0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

RIGA SPISEBORD, 200 CM

-14%
Tilbuddet gælder så længe lager haves dog senest 31-01-2019
Før DKK 5.799,-
DKK 4.999,-
Forventet leveringstid: 1 uge
Vare nr: 23904
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Pleje

Her ser du et flot klassisk spisebord i massivt smoked olieret egetræ i et trendy design. Forberedt til 2 tillægsplader. Dette trendy Riga spisebord vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger din spisestue til et nyt ansigtsløft vil dette spisebord være et godt valg.  

 

Bordet måler 75 cm i højde, 100 cm i dybde og 200 cm længde.

 

Dette spisebord er en del af en serie som indeholder tv-møbler, vitrineskab og skænk. Fuldend stilen og køb alle møblerne i samme serie. Massive egetræsmøbler er et kæmpe hit og findes efterhånden i mange hjem og her hos My Home finder du et stort udvalg af flotte, klassiske og trendy egetræsmøbler.  

 

Er du på udkig efter tillægsplader er spisebordet forberedt til 2 tillægsplader Riga tillægsplade i massivt smoked olieret egetræ.

 

Riga-serien fås i flere modeller. Se flere her.

 

Husk at træmøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af dit nye Riga spisebord. 

Produktinfo
Antal i kolli
2 stk.
Træsort
Massiv smoked olieret eg
 
 
Produktmål
Højde
75 cm
Dybde
100 cm
Længde
200 cm
Vægt
95 kg

Derfor skal du vælge Myhome

Relaterede Produkter

 

Populære produkter lige nu

Se alle her

Andre har også købt