nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du en ny sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset? Hos My Home Møbler finder du helt sikkert en model, der passer i din smag og stil. Vi tilbyder mange forskellige modeller, designs, møbelstoffer og træsorter. Fælles for alle vores sofaer er, at det altid er til lave priser og i en god kvalitet. Dyk ned i vores store udvalg af lædersofaer, stofsofaer, chaiselong sofa i læder eller stof samt puf til din sofa. Sæt dig endelig godt til rette, og forny stuen med en smart sofa fra My Home Møbler.

Chaiselongsofaer

50 varer i denne kategori

Vis

2 personers sofaer

25 varer i denne kategori

Vis

3 personers sofaer

31 varer i denne kategori

Vis

Sovesofaer

10 varer i denne kategori

Vis

Læder/læderlook sofaer

21 varer i denne kategori

Vis

U-sofaer

20 varer i denne kategori

Vis

Hjørnesofaer

58 varer i denne kategori

Vis

Sofagrupper

7 varer i denne kategori

Vis

Sofaen er centrum for hygge

Familiens samlingspunkt. Afslapning foran fjernsynet. En fristende plads for en god lur. Ja, der er mange fordele ved en god sofa, og for flere personer er det stuens vigtigste møbel. Det er her, vi slår os ned efter en lang dag i skole, på studie eller arbejde. Når det er fredag, og vi samler familien for at se en god film med en skål slik ved hånden. Eller måske bare læse en god bog. Kort sagt danner sofaen ramme for hygge og nærvær med dem, du holder af.

 

Hos My Home Møbler kan du sætte yderligere skub i hyggen med en ny sofa, der passer til dine behov. En sofa med chaiselong er eksempelvis perfekt til at slå benene op i og læne dig godt tilbage foran fjernsynet. En u-sofa er desuden oplagt til at skabe en lille hyggelig krog i stuen. Eller hvad med en større sofagruppe, hvor hele familien kan samles? Mulighederne er mange hos os. Med vores udvalg forskellige sofaer kan du blandt andet:

 

  • Flyde ud på en chaiselong sofa

  • Hygge med familien på en hjørnesofa

  • Sove komfortabelt på en sovesofa

  • Få plads med en 2- og 3-personers sofa

  • Vælge en sofa betrukket med stof eller læder

     

Find billige sofaer i alle stilarter

En god sofa er et must i ethvert hjem. Ved at danne ramme for hygge, afslapning og nærvær, skal en god sofa kunne leve op til lidt af hvert. Der skal altså ikke blive sparet på kvaliteten, hvorfor vi har masser af billige sofaer i god kvalitet. Det vil sige, at du stensikkert kan føle dig godt tilpas, når du sætter dig til rette i din nye sofa fra My Home Møbler. Hvad end du leder efter en moderne sofa, om din nye sofa skal være i tidløst design, kan du vælge den type sofa, der passer til dig og dit hjem.

En billig sofa med komfort i højsædet

Går du med tankerne om at forny stilen i stuen? Det kan også være, du vil skifte over til en lækker lædersofa for den minimalistiske stil? Eller bare ønsker en ny farve i hjemmet? Hos My Home Møbler er god kvalitet lig med holdbare materialer, skønne farver, behageligt betræk og god komfort til kroppen.

 

Vælg for eksempel en let og lækker 2-personers sofa lavet af det moderne velour. Du kan også gå efter den rå og eksklusive stil med en hjørnesofa i læder. Hvad venter du på? Er du tvivl om, hvad du bør gå efter, så giver vi dig herunder fem hurtige og gode råd til at finde en god og billig sofa hos os.

