nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Læn dig tilbage i sofaen sammen med din familie eller mange venner. Med en hjørnesofa i læder eller stof får du ekstra meget plads til hygge. På denne side finder du et bredt sortiment af hjørnesofaer på tilbud samt hjørnesofaer i læder og andre lækre, behagelige materialer. Vi ønsker at tilbyde møbler i lave prisklasser, så du kan få råd til kvalitet. Gør et kup og køb en fantastisk hjørnesofa hos My Home Møbler. 

 

Ved du ikke, hvilken sofa du skal vælge? Læs vores tips længere nede på siden.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Hjørnesofaer

 

Læn dig tilbage i sofaen sammen med din familie eller mange venner. Med en hjørnesofa i læder eller stof får du ekstra meget plads til hygge. På denne side finder du et bredt sortiment af hjørnesofaer på tilbud samt hjørnesofaer i læder og andre lækre, behagelige materialer. Vi ønsker at tilbyde møbler i lave prisklasser, så du kan få råd til kvalitet. Gør et kup, og køb en fantastisk hjørnesofa hos My Home Møbler.

 

Ved du ikke, hvilken sofa du skal vælge? Læs vores tips længere nede på siden.

Hjørnesofaer med plads til hele familien

Er der noget bedre end at komme hjem og hygge med hele familien - uden at kæmpe om pladsen i sofaen? Med en hjørnesofa får du plads til minimum fire-fem personer. Og så er den hele stuens omdrejningspunkt. Er der tilmed få personer i dit hjem, kan alle få lov til at smide benene op og nyde en skøn liggekomfort.

 

Hvad med en hjørnesofa med chaiselong? Så får du plads til endnu flere. En hjørnesofa med ekstra siddeplads er dit oplagte valg, hvis du bor med en stor familie eller har mange gæster på besøg. Det fantastiske møbel er med andre ord super praktisk.

 

Hos os kan du blandt andet finde:

  • Hjørnesofaer i læder

  • Hjørnesofaer i stof

  • Forskellige farver og modeller

  • Højre- og venstrevendte hjørnesofaer

  • Høj kvalitet til en skarp pris

     

    Alle vores hjørnesofaer kommer med sidde- og liggekomfort i verdensklasse. Vælg den helt store flyder, den praktiske hjørnesofa i læder eller de moderne hjørnesofaer i grå nuancer og et enkelt design. Du bestemmer selv, om du skal have en stor eller lille model. Vi skal nok sørge for at have et blandet udvalg klar til dig.

     

    Her får du god kvalitet til formidable priser.

Få smuk patina med en hjørnesofa i læder

Læder bliver smukkere for hvert år, der går. Derfor er det heller ikke så svært at forstå, at mange danskere vælger denne form for materiale. Alt efter om læderet er overfladebehandlet eller ej, så vil din sofa med tiden få en smuk patina. Læder er slidstærkt, hvilket sikrer dig en pæn sofa i mange år. Faktisk kan en gammel lædersofa - med den rette pleje - næsten se ud som ny.

 

Er du mere til læder end stof, får du med vores sofaer ekstra luksus ind i hverdagen. Den glatte overflade betyder også, at snavs ikke trænger ned i sofaen. En daglig rengøring med en støvsuger med et blødt mundstykke eller en våd, fnugfri klud fjerner nemt snavs og skidt. Kan det blive meget bedre?

Find en sofa til dine behov

Vi tilbyder naturligvis også hjørnesofaer i andre materialer. Polyester- og nylonfiber er især slidstærke materialer, der er nemme at vedligeholde. Er der ofte stort slid i dit hjem - for eksempel i aktive børnefamilier - kan vi varmt anbefale denne type. Stof som velour skifter farver, når lyset falder ind fra forskellige retninger. Det tilføjer en spændende effekt i dit hjem.

