs

  • Flotte træborde i høj kvalitet

  • Og naturligvis mange skarpe priser!

     

    Uanset hvor meget eller lidt plads du har derhjemme, kan du finde det rette spisebord for dig hos os. Skal du for eksempel have nok bordplads til den store familiesammenkomst? Eller er det oftest et mindre selskab til middagen? Den klarer vi for dig. Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til hjemmet. Find dit nye spisebord og meget mere hos os.

     

    Savner du måske noget nyt og behageligt at sidde på? Så har vi også et stort udvalg af spisebordsstole til bordet i spisestuen. Her kan du finde billige stole i flere forskellige stile og materialer, så du har mulighed for at sammensætte et flot sæt. Udover at spisebordet kan være et funktionelt og vigtigt møbel i dit hjem, bør bordet nemlig også passe ind i rummet, rent stilmæssigt.

     

Vælg mellem forskellige materialer og størrelser

Vælg blandt lyse og mørke farver samt materialer som træ og metal med mere. Alternativt, kan du også slippe for besværet ved finde inspiration til flotte kombinationer til din indretning. Du kan nemlig købe et komplet spisebordssæt til en særlig fordelagtig pris.

 

Vi har også små spiseborde til dit hjem. Skal dit spisebord for eksempel stå i køkkenet? Så kan du skabe et lille hyggeligt hjørne til morgenbordet med et lille bord. Er dit spisebord i køkkenet stort nok, kan du ligeledes skabe en hyggelig og afslappende stemning med en flot træbænk. Her kan du desuden putte et dejligt blødt skind ovenpå for at få en behagelig og moderne bænk.

 

Vi har store og små spiseborde til dig

Der er ingen grund til bekymring. Vi har et bredt udvalg af flere forskellige varianter af store og små spiseborde, der passer til din bolig. Er du for eksempel til runde spiseborde, der kan bryde med de firkantede rammer i rummet? Hos My Home Møbler kan du finde billige spiseborde til mange formål i varianter som:

 

  • Firkantede spiseborde - Fordelen ved et firkantet spisebord er naturligvis, at du kan få mest muligt bordplads, så der er siddepladser til hele familien. Du har mulighed for at få ekstra plads med en tillægsplade til bordenden, som enten er inkluderet eller kan købes for en fair pris.

     

  • Runde spiseborde - Et rundt spisebord giver dig god mulighed for samtale med hele bordet. Det skaber en hyggelig rundkreds-lignende stemning. Det er også et praktisk valg, hvis du for eksempel kan lide at spille Matador, Ludo og andre underholdende brætspil. 

     

  • Spiseborde med udtræk - Vælger du et spisebord med udtræk, kan du placere op til flere tillægsplader i midten af bordet for ekstra længde. Ovale borde giver som regel mere bordplads end almindelige runde borde. På den måde kan du få plads til alle ved dine festlige lejligheder på en smart og diskret måde.

     

  • Små spiseborde - Et lille og funktionelt spisebord er et oplagt valg til den mindre bolig, hvor pladsen er knap. Det kan for eksempel fungere som et bord i din lille hyggelige stue. Det kan også blive benyttet som en spiseplads i køkkenhjørnet til de mindre måltider eller som en hjemmearbejdsplads.

     

    En lang række af vores spiseborde kommer med udtræk og tilhørende tillægsplader. Så kan du have et mindre kompakt spisebord i hverdagen og forlænge bordet, når gæsterne kommer forbi. Er du vild med et specielt spisebord, der ikke lige har nogen af delene inkluderet? Så tag et kig på vores udvalg af forskellige tillægsplader til spiseborde.

     

Stort udvalg af spiseborde i forskellige træsorter og materialer

Borde af træ har altid været blandt de mest populære spiseborde, fordi det er pænt, naturligt og let tilgængeligt. Derudover er der en række andre stilarter, som danskerne i årevis har inkluderet i deres indretning. Du kan hos My Home Møbler finde spiseborde i:

 

  • Bøg

  • Egetræ

  • Massivt egetræ

  • Melamin

  • Marmor

  • Laminat

  • Linoleum

     

    Når du skal vælge dit nye spisebord, så overvej, hvilket bord der passer til elementerne i dit hjem - eksempelvis din sofa, spisebordsstole eller endda dine entremøbler.

     

Sådan kan du beholde en flot træoverflade 

Uanset om du har et stort eller lille spisebord, om det er et plankebord, eller om det er lavet af massivt træ eller marmor, så skal det gerne holde i mange år. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du holder det pænt. Er du for eksempel usikker på, om du må bruge sandpapir til at behandle ridser på overfladen af dit træbord? Eller vil du vide, hvor tit du bør pleje dit bord? Find svaret på det og mere lige her.

 

Vi anbefaler forskellige midler og metoder, alt efter hvilken overfladebehandling træet har fået. Vi hjælper dig med gode råde til at give dit spisebord en lang og flot levetid. Du kan læse om alt det, du skal vide til behandling og vedligeholdelse i vores dybdegående vejledning til pleje af træ. Overfladen af dit spisebord i træ kan enten være:

 

  • Oliebehandlet

  • Sæbebehandlet

  • Lakeret

     

    Lakerede overflader er nemmest at vedligeholde, da du kun skal sørge for eventuel rengøring efter behov. Til gengæld kan det være sværere at reparere ridser og andre afmærkninger på en lakeret overflade, da eksempelvis sandpapir ødelægger overfladen yderligere. Olie- og sæbebehandlede overflader er mere krævende i vedligeholdelse. Vi anbefaler derfor, at du behandler det cirka hver fjerde måned, eller når der er behov for det.

     

    Husk også at behandle dit nye flotte spisebord, før du sætter dig til den første middag ved bordet. Du kan finde de rette trærens og træsæber her. Har du brug for flere tips til at vedligeholde og rengøre dine møbler? Så tøv ikke med at spørge os om hjælp. Vi står klar til at rådgive dig både i vores butikker og online.

     

Få professionel rådgivning hos os

Kom forbi vores landsdækkende My Home-butikker til en hyggelig og informativ snak. Vi tager altid imod dig med et smil. Vi vejleder og rådgiver gerne i forbindelse med køb af et nyt og billigt spisebord eller andre møbler.

 

Vores venlige medarbejdere er desuden faguddannede, så du kan altid regne med at få en dedikeret og professionel hjælp. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på e-mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger lige her.

 

Vil du gerne have fat i din lokale My Home-butik? Så kan du finde adresse, åbningstider og kontaktinformation via vores oversigt over butikker her. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dine drømmemøbler hos os. Vælg, og bestil dit nye spisebord online i dag.

 

Måske synes du om