5 tips til at finde din nye sofa

At finde den helt rigtige sofa, der passer til dine ønsker og drømme kræver den rigtige forberedelse. Da vi bruger sofaen til mange dejlige øjeblikke, skal den også leve op til dine behov og krav. En sofa skal nemlig både være praktisk og have et æstetisk udtryk. Hos My Home Møbler har vi solgt sofaer i mange år, og derfor får du her nogle gode råd med på vejen:

 

  1. Hvor meget plads har du? Som noget af det første bør du kigge efter en sofa, der faktisk kan være i rummet. Skal den stå i et hjørne, er der plads midt i rummet, eller skal den også fungere som en seng? Mål op, inden du køber en sofa online eller besøger en af vores butikker. På den måde er du sikker på, at sofaen hverken er for stor eller unødvendigt lille. Vi har alt fra små 2-personers sofaer, for dig med begrænset plads derhjemme, til 4-personers sofaer samt andre store og flotte sofaer.
     
  2. Hvordan skal din sofa se ud? Sofaens design har for de fleste stor betydning for valget. Har du en stor stue, kan en hjørnesofa med plads til hele familien være smart. Kniber det omvendt med plads, er en sovesofa eller en sofa med chaiselong en løsning, da begge kan give følelsen af mere plads. Udseendet varierer bredt, og du kan finde både brede og smalle sofaer, ligesom højden varierer.
     
  3. Hvilken farve skal din sofa have? Grå, sort, brun, grøn eller blå? Mulighederne er mange. Selvom din yndlingsfarve måske er brun, er det ikke sikkert, farven passer til resten af indretningen. Er din stue lille, kan lyse farve hjælpe med at få rummet til at virke større. Det er naturligvis omvendt med en stor stue, hvor mørke farver kan trække opmærksomheden. Vil du være med på de nyeste trends, ligger blå og grå sofaer i toppen. Vi har bestemt et hav af lækre sofaer i forskellige flotte og moderne farver.
     
  4. Hvilket materiale er du til? Hos My Home Møbler kan du købe en sofa i læder eller en sofa lavet af stof. Begge materialer er fantastiske, og hver har deres fordele og ulemper. En fordel ved læder er den nemme rengøring og er mere slidstærkt end stof. Det perfekte valg for det rå og maskuline udtryk. Omvendt kan en stofsofa virke ekstra hyggelig og varm, ligesom den typisk er rarere at sidde på. Stofsofaer er dog sværere at gøre rent, hvis du for eksempel har en hund der fælder eller børn der spilder.
     
  5. Skal du have overnattende gæster? Bor familien langt væk, eller har du tit en ven på besøg, så kan en sovesofa være et oplagt valg, hvis du mangler en ekstra soveplads til dine gæster. Udover at du sparer på pladsen, så er en sovesofa også god til opbevaring og i teenageværelset. Hos os finder du et udvalg af de multifunktionelle sovesofaer, der opfylder dine behov for både komfort, kvalitet og stil - naturligvis til billige priser.

 

Hvad, du vælger af sofa, er i sidste ende helt op til dig. Vi giver dig i hvert fald rige muligheder for at finde den helt rigtige. Vores sofaer, om det er en sovesofa, 2-personers sofa eller en hjørnesofa, er altid med øje for flot design, dejlig komfort og billige priser. En god sofa skal nemlig ikke koste hele dit budget, og derfor går vi hverken på kompromis med pris eller kvalitet.

Hold øje med gode tilbud på sofaer hos My Home Møbler

Vi vil gerne forkæle dig med gode tilbud, så følg med her på siden. Er du heldig, har vi tit sofaer på tilbud. Både lædersofa på tilbud og eller de populære grå sofaer. Med vores sofaer får du således mere for pengene, så du har et større råderum til at også indrette resten af dit hjem. Se også vores øvrige produkter til dagligstuen, hvor du blandt andet finder komfortable lænestole og populære sofaborde.

 

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sofa

Er du stadig i tvivl om, hvad der er den rette sofa for dig? Eller har du spørgsmål til vores udvalg af billige sofaer? Ring eller skriv til os her. Vi hjælper dig også, hvis du har spørgsmål om en bestemt bestilling, og hvad du ellers måtte have i tankerne. Om du mangler en sofa eller bare er på udkig efter inspiration, er vi leveringsdygtige og sparer ikke på serviceniveauet. Her finder du altid komfortable sofaer på udsalg og til faste lave priser.