0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

STOCKHOLM SPISEBORD I SORT MED MASSIVT EGETRÆSSTEL 90 X 160 CM

-33%
Tilbuddet gælder så længe lager haves dog senest 20-06-2020
Før DKK 3.999,-
DKK 2.699,-
Varen er på centrallager
Levering: 2-7 hverdage
Info om levering klik her
Vare nr: 24511
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Pleje

Her ser du et flot klassisk spisebord i massivt hvidolieret egetræ med sort højtrykslaminat bordplade i et trendy design. Forberedt til 2 tillægsplader. Dette trendy Stockholm spisebord vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger din spisestue til et nyt ansigtsløft vil dette spisebord være et godt valg. 

 

Bordet måler 76,5 cm i højden, 90 cm i dybden og 160 cm længde.

 

Dette spisebord er en del af en serie som indeholder tv-møbler, vitrineskab og skænk. Fuldend stilen og køb alle møblerne i samme serie. Massive egetræsmøbler er et kæmpe hit og findes efterhånden i mange hjem og her hos My Home finder du et stort udvalg af flotte, klassiske og trendy egetræsmøbler.  

 

 

Er du på udkig efter tillægsplader er spisebordet forberedt til 2 tillægsplader Stockholm tillægsplade i massivt hvidolieret egetræ med sort højtrykslaminat bordplade.

 

Stockholm-serien fås i flere modeller. Se flere her.

 

Husk at træmøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af dit nye Stockholm spisebord. 

Produktinfo
Antal i kolli
2 stk.
Træsort
Højtrykslaminat / eg
 
 
Produktmål
Højde
76,5 cm
Dybde
90 cm
Længde
160 cm
Vægt
53,7 kg

Fri fragt ved køb over 2.999,-

Andre har også set

 

Andre har købt