nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En lænestol er den foretrukne siddeplads, når du skal slappe af. Det er nemlig her, du kan læne dig tilbage med en god bog eller foran TV’et – helt uden at dele pladsen med andre. Og du kan nemt flytte rundt på lænestolen, hvis du hellere vil sidde et andet sted. Lyder det som noget for dig? Så få inspiration i vores store udvalg af lænestole i forskellige farver og designs. Her er der møbler for enhver smag.



 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Billige lænestole i forskellige designs og farver

Kender du det, når du bare vil flyde ud i dagligstuen? Smide benene op og mærke roen i kroppen sænke sig? Med en god lænestol ved din side er det netop god afslapning, du kan glæde dig til. Møblet er i vores øjne det perfekte sted til at slappe af efter en lang dag. Måske er stolen endda stuens bedste siddeplads?

 

Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af lænestole til en lav pris og med en god komfort i fokus. Tilføj en blød pude i ryggen og en praktisk fodskammel til fødderne. Du kan også mikse og matche i farverne, hvis du vil. Så kan du sidde komfortabelt i din nye lænestol og indrette stuen i den stil, du kan lide.

 

I vores udvalg finder du den simple og klassiske lænestol i læder, men vi tilbyder også møbler i stof med knald på farverne. Det er kombinationen af tidløse og moderne lænestole, når det er bedst. Hvis du skal bruge små, lette lænestole, så kan du med fordel overveje vores hvilestole i træ. De fungerer også rigtig godt til din stue, udestue eller i sommerhuset, hvis du ønsker en enkel stil.

 

Med vores komfortable lænestole kan du glæde dig til:

 

  • Slidstærkt stof i farverne grå, sort, beige og brun
  • Smukke detaljer som ubehandlet egetræ og stole med flet
  • Klassiske og tidløse lænestole i læder med skammel
  • Bredt udvalg af billige stole, hvor komfort er i fokus

 

Vil du gerne være sikker på at få den helt rette stol, der passer til din indretning? Så er det ikke altid nok at shoppe på vores hjemmeside. Kom ud og prøv stolen i en af vores mange butikker. Så kan du finde den stol, som passer bedst til dit behov. Se vores åbningstider og forskellige adresser nær dig.

 

Vælg en god lænestol, der passer til dig

Valget af materiale og design er naturligvis helt op til dig. Hvis du har mod på det, så kan du vælge en lænestol i brun eller sort læder for et eksklusivt udtryk. Hvis du vil have et mere neutralt design, så har vi også en del nuancer af grå og træstole. Med disse farver og materialer passer din lænestol ind i dit hjem i mange år fremover.

 

Hvad er fødder uden et par sko? Det samme som en lænestol uden en skammel: nemlig ufuldkomment. En fodskammel giver dig ekstra støtte til benene. Og hvem vil ikke have det? Derfor har vi forskellige lænestole med en matchende fodskammel. Så mangler du bare en god bog eller skøn udsigt til natur. Se vores samlede udvalg af skønne skumler, puffer og sækkestole her.

 

Er det en lænestol med vippefunktion, du leder efter? Så tilbyder vi naturligvis også dem. Her får du en smart lænestol med indbygget skammel. Sid opret, læn dig tilbage, eller læg dig helt ned. En hvilestol med vippefunktion giver dig alle mulighederne. Vores komfortable lænestole er fantastiske til at nyde en eftermiddagslur i.

 

Kig også på vores flotte sofaer med chaiselong. Med en chaiselong har du det perfekte sted til at nyde en god film med familien. Kan du ikke vælge? Prøv at indrette med både chaiselong og lænestol. Så du skaber et sammenhængende udtryk.

 

Køb en lænestol, der matcher din sofa, eller giv stuen ekstra liv med en stol, der skiller sig ud. I sidste ende handler dit valg om individuel komfort. Derfor har vi et bredt udvalg at vælge mellem til dit hjem. Og når du nu alligevel er i gang – hvorfor så ikke købe to stole? Så er du sikker på, at der ikke er nogen, der tager din plads.

 

Gør din hvilestol unik og personlig

Her hos My Home Møbler elsker vi at hjælpe dig med din indretning. Og med netop en hvilestol kan du tilføje lidt farve eller et nyt materiale til et rum. Samtidig behøver du ikke forberede dig på at smide den brugte stol ud igen om nogle år, hvis du bliver træt af udseendet. Du kan nemlig give stolen et nyt udtryk på kort tid.

 

Vil du gerne sætte dit eget præg? Så har du masser af muligheder for det. Skal det for eksempel være ekstra god siddekomfort, så kan du lægge et blødt og ægte lammeskind til din hvilestol. Eller hvad med et smukt tæppe til gulvet? Begge dele er med til at gøre hyggekrogen endnu mere hyggelig. Find masser af spændende inspiration i vores forskellige kategorier. Hos os kan du få den indretning, som du drømmer om.

 

Uanset hvilken stil du leder efter, så er det vigtigt, at du også tager dine andre møbler med i overvejelserne. Det gælder både design, størrelse og farver. Har du for eksempel mange små møbler? Så bør du også vælge små lænestole, så der er en sammenhæng. Sørg derfor at måle op i hjemmet og tænk over din indretning.

 

Køb moderne lænestole i stof og læder

Måske har du fået at vide, at jo dyrere en stol er, jo bedre må kvaliteten også være. Men har du siddet i vores møbler, så har du sikkert opdaget, at det ikke altid passer. Vi ønsker nemlig at skabe en verden af billige lænestole, hvor designet er med fokus på komfort og kvalitet. Hvor du ikke behøver bruge mange kroner og øre, før du kan sidde godt.

 

Du er naturligvis velkommen til at besøge os. Her vil vores dygtige personale stå parat til at give dig den bedste vejledning. Det kan også være, at vi har gode tilbud på det møbel, du kigger på? Kontakt os endelig hos vores erfarne kundeservice, hvis du har spørgsmål til en ordre eller webshoppen.

Måske synes du om