0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

SAMI SOFABORD MED SKUFFE 70 CM

-31%
Tilbuddet gælder så længe lager haves dog senest 29-10-2017
Før DKK 1.399,-
DKK 959,-
Varen er på centrallager
Forventet leveringstid: 1 uge
Vare nr: 24609
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Pleje

Smart, praktisk og flot Sami sofabord med skuffe i massivt hvidolieret egetræ. Dette sofabord har en praktisk lille skuffe, så du hurtigt og nemt kan gemme fjernbetjeningen, Ipaden eller andet væk. Sofabordet kan både anvendes som almindelig sofabord eller som hjørnebord.

 

Bordet har en god højde på 52 cm, en dybde på 70 cm og en længde på 70 cm. Dette lille sofabord med skuffe har en god størrelse til stort set alle typer af sofaer.

 

I samme serie som netop dette sofabord finder du også et andet sofabord med skuffe, til forskel er længden. Det store Sami sofabord med skuffe måler 110 cm. i længden og giver derfor noget mere bordplads. Søger du efter et sofabord og et hjørnebord i samme stil så er Sami-serien af sofaborde med skuffer et godt valg.

 

Husk at træmøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af dit nye Sami sofabord.  

Produktinfo
Antal i kolli
1 stk.
Træsort
Eg
 
 
Produktmål
Højde
52 cm
Dybde
70 cm
Længde
70 cm
Vægt
20 kg

Derfor skal du vælge Myhome

Relaterede Produkter

 

Andre har også købt