nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Nyd en god bog eller få dig kort, lille lur, mens du slapper af i en gyngestol. Den behagelige og rokkende siddeplads er nemlig et oplagt valg til dig, som gerne vil helt ned i gear. Samtidig kan gyngestolen tilføre en hyggelig stemning til hjemmet. Du skal blot vælge den stol, der passer til dine ønsker og indretningen. Få inspiration i vores udvalg, hvor du kan spare mange penge på god komfort.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Mærk roen sænke sig i en behagelig gyngestol

Når du tænker på en gyngestol, er det måske billedet af den gamle, knirkende model i træ, der dukker op. Den klassiske stol har da også været en del af de danske hjem i mange år. Heldigvis er udseendet og komforten forbedret en del. Designet varierer i alt fra egetræ til stofbetræk. Både hyggen og den beroligende fornemmelse får du stadig. På den måde kan du sagtens få en skøn gyngestol ind i en moderne indretning.

 

Mange mennesker holder da også af at vippe frem og tilbage i gyngestole. De rokkende bevægelser skaber nemlig en beroligende fornemmelse, der kan få både små børn og voksne til at slappe af. Måske har du selv oplevet en nærmest meditativ følelse ved at læne dig tilbage i en komfortabel gyngestol? Her kan tankerne få frit løb, mens du lukker øjnene eller læser en god bog i dagligstuen.

 

Vi vil næsten vove at påstå, at når du først har sat dig godt til rette gyngestolen, er det svært ikke at blive siddende. Især efter en lang dag på arbejde eller studie kan stolen få kroppen til at falde til ro. Måske skyldes den afslappende effekt, at vi får en følelse af noget trygt og sikkert - præcis ligesom når vi som baby lå i vores mødres maver. Flere familier med småbørn vil formentlig også genkende, at de gyngende bevægelser virker beroligende på børn. Derfor kan du med fordel også bruge gyngestolen som ammestol eller til at få barnet til at sove.

 

Leder du efter den perfekte sækkestol til hyggehjørnet eller til børnenes værelse? Vi hjælper selvfølgelig gerne med både valg og vedligeholdelse.

 

Sid godt i en billig gyngestol fra os

De seneste år er det blevet nemmere og nemmere at finde det populære møbel i et væld af designs på det danske marked. Nogle varianter kan du tilmed købe med tilhørende fodskammel. Mange har nemlig fået øjnene op for, hvor komfortabelt og beroligende det kan være at sidde i en gyngestol. Samtidig passer den også nemt ind i indretningen. Fra børneværelset til kontoret. Derfor findes der også mange forskellige designs.

 

Vælg for eksempel en klassisk gyngestol i cognacfarvet kunstlæder, der vil stå sig flot i et hyggeligt hjørne. Eller hvad med en mere moderne gyngestol? Du kan blandt andet få den i simple farver som gråt stof, i træ og krombelagt metal. Leder du efter en god gyngestol, som passer ind i en nordisk og simpel stil? Tag et kig på den runde gyngestol. Dens form minder nærmest om en hyggelig rede, så du får følelsen af et stykke natur i hjemmet.

 

Der er naturligvis mulighed for at vælge en stol fra de store danske designere. Men hvis du gerne vil spare lidt, kan du finde flere dejlige gyngestole til lav pris hos os. Hos My Home Møbler ønsker vi nemlig, at alle kan nyde godt af komfort - uden at det skal gå hårdt ud over budgettet. At købe en billig gyngestol hos os er ikke det samme som, at dens siddekomfort og udtryk ikke er i orden. Tværtimod. Vi vil nemlig gerne kombinere både komfort og pris bedst muligt.

 

Denne tankegang har vi for hele vores udvalg. For dig betyder det et stort univers af møbler og tilbehør, du altid kan få til få penge. Hvis du for eksempel gerne vil give indretningen nyt liv, kan du nemt gå til os. Uanset hvilken indretningsstil du kan lide. Glem heller ikke, at du selvfølgelig også skal sidde godt udenfor. Vi har både havemøbelsæt og enkelte stole, du kan læne dig langt tilbage i.

 

Skønne gyngestole og lænestole til ethvert behov

Hvem vil ikke sidde og gynge roligt frem og tilbage i gyngestolen efter en lang arbejdsdag eller på studiet? Hos My Home Møbler er vi i hvert fald vilde med at kunne læne os godt tilbage i lækre møbler. Hvad enten det er i den store hjørnesofa til familien eller smide fødderne op på en fodskammel.

 

Derfor tilbyder vi også et blandet udvalg af gyngestole, så du også kan nyde godt af møblet. Find for eksempel en stilren gyngestol og sortlakeret metalben. Det moderne udtryk vil passe fint ind i det minimalistiske hjem. Sommetider har vi også gyngestole på tilbud, så du kan få endnu mere for pengene. Sæderne kan være polstret med polyetherskum, hvilket sikrer dig en blød og komfortabel siddekomfort.

 

Fælles for alle disse stole er den blide rokken, der skaber naturlig hygge og en høj grad af komfort for dig. Desuden gør de mange designs sig godt i stuen såvel som på barnets første værelse. Du kan også sætte det gyngende møbel på kontoret og tage en tænkepause, mens du sidder i den. Her kan du hvile armene på stolens armlæn, mens du roligt gynger frem og tilbage på de svajende ben.

 

Selv hvis du ikke finder lige præcis den model, du gerne vil have, så har vi en løsning. Du er nemlig også velkommen til at gå på jagt i vores brede udvalg af lænestole. Her kan du vælge både en lænestol i klassisk design som sort og ben i træ såvel som de mere moderne i velour.

 

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kigge forbi vores mange landsdækkende butikker. Her vil vores glade medarbejdere selvfølgelig vejlede og rådgive dig, hvis du ønsker det.

Måske synes du om