nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find et elegant bakkebord, rullebord oghjørnebord til dit hjem. Det smarte bord fungerer rigtig godt til mangedekorative formål og den moderne indretning. Leder du for eksempel efter etrundt bakkebord på hjul til servering? Måske skal der være et pænt natbord itræ i soveværelset? Du bestemmer. Vi har begge slags borde og flere endnu.Besøg vores udvalg, der byder på forskellige farver, designs og prisklasser, så du kan få det bakke- og rullebord, du drømmer om.



 

 

 

 

 



Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Det smukke bakkebord skaber hyggelig atmosfære

Leder du efter et smart lille møbel, du nemt kan rykke rundt på? Måske savner du et fleksibelt bord til mange behov? Så er det et af vores rulle- og bakkeborde, du mangler. Møblet bliver også kaldt for et hjørnebord, sidebord og rullebord, men der er ofte tale om det samme: et lille bord på hjul eller med ben, hvor der lige præcis er plads til pynt. Størrelsen gør, at bordet er oplagt som møbel i det lille hjørne af stuen, pladsen ved siden af pejsen, i entréen og som sofabord eller natbord.

 

Faktisk er der ingen grænser for, hvor du kan placere bakkebordet og sætte alt fra en fin vase og lysestager på til drinks, bøger og mobil. Det vejer nemlig ikke ret meget. For at gøre det endnu nemmere er nogle af bordene udstyret med et håndtag eller hjul. De mange muligheder betyder, at du blandt andet kan anvende bordet som:

 

  • Praktisk hjørnebord: Det kan hurtigt se tomt ud i de lidt mørke kroge. Stil et flot bord i hjørnet, hvor du kan placere en flot plante eller en fin lysestage, så der opstår en hyggelig atmosfære.

     

  • Et fint sidebord: En sofa eller lænestol har brug for en makker, og derfor er et lille sidebord en god løsning. Placér en smuk lampe på bordet, så du har god belysning og en behagelig stemning.

     

  • Et moderne bakkebord: Venter du gæster? Gør det nemt for dig selv og dine venner med et lille bord med hjul, du let kan servere kolde drikkevarer på. Har du brug for et lille bord til baren, kan du gå efter et med hylder.

     

  • Anderledes natbord: Slip for at skulle lægge dine pæne bøger på gulvet eller have besvær med at slukke vækkeuret på mobilen. Med et lille bord ved siden af din seng har du plads til alt fra en skøn læselampe, gode bøger og andre ejendele.

     

  • Lille sofabord: Er der ikke plads til det store, moderne sofabord, så fungerer især små runde borde som en god løsning. Sæt gerne to forskellige varianter sammen, hvis du ønsker et levende og moderne tryk i rummet.

     

  • Fleksibelt køkkenbord: Bakkebordet er velegnet til køkkenet, da du kan bruge bordet til at forberede maden og transportere det direkte udenfor, når familien eksempelvis skal spise på terrassen. Så du slipper for at rende frem og tilbage mange gange.

     

    Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge de små borde til. Desuden fås vores rulle- og bakkeborde i mange forskellige materialer og designs. På den måde kan du nemt finde et, der komplimenterer dig og din stil. Og så betyder det, at du kan placere dem i stort set alle rum. Gå for eksempel efter et lille bakkebord, og brug det som natbord i soveværelset eller som legebord på børneværelset – mulighederne er mange.

     

Find et praktisk bakkebord til dit hjem

Det smarte bakkebord kommer i flere varianter og designs hos os, hvilket giver dig gode muligheder for at finde et, der falder i lige præcis din smag. Dog kan det brede udvalg også gøre det svært for dig at vælge. Hvilket bord passer til din stil, og hvilken funktion skal bordet have? Du kan bruge din personlighed og kreativitet i indretningen. For at hjælpe dig har vi herunder samlet nogle gode råd, du kan bruge som inspiration.

 

Størrelse: Til at starte med kan du overveje størrelsen på dit bakkebord. Her er det smart at finde ud af, hvor det skal stå. Skal bakkebordet eller rullebordet fungere som bord ved eksempelvis sofaen, bør du vælge et forholdsvis lille og elegant bord. Skal det i højere grad være praktisk? Kombinér flere borde i forskellige størrelser, og placér dem enten hver for sig eller i forlængelse af hinanden. På den måde får du mere plads til opbevaring og samtidig et mere varieret udtryk.

 

Funktion: Som vi tidligere har beskrevet, så er selve bakkebordets funktion et af de vigtigste kriterier, når du skal finde det rigtige for dig. Hvis du ikke tænker bordet primære funktion i hverdagen igennem, risikerer du nemlig at købe et bord, som slet ikke opfylder dine ønsker eller passer ind i stilen. Så skal bordet være et frisk pift i boligen, eller skal det have en praktisk funktion – og i så fald til hvad?

 

Design: Dernæst kommer designet. Du kan både få ellipseformede, trekantede, ovale, rektangulære og runde bakkeborde. Så hvilke passer præcis til din stue og øvrige indretning? Her er det vigtigt, at du finder et bord, som falder godt i hak med resten af møblerne i rummet. Har du for eksempel en moderne indretningsstil med rå elementer, kan et firkantet bakkebord i metal være med til at styrke den røde tråd. Omvendt har det runde bakkebord i træ en tidløs stil, der passer ind i ethvert hjem.

 

Se desuden vores udvalg af rulleborde, der går godt til køkkenet, på badeværelset og i stuen.

 

Få hjælp til at vælge det lille bord hos os

My Home Møbler er stedet, hvor du kan finde stort set alt inden for interiør og billige designs til ethvert rum. Har du lyst til at se nærmere på vores udvalg, er du altid velkommen til at besøge vores butikker. Her vil vores søde medarbejdere naturligvis vejlede og rådgive dig, hvis du ønsker det. Det giver dig et godt udgangspunkt til at vælge rigtigt fra start.

 

Du kan for eksempel vælge mellem borde med trælook, i marmor, i flotte farver og med eller uden hjul samt mulighed for hylder. Alle varianter er optimale at have ved din side i stuen, entréen eller i soveværelset. Hvis du kigger rundt i dine forskellige hjem, så er der nemlig ofte et lille område, der ser helt tomt ud. Med et bakke-, hjørne- eller sidebord forener du funktionalitet med prikken over i’et.

 

Måske får bordet aldrig en så stor værdi som sofabordet i dagligstuen. Ikke desto mindre

er bakkebordet et møbel, som tjener mange forskellige formål i flere af hjemmets rum, og det er et smart lille møbel, som er nemt at flytte rundt på. Derfor vælger flere at droppe sofabordet til fordel for små borde, så kvadratmeterne bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig har du større mulighed for at have pæne bordlamper stående ved siden af sofaen, magasiner liggende indenfor rækkevidde eller have et sted til at stille din kaffe.

 

Når du har fundet frem til det bakkebord, du gerne vil have, er bestilling både nemt og sikkert hos os. Bagefter leverer vi det hurtigst muligt hjem til din adresse. Faktisk kan op til 80 procent af vores sortiment blive leveret på én uge, hvis varen er på lager. For dig betyder det, at du kan få glæde af dit nye bord indenfor kort tid.

Måske synes du om