0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

STOCKHOLM SPISEBORD

DKK 3.999,-
Varen er på centrallager
Forventet leveringstid: 1 uge
Vare nr: 23893

Køb nu - Betal senere

Vælg løbetid: | | | | | Finansiering: DKK ,- pr. måned*
*Kreditbeløb kr. Samlede kreditomk. kr. Samlet beløb som skal betales kr. Årlig variabel debitorrente %. ÅOP %. Der er fortrydelsesret jf. MFL § 12a. Udbydes i samarbejde med SparXpres
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Pleje

Her ser du et flot klassisk spisebord i massivt hvidolieret bøgetræ i et trendy design. Forberedt til 2 tillægsplader. Dette trendy Stockholm spisebord vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger din spisestue til et nyt ansigtsløft vil dette spisebord være et godt valg.  

 

Bordet måler 76,5 cm i højde, 95 cm i dybde og 180 cm længde.

 

Dette spisebord er en del af en serie som indeholder tv-møbler, vitrineskab og skænk. Fuldend stilen og køb alle møblerne i samme serie. Massive bøgetræsmøbler er et kæmpe hit og findes efterhånden i mange hjem og her hos My Home finder du et stort udvalg af flotte, klassiske og trendy bøgetræsmøbler.  

 

I samme serie som netop dette spisebord finder du også Stockholm spisebord i massivt hvidolieret egetræ måler 76,5 cm i højde, 95 cm i dybde og 180 cm længde.

 

Er du på udkig efter tillægsplader er spisebordet forberedt til 2 tillægsplader Stockholm tillægsplade i massivt hvidolieret bøgetræ.

 

Stockholm-serien fås i flere modeller. Se flere her.

 

Husk at træmøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af dit nye Stockholm spisebord. 

Produktinfo
Antal i kolli
1 stk.
Træsort
HVIDOLIERET BØG
 
 
Produktmål
Højde
75 cm
Dybde
95 cm
Længde
180 cm
Vægt
51 kg

Derfor skal du vælge Myhome

Relaterede Produkter

 

Andre har også købt