nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Få store muligheder med en lille 2-personers sofa. Det skønne møbel passer godt til både hygge om aftenen, til overnattende gæster og sammen med en fodskammel. Har du ikke meget plads, eller kan du lide en minimalistisk stil, så er sofaen altså et oplagt valg. Bliv inspireret hos os, hvor du finder billige 2-personers sofaer i forskellige stilarter.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor fungerer 2-personers sofaer godt

Har du begrænset plads i stuen? Så vil en 2-personers sofa være et oplagt valg. Det kan godt være, at du ikke kan ligge helt udstrakt i møblet. Ikke desto mindre har sofaen flere fordele. Det lille møbel er nemlig lille nok til at passe ind i de fleste hjem. Samtidig er den stor nok til, at du også kan få ægte sofa-hygge foran fjernsynet – eller sammen med din partner og et glas vin i hånden.

 

En sofa til to personer kan også blive brugt forskelligt i din indretning. Du kan for eksempel kombinere den sammen med en blød lænestol eller chaiselong. Så skaber du lidt mere plads til dine nærmeste, når de er på besøg. Har du to sofaer over for hinanden, får du også et hyggeligt centrum. På den måde fungerer en sofa til to personer rigtig godt som et fint, socialt setup.

 

Selvom der er tale om en mindre sofa, så er der altså mange fordele ved den lille størrelse. Selv hvis du om nogle år flytter i noget større, kan du stadig bruge sofaen. Placér den for eksempel i dit soveværelse. Det giver en mere luksuriøs stemning. Vælger du en lille sovesofa, får du også plads til overnattende gæster. En lille sofa til to personer har store muligheder.

 

Se alle vores møbler til dagligstuen.

4 tips om at få den perfekte lille sofa

Der er mange muligheder, når det gælder en lille sofa til to personer. Hvad enten du har pladsmangel eller kan lide en minimalistisk stil. En 2-personers sofa kan nemlig udtrykke enkelhed og stil i dit hjem. Samtidig kan du let få følelsen af mere plads ved at kombinere sofaen med andre møbler. Inden du køber, bør du blive klar over indretningen og design:

 

Match farven med væggen - Udseendet på din 2-personerss sofa skal visuelt passe med rummet uden at forstyrre omgivelserne. Vi anbefaler lyse farver, da det får rummet til at virke større. Men du kan sagtens vælge en sofa i stærke farver. Så længe møblet passer ind i stilen. Et tidløst design i neutrale farver passer ofte ind – også på lang sigt.

 

Vælg en sofa med slanke ben - En lille sofa med slanke ben giver illusionen af mere plads og luft. Hvis det er muligt, vil en 2-personers med lette ben derfor være et stort plus. Og så er det også meget nemmere at få støvsuget under møblet. Designet er samtidig med til at udtrykke en elegant og enkel stil.

 

Tænk over materialer - Om du er til læder eller stof, så afhænger valget af, hvem der bruger sofaen. Har du kæledyr eller børn, kan du nemt fjerne snavs og hår, hvis du ejer en lædersofa. Stofbetræk giver mulighed for flere farver og er tit billigere end lædersofaer. Generelt er sofaer i stof også mere åndbare.

 

Skab mest mulig komfort - I en lille stue er der ikke meget rum til den hyggelige hjørnesofa. Men det betyder ikke, at du ikke kan få god komfort med en 2-personers sofa. Tricket er at tilføje en fodskammel eller en puf. Derudover bør du vælge en siddehøjde og dybde, der passer til den måde, du ofte sidder på.

 

Er du blevet klogere på, hvad du kunne tænke dig i din nye 2-personers sofa? Kom forbi din nærmeste My Home Møbler-butik, og test udvalget. Vi hjælper altid vores kunder, når vi har mulighed for det. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du er i tvivl om fordele og ulemper ved vores forskellige modeller.

 

Find en ny sofa til to personer her

God komfort til få priser er synonym med en sofa fra My Home Møbler. Det gælder, uanset om du køber en sofa til to personer eller en stor hjørnesofa. Det er nemlig vigtigt, at du sidder og ligger godt, når du bruger sofaen. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg af sofaer i forskellige materialer til forskellige behov. Nogle er bløde og gode til at flyde ud i. Andre er lidt mere faste. På den måde kan du bedre finde den helt rette for dig.

 

Uanset hvad du foretrækker, kan du glæde dig til:

 

  • Forskellige slags indlæg for komfort

  • Moderne og klassiske farver

  • Skarpe priser og en fin kvalitet

  • Betræk i stof, kunstlæder eller okselæder

     

    Vælg for eksempel en lysegrå sofa med bløde former og i et nordisk design. Eller hvad med en i grøn, der leder tankerne hen på de klassiske Chesterfield sofaer? Det blandede udvalg giver dig rig mulighed for at indrette dit rum efter dine ønsker og muligheder. Skift funktion og udtryk, som det passer dig, og din stue vil hver gang se ud som ny. Vi holder priserne nede, så du får én bekymring mindre.

     

Forlæng levetiden på din mini-sofa

For at din nye 2-personers sofa holder i mange år, anbefaler vi ugentlig støvsugning og god pleje. Det forlænger nemlig dens levetid.

 

Blandt andet er imprægnering til tekstil en god idé, da det forebygger pletter. Og så ændrer det ikke materialets udseende eller åndbarhed. Kommer der uheldigvis pletter på betrækket, er tekstilrens velegnet til at fjerne vand- og oliebaserede pletter. Er benene lavet af træ, anbefaler vi, at sofaen ikke står i direkte sollys.

 

Til lædersofaen er læderrens og lædercreme med til at give materialet nyt liv. Brug læderrens til at rengøre pletter og snavs på overfladen. Bagefter skal du pleje læderet med en lædercreme. Materialet er heldigvis utroligt slidstærkt, hvis det er behandlet. Det meste af sofaens levetid skal du derfor bare støve den af. Pletter kan du fjerne med en fugtig klud.

 

Besøg vores brede udvalg af rense- og plejemidler til møbler. På siden får du også gode til råd, hvordan du renser din for pletter.

Måske synes du om