nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find din nye sofa til tre personer hos My Home Møbler. Vi har skruet prisen ned, så du ikke skal betale i dyre domme for god komfort. Samtidig har det smarte møbel en god størrelse til både eftermiddagslure, filmaften og afslapning. Forkæl derfor dig selv med en 3-personers sofa fra os.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor bør du vælge en 3-personers sofa

Med en 3-personers sofa går du aldrig galt i byen. Den er nemlig rummelig nok til at tage lure om eftermiddagen, ligge to i ske, se film om aftenen og til overnattende gæster. Samtidig er sofaen ikke så stor, at den fylder hele stuen, hvilket en hjørnesofa let kan gøre. Disse fordele gør 3-personers sofaen til en yderst populær størrelse.

 

Bor du småt, kan møblet altså sagtens dække dit behov. Men den er også gavnlig for dig, der har en stor stue. Du kan for eksempel tilføje en lækker lænestol ved siden af. På den måde virker sofaen ikke så lille i forhold til resten af rummet. Eller hvad med at kombinere den med en 2-personers sofa? Så får du et helt traditionelt sofasæt. Du kan således sætte dit personlige fingeraftryk med et dristigt, minimalistisk eller klassisk design.

 

De mange muligheder gør det praktiske møbel til et oplagt valg – både i lejligheden og villaen. Med sofaen får du nok plads til, at du kan ligge ned med benene oppe. Oven i det får du også en sofa, du kan tilføje en chaiselong til. Denne løsning fungerer godt i især større rum. Designet åbner nemlig for nye, spændende indretningsmuligheder.

 

Husk også sofabordet. Hos My Home Møbler finder du et bredt udvalg af billige sofaborde i forskellige materialer, farver og designs. Det er bordet til både aftenkaffen, slikskålen og måske aftensmaden.

 

Sådan får du en komfortabel sofa til tre personer

Der kan være mange punkter at overveje, når du skal købe en ny sofa. Der er trods alt tale om et møbel, du formentlig gerne vil bruge de næste mange år. Derfor er komfort vigtigt. Samtidig fylder den en del rent visuelt. Så udseendet spiller også en rolle. For at komme nærmere et resultat har vi skrevet en række vigtige spørgsmål ned, du kan bruge.

 

  • Hvilken stil og farve er du til? Er du til klassisk, minimalistisk eller mere farverig? Skal din sofa til tre personer være aktuel i mange år fremover i et tidløst design? Eller leder du efter en specifik farvetrend, som hitter lige nu?

     

  • Hvordan plejer du at sidde? En sofa er ikke kun et æstetisk møbel. Det er også her, du hygger med vennerne, læser en god bog og nyder en film. Så hvordan vil du gerne sidde? Tænk på højde, dybde og at du altid kan ligge behageligt.

     

  • Hvilke funktioner skal sofaen have? Nogle personer bruger også deres sofa som seng. Andre har en sofa med skjult og praktisk opbevaring – for eksempel en chaiselong. Så hvordan vil du gerne bruge din sofa?

     

    Ved at svare på disse spørgsmål kan du bedre snævre udvalget lidt ind. Måske kan du endda bruge udelukkelsesmetoden? Når du er kommet frem til nogle favoritter, anbefaler vi, at du prøver dem i en af vores butikker. Så kan du bedre fornemme, om komforten er god. Du kan også altid ringe til vores kundeservice, hvis du er helt på bar bund.

     

Se udvalg af små sofaer online

Mangler du en god sofa til tre personer? Så har vi flere bud på sofaer i alverdens farver og forskellige designs. Vælg for eksempel en klassisk sofa, den moderne i velour eller den rå i læder. Samtidig har vi skruet ned for prisen, så du ikke skal bruge en formue. Disse fordele gør, at du lettere kan indrette stuen med en sofa i din stil og til en pris, du kan være med på.

 

Vores sofaer til tre personer er ideelle til den lille stue. Størrelsen er nemlig perfekt til, at du kan slå dig ned efter en lang dag på job eller studiet. Uden at møblet tager alt pladsen i rummet. Samtidig kan du også flyde helt ud, hvis du vil ligge ned. Uanset hvilken model du vælger, kan du altså være sikker på, at din nye sofa vil skabe hygge i hjemmet.

 

Drømmer du om en stor sofa i hjørnet eller en chaiselong, men bor du for småt? Så kan du med en puf eller fodskammel hurtigt opnå samme luksus i din 3-personers sofa som en med stor flyder. Det fleksible møbel er nemlig genialt til at rykke rundt på efter behov. Brug din puf eller fodskammel til eksempelvis trætte fødder, siddende gæster og kaffekopper.

 

Foretrækker du en mere simpel indretning? Så er en mindre sofa måske det rigtige valg. Derfor har vi naturligvis også 2-personers sofaer og sovesofaer i webshoppen. Gå på opdagelse, og vælg den stilart samt komfort, der passer dig.

 

Sådan passer du på din nye sofa

Mange af os køber en sofa, vi gerne vil bruge det næste lange stykke tid. Den er nemlig det rolige samlingspunkt i hverdagene og weekenderne. Det er et sted, du slapper af og kobler fra. Netop derfor er rengøring og vedligehold vigtig, så din nye sofa holder i mange år.

 

Blandt andet anbefaler vi, at du støvsuger sofaen hver uge. Brug det bløde mundstykke og ved lav sugeevne. Så flytter fyldet sig ikke, og fibrene bliver heller ikke trukket med ud. Sørg også for at støvsuge under og mellem hynderne, hvis det er muligt. Her kan der nemlig samle sig en masse støv og snavs.

 

Du kan også beskytte din 3-personers sofa i stof med en god tekstilimprægnering. Det forebygger pletter, da imprægneringen fungerer som en usynlig barriere på betrækket. Uden at ændre på stoffets udseende eller naturlige egenskaber. Kommer der pletter på sofaen, er tekstilrens velegnet til at fjerne vand- og oliebaserede pletter.

 

Har din 3-personers sofa ben i træ? Så kan du med fordel give dem træolie, som beskytter mod pletter og udtørring. Da træets overflade er ubehandlet, kræver benene ekstra pleje. De er nemlig særligt modtagelige for pletter. Desuden kan direkte sollys og varme få dem til at tørre ud.

 

Når det gælder sofaer i læder, så er materialet utroligt slidstærkt. Ikke desto mindre er der stadig risiko for pletter og slid. Ejer du sådan en sofa, anbefaler vi læderrens til at rengøre eventuelle pletter og snavs på overfladen. Bagefter bør du pleje læderet med en lædercreme. På den måde bliver læderets naturlige fugtafvisende egenskaber forstærket.

Måske synes du om