 

Vælg eksempelvis en klassisk hjørnesofa i flot blåt betræk og ben af metal. Kombinationen af et moderne og råt look passer ind i stort set alle hjem. Du kan også gå efter en grøn hjørnesofa med open-end afslutning. Sidstnævnte betyder, at du lige får en tand mere moderne og lækker komfort. Her er der nemlig god plads til at slænge benene op på sofaen grundet fravalget af armlæn i den ene ende. Husk at gøre dig overvejelser, om din nye sofa skal være højrevendt eller venstrevendt.

 

Du kan også købe en u-sofa med chaiselong. Til en ultimativ hyggeaften med en god film på skærmen, er der intet bedre end at slænge sig i en stor hjørnesofa med chaiselong og behagelige hynder.

 

Se også vores udvalg af sofaborde.

Sådan vælger du den perfekte hjørnesofa

Det kan være svært at finde en hjørnesofa, som du kan lide. Den skal både se godt ud, passe til indretningen, være slidstærk og nem at rengøre. Og så må den helst ikke koste for meget. Bare rolig. Hos My Home Møbler hjælper vi dig med at finde en billig hjørnesofa, der passer til netop dine behov og ønsker.

 

Følg trinene nedenfor, og find din drømmesofa i dag.

 

Trin 1: Hvor stor skal din hjørnesofa være?

Det er de færreste, der bor i en etværelses lejlighed og har plads til en hjørnesofa. Bor du på meget plads, kan du til gengæld lade din hjørnesofa fylde i rummet. Find ud af, hvor din sofa skal stå, mål stuen op, og tag målene med, når du kigger efter din hjørnesofa.

 

Trin 2: Hvilket design foretrækker du?

Når du har valgt, hvor stor en hjørnesofa du har plads til, bør du kigge efter design. Skal den være med brede overflader, smalle eller tykke ben, lavt eller højt ryglæn? Er du til tidløst design eller måske til de vovede farver?

 

Trin 3: Uld og stof, læder eller velour?

Læder er nemt at rengøre og vedligeholde, hvor det meste snavs nemt kan blive fjernet med en klud. Med uld og stof får du det klassiske og moderne look. Materialet er slidstærkt, blødt og lækkert, der giver et minimalistisk udtryk til dit hjem.

 

Trin 4: Hvor skal din sofa stå?

Mange placerer typisk hjørnesofaen tæt på en væg. Placerer du den frit i stuen, får både sofaen - og stuen - mere værdi. Ofte kan du skabe mere plads i rummet ved at flytte sofaen lidt væk fra væggen.

 

Trin 5: Husk en god vedligeholdelse.

Er du faldet pladask for din hjørnesofa? Så kan du sørge for at holde den pæn i mange år med disse simple tips: Undgå at lade den stå i direkte sollys, da dette skader farven over tid. Rengør den med jævne mellemrum med almindelig støvsugning, og pletrensning når det er nødvendigt. Så forlænger du levetiden på din sofa. Undersøg, før du pletrenser, hvilke rengøringsmidler din sofa kan tåle, og sørg for altid at teste midlet på et mindre synligt sted på sofaen.

 

Læs mere om god vedligeholdelse her.

Masser af hjørnesofaer på tilbud

Er budgettet stramt, kan du med stor sandsynlighed finde din nye hjørnesofa på tilbud hos os. Vi ønsker nemlig, at alle vores kunder kan købe en hjørnesofa uden at bruge en formue. Med en billig hjørnesofa fra My Home Møbler får du altså opfyldt dine ønsker til en rummelig og behagelig sofa for hele familien. De fås i flere farver og modeller. Vælg netop den helt rigtige hjørnesofa, der passer bedst til dit hjem.

Køb hjørnesofa hos My Home Møbler

Har du lyst til at få flere af vores gode råd og mere vejledning? Besøg en af vores landsdækkende butikker nær dig, så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. Størstedelen af vores produkter bliver leveret inden for en uge under normale perioder. Så jo hurtigere du bestiller en hjørnesofa fra os, desto hurtigere kan du kaste dig i din nye sofa! Kontakt os her.

 

Måske synes du om