nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Skal du flytte, eller vil du bare gerne give din spisestue en opgradering? Med et spisebordssæt fra os kan du slå to fluer med ét smæk. Her får du ikke blot et pænt spisebord til en skarp pris - der følger også spisebordsstole med, som matcher bordets stil. Hvis du gerne vil gøre det nemmest for dig selv, spare nogle penge og samtidig få pænt design til hjemmet, er denne løsning genial for dig.

Find inspiration i udvalget, og bestil et nyt bord og stole hjem i dag.



 

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et flot spisebord med stole er dit sikre match


Spisebordet. Stedet, hvor familien hygger med god mad, en kop kaffe og hvor børnene har det sjovt med et puslespil eller laver lektier. Med andre ord: Vi bruger spisebordet i vores
spisestue som husets samlingssted. Netop derfor er det vigtigt, at møblerne passer ind i hjemmet rent stilmæssigt, og at der er de stole, du har brug for. Ligeledes bør dine spisebordsstole være komfortable at sidde på og passe i højden til bordet. På den måde er der en rød tråd i indretningen, og du kan sidde dejligt længe i møblerne.

 

De mange krav kan gøre valget af de rigtige møbler til et uoverskueligt projekt. Står du i en lignende situation, er der heldigvis håb forude. For når du køber et spisebordssæt med både spisebord og spisebordsstole hos os, kan du hurtigt indrette hjemmets spiseplads i lige din stil. Vælger du vores spisebordssæt, så får du nemlig:

 

  • Mulighed for at spare tid og penge ved at købe som samlet sæt

  • Et flot bord og nye stole, der passer i både højde, størrelse og design

  • Alt fra moderne og klassisk stil med komfort i højsædet

  • Mindre besvær, fordi du ikke selv skal sammensætte møblerne

 

Med så mange fordele kan det være svært ikke at gå efter et spisebordssæt fra My Home Møbler. Sæt dig derfor til rette i sofaen, mens du kigger på vores mange spisebordssæt til gode priser på siden. Vi har alt fra runde spiseborde og lakeret spiseborde til det klassiske plankebord i ubehandlet træ. Desuden er der mulighed for at sidde helt op til otte personer, så den store familie og gæster kan spise med.

 

Generelt har vi skruet priserne ned og beholdt den fine kvalitet, så du bliver mest mulig tilfreds. For dig betyder det en møbelbutik, der omfavner bredt og gode muligheder for at finde det bord og de stole, der opfylder dine ønsker.

 

Prøv de mest populære spiseborde og spisebordsstole

Hos My Home Møbler har vi samlet et blandet udvalg af fine spiseborde og matchende stole til dig og dine behov. Der er mange at vælge imellem, så hvis du ikke ved, hvor du skal starte eller slutte, er du velkommen til at besøge vores mange butikker. Her har du mulighed for at se møblerne med egne øjne og prøve at sidde i stolene. Det giver dig en bedre fornemmelse af, om bord og stole lever op til dine krav og behov. Samtidig kan du få vejledning af vores dygtige medarbejdere.

 

Ønsker du for eksempel en moderne stil med fokus på naturlige materialer? Prøv vores spisebordssæt i lækkert egetræ eller bøg. Med matchende stole i cognac-farvet læder får du skabt en rød tråd om hele bordet. Hvis du sværger til det klassiske, sorte bord, har vi også en del af dem. Eller hvad med et lakeret spisebord med tillægsplader og behagelige stole med massive egetræsben? Så er der plads til at udvide spisebordet, når gæster kigger forbi.

 

Det vigtigste er, at spisebordet og stolene passer sammen, og at det opfylder praktiske kriterier, såsom højde, længde og bredde. Og hvis det viser sig, at sættet er for lille, når du vil invitere gæster på en bid mad, så har vi også en løsning på dét. I vores store udvalg kan du nemlig også købe tillægsplader til dit spisebord. Vi har et stort udvalg af forskellige tillægsplader, som du finder i diverse størrelser, farver og materialer. En praktisk løsning til dig, der gerne vil invitere mange gæster på besøg.

 

4 tips til at vælge dit spisebordssæt

Er du helt på bar bund, når det gælder om at finde et godt spisebordssæt? Uanset om spisebordet skal stå i køkkenet, den ene ende af stuen, eller du måske er så heldig at have en egentlig spisestue, så kan det være en udfordring at spore sig ind på netop det bord og de spisebordsstole, der vil fuldende dit hjem. Dels skal både bord og stole passe sammen i farver. Derudover bør du kunne sidde længe og komfortabelt med god støtte i ryggen.

 

Mangler du god inspiration, har vi herunder samlet fire gode tips, du kan bruge:

 

  1. Udseende på spisebordssæt: Det er naturligvis vigtigt, at udseendet falder i din smag og matcher den eksisterende indretningsstil. De fleste sæt kommer i kontrastfarver for at give lidt spil. Du har også mulighed for et matchende sæt i enten helt sort eller hvid. Sørg for, at farverne passer resten af indretningen.

  2. Materiale på spisebordssæt: Ubehandlet træ, lakeret finer eller stole med velour? Træ til dit spisebord giver en lang holdbarhed og et naturligt udseende i spisestuen. Lakeret træ og finér er derimod nemmere at rengøre og vedligeholde. Vælger du spisebordsstole i læder, får du et eksklusivt udtryk, der kræver pleje.

  3. Størrelsen på spisebordssæt: Det nytter ikke rigtig noget, hvis bordet fylder for meget eller ikke skaber nok plads. Se derfor efter størrelsen på spisebordet og mål efter, om det passer med det rum, du har tænkt dig at placere det i. Husk, at nogle spiseborde kan udvides med en praktisk tillægsplade.

  4. Udformning på spisebordssæt: Som du måske har bemærket, er der både runde sæt og med kant. Firkantede spiseborde giver mere plads til hver person, hvilket kan være behageligt. Derimod giver runde spiseborde et anderledes udtryk og kan fylde mindre i spisestuen. De bløde former bringer jer tættere sammen.

 

Det er kun din egen smag, der sætter grænser for, om du er til et rektangulært, et rundt eller et ovalt et af slagsen. Og om du er til en stærk farve eller noget mere dæmpet. Vi har heldigvis alle slags former og forskellige nuancer. Du har derfor stor frihed til at vælge det sæt, du bedst kan lide, hos os. Et spisebord med stole fra My Home Møbler giver dig komfort og et samlet look til enhver stil.

 

Er der ingen af vores stole, som du kan lide? Kig også efter vores bænke til spisestuen, som du også kan matche med bordet.

 

Find et moderne spisebordssæt til en god pris

Bestiller du et spisebordssæt via vores webshop, kan du se frem til hurtigst mulig levering. Hos My Home Møbler bliver nemlig 80 procent af vores produkter leveret inden for en uge, hvis varen er på lager. Hvis du bestiller nu, kan du derfor allerede glæde dig til at få dit nye spisebordssæt hjem. Har du lyst til at se bordet først, er du naturligvis også velkommen i vores mange landsdækkende butikker. Her får du kyndig rådgivning om køb og valg af bord samt stole.

 

Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om specifikke spisebordssæt i vores sortiment? Tag en snak med vores kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring dit køb i vores webshop, levering eller lignende. Du ser den forventede leveringstid inde på produktet. Læs mere om levering her.

 

Du kan desuden finde et udvalg af billige spisebordssæt til en endnu lavere pris end dem, du ser her på siden. Vi har nemlig ofte gode tilbud på et stort udvalg af borde, stole og meget mere i vores outlet. For dig betyder det en mere værdi for pengene og en god handel.

 

Måske synes du om