nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med en fodskammel kan du give dine fødder ekstra komfort, når du slapper af. Vi har både dem med læder og i stof samt forskellige farver. Hvilken stil kan du bedst lide? Besøg vores udvalg her på siden, hvor du får behagelige møbler til en god pris.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Få en ekstra siddeplads til trætte fødder 

Lad det være slut med at slås om pladsen i sofaens chaiselong. Med en fodskammel har du nemlig en genial løsning til at ligge vandret og få hvilet benene. Det er især praktisk, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejde eller studie. Måske har du haft en rigtig øv-dag? Så kan det være rart at komme hjem til ren afslapning.

 

Derfor vil det også være virkelig ærgerligt, hvis du sætter dig i en god lænestol uden at have en fodskammel til benene. Sådan skal det ikke være. For det er bare ikke den helt samme komfort. Sammen arbejder lænestolen og fodskamlen som et team på at skabe den bedste siddekomfort for dig. Mærk, hvordan hele kroppen bare synker ned i møblet. Det er en følelse, som du ikke bør undlade dig selv.

 

Hvis der kommer gæster på besøg, har du også automatisk en ekstra siddeplads i stuen. De fleste fodskamler er utrolig lette at rykke rundt på, så du kan skabe en siddeplads der, hvor du gerne vil have det. Og det behøver ikke kun være i ét rum, du kan bruge fodskamlen. Hvis du for eksempel har en lille entré uden plads til en bænk, så kan du placere din fodskammel dér. 

 

På den måde har du et hyggeligt sted at sidde, når du skal have dine sko af og på. 

Derudover du tilpasse fodskamler i forskellige benlængder – blot ved at rykke skamlen længere væk eller tættere på lænestolen og sofaen. Det gør, at både den to meter høje gæst og familiens yngste medlem kan få gavn af møblet. Hvis du bor småt, er dette blot endnu en fordel, da du dermed ikke behøver investere i nogle klapstole, som du alligevel ikke har plads til.

 

4 tips: Hvilken fodskammel skal du vælge?

Får du fingre i den helt rigtige fodskammel, er det let at blive glad for det praktiske møbel i mange år. Men hvilken skal du vælge?

 

  • Først og fremmest bør din nye skammel passe godt ind i den stil, du har hjemmet. Har du for eksempel en sofa betrukket med sort læder, bør din fodskammel også være i samme nuance. Det giver det mest harmoniske udtryk. 

 

  • For at opnå det rette designmæssige udtryk er det vigtigt, at du tager højde for, hvilke møbler du har i nærheden af området, hvor du vil placere skamlen. Derfor skal materiale og farve passe med hinanden. 

 

  • De bør også matche hinanden i forhold til tyngde. Det vil sige, at hvis sofaen for eksempel er meget let i sit design, så bør fodskamlen også være det. På den måde skaber du mere ro og en mindre rodet indretning.

 

  • Samtidig bør du sikre dig, at dimensionerne af møblerne harmonerer. Din fodskammel bør ikke være højere end siddehøjden på dit siddemøbel. Hvis fodskamlen er for høj, vil du have en utilpas og manglende komfort.

 

Når du har fundet den rigtige fodskammel, som passer til dig og dit hjem, så kan du let bestille en af vores varianter online. Hos My Home Møbler har vi nem og hurtig levering, så du kan smække fødderne op inden for kort tid. 

 

Og nu hvor du er i gang, kan du også lige kigge nærmere på vores sortiment inden for boligtilbehør. Måske mangler du et blødt lammeskindstæppe til at gøre lænestolen endnu mere behagelig? Eller et tæppe til at skabe lidt liv dagligstuen? Uanset hvad du leder efter, tilbyder vi et bredt udvalg i varierende prisklasser.

 

Oplev alle vores fodskamler og puffer

Hos My Home Møbler finder du et bredt udvalg af moderne skamler i forskellige materialer og designs. Nogle er konstrueret med ben, andre er udformet som en puf – og andre er med eller uden opbevaring. Du har derfor god mulighed for at forkæle dig selv med en fodskammel, der også matcher din smag. Eller måske kender du en, der fortjener skamlen som gave?

 

Du kan for eksempel vælge en flot fodskammel med sort læder og en matchende lænestol. En ergonomisk konstruktion bidrager med en høj komfort, så du for alvor kan slappe af - måske endda få en god lur? Er du ikke til den klassiske stil, kan du også være heldig at finde mere farverige skamler med betræk og ben i træ. Der er med andre ord flere muligheder for at få den helt rigtige skammel hjem.

 

Derudover kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af puffer. Til forskel fra en klassisk skammel er en puf typisk lille, lidt rund i det og ofte uden ben, så bunden flugter med gulvet. En fodskammel er der ofte ben under, og den er som regel også gerne firkantet. Begge har heldigvis det tilfælles, at du får masser af komfort til benene, og så er de med til at skabe personlighed i stuen.

 

Brug de populære skamler som en ekstra siddeplads, som alternativ til chaiselong eller som en stol for enden af sengen. Du kan også bruge din puf som et alternativt sofabord. Prøv for eksempel at placere en smart glasplade til at lægge oven på en rund puf i læder, så din fyldte kaffekop ikke vælter så nemt. Glaspladen ligger løst, så du kan derfor bare tage den af og på alt efter behov.

 

Beskyt din puf og skammel mod snavs

Hvad enten du foretrækker en rund puf i læder eller vores farverige fodskamler i stof, så vil vi med glæde gerne hjælpe dig. Tøv derfor ikke med at besøge en af vores mange butikker rundt om i landet. Måske har vi tilmed fodskamlen eller puffen, du leder efter? Samtidig kan du også lige teste udvalget, så du er helt sikker på, at du sidder godt i dem.

 

Vi anbefaler, at du efter købet giver dine møbler en omgang beskyttelse. Puffer og fodskamler holder sig bare pænere i længere tid, hvis de er uden pletter. Du kan med fordel give din puf eller fodskammel imprægnering løbende, men det er især vigtigt at gøre det fra ny, før du tager dem i brug. Og du kan være helt tryg ved, at imprægneringen ikke ødelægger dem – til gengæld får de en usynlig beskyttelse mod skidt og snavs.

Måske synes du om