nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Kniber det med bordpladsen? Undgå at sidde tætpakket eller opdelt. Ejer du vores tillægsplader til spisebordet, kan du nemlig nemt justere pladsen. Du skal blot montere pladerne af og på, når behovet er der. Find dem i forskellige længder og materialer, så du får den helt rigtige plade med hjem.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Udvid dit spisebord med en tillægsplade

Nu skal du igen dele gæsterne op. Der er ikke nok plads til alle ved spisebordet. Det er for lille og kort. Det betyder, at vennerne eller familien ikke kan sidde samlet. Som du ellers gerne vil. Nogle må endda rykke hen til sofaen i stuen for at sidde ned.


En sådan udfordring er der flere, der oplever. Men du kan hurtigt finde en praktisk løsning. Med et par praktiske tillægsplader kan du trylle dit lille spisebord om til at være en del større. På den måde kan du nemt få mere plads til lidt flere gæster. Uden at de skal sidde helt klemt. Når de så tager hjem igen, kan du bare tage pladerne af. Spisebordet behøver derfor ikke fylde nær så meget til dagligt.


Det er en løsning, som vi hos My Home Møbler gerne tilbyder dig. På vores side kan du blandt andet vælge forskellige tillægsplader i diverse længder. Nogle er i hvidolieret egetræ. Andre er helt hvide eller i røget egetræ. De forskellige materialer og størrelser gør, at du let kan finde de bedste tillægsplader til dit bord.


Læs mere om vores billige tillægsplader herunder. Vi fortæller dig også, hvordan du kan få mest gavn af dem.


Match dine tillægsplader med spisebordet 

Er du på jagt efter en tillægsplade, du nemt kan koble på bordet? Det forstår vi godt. Med et forlænget spisebord kan du få plads til hele selskabet. Bliv inspireret i vores brede udvalg i forskellige størrelser. Desuden passer alle til vores udvalg af borde til spisestuen. Det kan du se ved, at navnene matcher med bordene. Denne detalje gør det lettere for dig at finde de rigtige plader i første forsøg – både i størrelse og farve. 


Hvis du køber dit spisebord hos My Home Møbler, kan du også forlænge bordpladen uden, at tillægspladerne skiller sig ud fra resten af bordet. Du behøver derfor ikke lægge en dug henover for at skjule pladerne. Du skal ikke være nervøs for, at spisebordet bliver ustabilt. Vores tillægsplader sidder nemlig solidt fast. Uanset om det er to eller otte personer, der sidder med.


Det er specielt ved højtider, fødselsdage og middage, hvor du har brug for mere plads. Samtidig er det også samlingspunktet for hele hjemmet. Det er nemlig her, mange bruger deres tid, når de slapper af, spiser middag eller deler hverdagens oplevelser. Derudover kan du bruge den ekstra plads til lektier, puslespil eller som midlertidig kontorbord.


Mangler du nogle stole til de ekstra gæster? Slip for knap så behagelige klapstole. Vi har et stort udvalg af spisebordsstole i moderne designs – og naturligvis med komforten i orden. Det ses for eksempel ved en god rygstøtte, mulighed for armlæn og forskellige materialer.


Kig også efter vores nye spiseborde

Er der ikke en billig tillægsplade, der passer til din stil eller spisebordet? Du kan også finde et helt nyt spisebord i vores udvalg. Med alt fra kvadratiske og runde borde i hvidolieret eg eller marmor kan du måske finde netop det bord, du bedst kan lide. Du behøver ikke engang tænke over at finde matchende stole. Hvis du gerne vil have et samlet spisebordssæt, tilbyder vi nemlig også det.


Når du skal have et nyt spisebord, er det væsentligt at overveje, hvor meget plads du har omkring dig. Mange samles oftest om bordet til eksempelvis familiefødselsdage, arrangementer og andre festlige lejligheder. Du bør derfor tænke over, hvilken funktion bordet skal have. Det har betydning for både placeringen og størrelsen.


Formen på bordet har også noget at sige om størrelsen. For eksempel fylder runde spiseborde ofte mindre. Her kan alle også få øjenkontakt om det runde bord. Ingen kan stjæle opmærksomheden fra bordenden. Det er lidt sværere med et rektangulært eller firkantet spisebord. Omvendt er det lidt besværligt at udvide, uden at bordet fylder enormt meget. Her vil firkantede borde ofte passe godt til din spisestue og andre rum.


Endelig skal du tænke over udseendet. Skal det være klassisk og traditionelt eller elegant og feminint? De mere traditionelle spiseborde med en træbordplade oplever møder konkurrence fra rustikke plankeborde. Hvis du ønsker et elegant og eksklusivt look, vil et spisebord i marmor passe godt ind. Desuden kan materialet holde til det meste.


Der er altså mange overvejelser, du bør gøre dig om et nyt spisebord. Men du behøver ikke tænke på budgettet. Vi har skruet prisen så langt ned som muligt. Så kan du købe det bedste spisebord til den billigste pris.

Måske synes du om