nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle


Forestil dig, at du kommer hjem efter en god lang dag og bare har behovfor at slappe fuldstændigt af i dagligstuen. Hvis det lyder som noget for dig,kan otiumstole være et smart alternativ til dig. Foretrækker du din otiumstol ilæder eller i stof? Har du måske brug for hjælp til at komme op af dinlænestol? Vi har otiumstole for enhver. Hos My Home Møbler kan du opdage etstort udvalg af behagelige otiumstole i høj kvalitet - og så til en fordelagtigpris. Her på siden har du chancen for at finde den helt rigtige otium lænestolfor dig. En otiumstol er en lænestol med komfort i højsædet. Vælg den rigtigefor dig i vores udvalg af behagelige otiumstole til lave priser her.



 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Få skøn afslapning med otiumstole

Leder du efter en særlig behagelig lænestol til at give dagligstuen et nyt ansigtsløft? Har du behov for særlig god komfort og støtte til din ryg? Måske kan en otiumstol være et godt valg for dig. Vi har et stort udvalg af flotte otiumstole, der kan understøtte dit behov for komfort og et moderne møbel, der kan passe til din indretning. Med en otiumstol kan du blandt andet glæde dig til følgende fordele:

 

  • Optimal komfort og afslapning
  • Justering af rygstøtte
  • Hvilestole med fodstøtte
  • Oplagte seniorstole
  • Stole i forskellige størrelser og mål
  • Stole i læder eller stof

 

En otiumstol er en rigtig hvilestol, hvor du kan læne dig godt tilbage og slappe af foran fjernsynet. Har du svært ved at komme op af stolen, kan du med fordel overveje en otiumstol med elektrisk sædeløft. Her kan du få den nødvendige assistance til at hjælpe dig op af din stol. Dermed kan du få en behagelig og praktisk hvilestol, der er passer ideelt til ældre personer, eller hvis du har brug for en ekstra hjælpende hånd.

 

Er du i tvivl om komforten, og om du måske bør overveje en otiumstol med elektrisk assistance? Tøv ikke med at komme forbi din nærmeste My Home butik og få en venlig og brugbar vejledning fra en af vores mange faguddannede medarbejdere. Vi vil gøre vores bedste for, at du finder den helt rigtige otium lænestol for dig. 

Sådan kan du indrette din stue med otiumstole

Mangler du yderligere inspiration til indretning af din dagligstue, hvor en otiumstol måske kan spille en rolle? Hos os finder du flere forskellige møbler til din dagligstue. Vil du for eksempel indrette et lille hyggeligt læsehjørne med en otiumstol, kan et smart lille hjørnebord være en god tilføjelse. Dermed kan du have et bord i nærheden, hvor du kan have en varm kop kaffe eller te.

 

Vil du fuldende indretningen af din dagligstue, kan du med fordel finde en smart sofa fra My Home Møbler, der kan passe godt sammen med din otiumstol. Du kan desuden finde et moderne sofabord til at fuldende din hyggekrog, hvor du kan samle hele familien foran fjernsynet til en dejlig aften.

 

Hvis du vil sammensætte dit eget personlige afslapningshjørne, kan du for eksempel tage et kig på vores udvalg af lænestole og skamler/puffere. Dermed har du stadig muligheden for at hvile dine fødder, hvis du nu skulle foretrække en af vores andre dejlige lænestole. 

Hvilken otium lænestol bør jeg vælge?

Du vil opdage, at der ikke er et egentlig svar på hvilken stol du bør vælge. Det afhænger i høj grad af både dit behov og din stil. Du er naturligvis velkommen til at spørge en af vores mange uddannede medarbejdere til råds. Nedenfor har vi samlet nogle af de centrale spørgsmål, som du med fordel kan tage stilling til.

Otiumstole i stof eller læder?  

Hos My Home Møbler kan du både opdage otiumstole i stof eller læder. Der er ikke en, der er mere rigtig end den anden, men du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser.  

Blandt andet kan du vælge ud fra den generelle stil i din indretning. Vigtigst af alt bør du vælge ud fra, hvad du føler er mest behageligt at sidde i.

 

Har du tendens til at spilde på din otium lænestol? Måske viser din stol i læder en smule aldringstegn? Det kan være rart at kunne holde din lænestol flot og ren. Derfor kan det også være nødvendigt for dig at finde rengøringshandskerne frem. Alt efter hvilket betræk du foretrækker, er det forskellige behov og metoder til pleje og rengøring. 

 

Du kan læse om vores tips og anbefalinger til vedligeholdelse af polstermøbler her

Indbygget fodstøtte eller fodskammel?

Vores otium lænestole kommer enten med indbygget fodstøtte eller med en tilhørende fodskammel. Hvad der passer bedst til dit behov, kan naturligvis variere. Vores stole med indbygget fodstøtte kan for eksempel give dig flere muligheder for at indstille dit ryglæn eller slå fodstøtten ind, når du ønsker det.

 

En otium lænestol med skammel giver dig mere fleksibilitet med hvile til fødderne. Har du for eksempel tit gæster eller familie på besøg, er det ikke sikkert at længden på fodstøtten helt passer til deres benlængde. Dermed kan en flytbar fodskammel være et praktisk alternativ. 

Otium lænestol med elektrisk assistance?

Med flere af vores nye læderstole kan du også få elektronisk betjening, så du nemt kan indstille din stol til din ryg. Hvis du nogle gange oplever, at det kan være en kamp at rejse dig op fra din lænestol, kan en lænestol med elektronisk udstigningshjælp være en god hjælp. Du får dermed en komfortabel seniorstol, som blandt andet ældre kan få stor glæde af.

 

Med indbygget sædeløft kan du læne dig godt og trygt tilbage i stolen, uden at det bliver en udmattende kamp at rejse dig op igen. Flere af vores otium hvilestole med sædeløft kan desuden klar et løft på op til 100 kg. Skal stolen være speciel funktionel, kan du med fordel gå efter en otiumstol med elektrisk assist. 

Online udvalg af billige otiumstole i høj kvalitet

Hos My Home Møbler går vi meget op i altid at kunne tilbyde dig kvalitetsmøbler i tidens trends, der stadig er til at betale. Vi har holdt de interne omkostninger nede med det resultat, at du kan få kvalitetsmøbler til en særlig skarp pris. Vi har også løbende flere stærke tilbud på møbler. Du kan holde dig orienteret om udvalgte tilbud i ugens tilbudsavis.

 

Vi sætter en dyd i kunne tilbyde dig den bedst mulige hjælp, så du trygt kan finde den rette otium lænestol til dit behov. Om du bestiller online eller kigger forbi en af vores butikker, gør vi vores bedste for at stå til rådighed med god rådgivning og en hyggelig snak om vores mange møbler. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, uanset hvilket spørgsmål du måtte brænde inde med

 

Hos My Home Møbler kan du opdage et stort udvalg af otiumstole og mange andre møbler til dit hjem. Bestil trygt og sikkert dine nye møbler online hos os.

Måske synes du om