nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Her finder du et bredt udvalg af sofaborde i forskellige designs, materialer og farver. Indret din stue med for eksempel billige sofaborde i metal, gå efter en hvid bordplade i marmor, eller overvej et rustikt sofabord i fineret egetræ. Hos My Home Møbler er mulighederne mange. Derudover er der runde, ovale og firkantede borde. Se selv efter her i webshoppen, eller besøg os i en af vores butikker. Vi tager imod dig med et smil og giver gode råd om dit køb.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Dit sofabord til din moderne stil 

De er bindeleddet mellem sofaen og lænestolen. De er mødestedet til at drikke kaffe og nyde hyggelige stunder. De er afslapning med lækre snacks. Ved du allerede, hvad vi taler om? Det er naturligvis sofaborde. I dag finder du ikke mange danske hjem, som ikke har indrettet deres hjem med det moderne møbel. Du kan nemlig gøre en stor ændring i din indretning takket være dets mange valgmuligheder.

 

Du behøver heller ikke kun placere sofabordet i stuen til at se fjernsyn. Du kan også bruge det som et hjørnebord, sidebord eller tilmed som et natbord. Vær også eksperimenterende med farverne. Fra et vintage sofabord i rustikt træ til eksklusivt marmor og sort sofabord med ben i metal. Et sofabord giver altså et næsten uendeligt antal muligheder for at forene funktionalitet og æstetik i dit hjem.

 

Få mere inspiration til din bolig i vores store sortiment af møbler til dagligstuen. Her er der også matchende sofaer til de små og store familier samt funktionelle TV-borde i forskellige prisklasser og stilarter. 

 

Sådan vælger du det rigtige sofabord

Vil du gerne have et nyt sofabord? Men du er i tvivl om, hvilken du skal vælge? Det forstår vi godt. Både størrelse, form og udseende skal nemlig gå op i en højere enhed. Samtidig skal det også passe til din stil og dine behov. Hos My Home Møbler har vi heldigvis mange års erfaring i møbler – heriblandt sofaborde. Du kan derfor være i trygge hænder hos os. 

 

Læs vores guide om sofaborde herunder, før du køber dit næste sofabord.

 

Firkantet, dråbeformet eller rundt sofabord?

En genganger i mange stuer er efterhånden et firkantet eller rektangulært sofabord. Her får du skarpe kanter og lige linjer, der er med til at skabe et eksklusivt udtryk. De stilfulde sofaborde finder du blandt andet i farver som sort, hvid, grå og i forskellige udgaver af træ. Ønsker du mest mulig udnyttelse af pladsen, så kommer flere af de firkantede sofaborde med en hylde eller skuffe til opbevaring.

 

Et dråbeformet sofabord kan ofte stå for sig selv eller med en chaiselong sofa, men de fås også som indskudsborde. De bløde og runde former giver et moderne look. Kig for eksempel efter et sofabord med ben af massiv eg og bordplade i højtrykslaminat. Et flot valg i enhver stue, der ønsker at udstråle minimalisme og et simpelt design.

 

Fordelene ved et rundt sofabord er, at det optager mindre plads og er lettere at placere i et rum, hvor pladsen er trang. Samtidig kan det runde design hurtigt blive en smuk kontrast til de ofte rektangulære eller firkantede møbler i resten af stuen. Her er runde sofaborde bedst, hvis du ofte får gæster på besøg, og I er mange omkring et bord. Har du en lille sofa med chaiselong, passer et rundt sofabord også godt ind.

 

Tidløst i træ eller marmor med kant?

Der er ingen tvivl om, at et elegant træmøbel længe har været favorit i mange danske hjem. Den tidløse klassiker kan nemlig understrege varme farver og en traditionel stil. Samtidig finder du ofte du et væld af muligheder med indbygget opbevaring eller hylder. Så kan du både lægge strikketøj og fjernbetjening væk. Foretrækker du en skandinavisk stil, vil et moderne sofabord i træ altså være oplagt.

 

Selvom sofabordet er et centralt element i indretningen, så har du også fordele ved at vælge en neutral variant. På den måde kommer den ikke til at kæmpe med sofaen om opmærksomheden. Blandt andet er et hvidt sofabord eviggyldigt og dominerer ikke i stilen. Samtidig giver et hvidt sofabord plads til, at du kan lege med farver andre steder i hjemmet.

 

Skal bordet omvendt skabe blikfang? Så kan du også gå efter et råt udtryk med bordplader i marmor eller mørkt træ. Her får du et solidt materiale, der straks giver et eksklusivt og elegant look i stuen. Vær opmærksom på, at du ikke må bruge aggressive og sure rengøringsmidler som eddike og citronsaft til marmorborde. Spilder du noget syreholdigt på bordpladen, skal du straks vaske det væk.

 

Et stort sofabord eller som indskudsborde?

Når du skal gøre overvejelser om størrelsen, så hænger dine kriterier sammen med funktionen og rummets indretning. Tænk derfor over, hvad du primært bruger bordet til, og hvor stort det skal være for at passe ind i rummet. Et klassisk, enkeltstående sofabord er for eksempel praktisk, hvis du har tendens til at spise ved bordet eller ønsker masser af bordplads med opbevaring.

 

Et alternativ er de små sofaborde – også kendt som indskudsborde. De skaber forskellige højder til forskellige funktioner. Samtidig kan du også bruge dem flere steder, for eksempel som sidebord eller natbord. Med flere små sofaborde har du mulighed for at tilbyde hver gæst deres eget bord til kaffekoppen. Ønsker du større fleksibilitet, så er små sofaborde altså et ideelt valg. 

 

Se også vores smarte konsolborde til både stuen, entréen og på kontoret.

 

Køb billige sofaborde på udsalg 

Hos My Home Møbler har vi lave omkostninger og importerer direkte fra fabrikken. Det betyder, at vi kan skære prisen ned på vores møbler. Uden at du skal gå på kompromis med den fine kvalitet. Af og til kommer vi også med stærke tilbud og fristende udsalg på sofaborde samt mange andre møbler. Du kan derfor glæde dig til en fast, lav pris på borde i skønne former og materialer. 

 

Har du spørgsmål til vores sortiment? Så kontakt endelig vores erfarne kundeservice via e-mail eller telefon. Du er naturligvis også velkommen i en af vores mange landsdækkende butikker, hvor vores medarbejdere vejleder og guider dig, hvis du har behov for det. Se butikker og åbningstider her.

Måske synes du om