nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hvis du er på udkig efter et nyt sofasæt til dit hjem, er du havnet det rigtige sted. Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af sofagrupper af høj kvalitet til lave priser. Her finder du mange forskellige størrelser, materialer og farver, så der sikkert også en sofagruppe, der falder i din smag. Når du vælger en sofagruppe, er du sikker på, at der er plads til hele familien, og I behøver ikke at sidde mast sammen ovenpå hinanden. Her får I alle en god og behagelig plads. Se hele udvalget af sofasæt hos My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Smukke sofagrupper til det moderne hjem

Hos My Home Møbler er vi vilde med indretning. Uanset om du har en minimalistisk, skandinavisk stil, eller du foretrækker en mere romantisk boheme stil med jordfarver, så finder du en sofagruppe hos os. Hvis du godt kan lide møbler med lidt spræl og farve, har vi naturligvis også det. Kort fortalt: Vi har flotte sofasæt, der passer til de fleste moderne hjem, hvilket gør, at du som kunde sikkert også kan finde et sæt, der passer til dit hjem. Hos My Home Møbler finder du sofagrupper i skønne materialer, såsom læder, velour og stof i et væld af indbydende farver, såsom:

 

  • Sort

  • Hvid

  • Grå

  • Lyserød

  • Grøn

  • Creme/beige

     

    Og mange flere skønne farver. Vi vil nemlig gerne have, at der er en sofa, der også passer til dit hjem og din stil, så du kan indrette dit hjem præcist, som du drømmer om.

     

Find den perfekte størrelse til dit hjem

Ud over en bred palette af farver finder du naturligvis også sofagrupper i flere størrelser og kombinationer. Ja, faktisk kan du mere eller mindre sammensætte en sofagruppe, så du får lige præcis det sæt, du drømmer om. I vores udvalg finder du blandt andet:

 

  • Sæt med en to- og tre-personers sofa

  • Sæt med en tre- og fire-personers sofa

  • Sæt med en treenhalv-personers sofa, en lænestol og en puf

     

    Dette giver dig rig mulighed for at få det lige, som du ønsker. Det kan også være, at du vil have to sofaer og en lænestol samt en puf. I sidste ende handler det om, at du vælger den sofagruppe, der passer bedst til dit hjem, og som vil skabe glæde for dig og din familie i mange år frem.

     

Derfor skal du vælge en sofagruppe

En sofagruppe er på mange måder en god løsning i de fleste stuer. Måske er du så heldig at have en ualmindelig stor stue, hvor du har plads til én stor sofa, hvor hele familien nemt kan slænge sig. Det kan også være, at din stue lige præcis passer med, at du kan have en stor hjørnesofa. Dette er dog ikke en mulighed for alle.

 

I mange hjem er der ikke plads til én stor fem-personers sofa i dagligstuen. Ikke desto mindre skal der stadig være plads til hele familien – og helst uden at I skal skiftes til at sidde på gulvet. Her er en sofagruppe ideel.

 

Med en sofagruppe kan du eksempelvis have en tre-personers sofa på den ene side og en to-personers sofa på den anden side. Det kan også være, at du vælger en tre-personers sofa og en hyggelig lænestol med tilhørende puf til hjørnet. På den måde er der plads til både familien og gæster, uden at sofaen fylder hele stuen.

 

5 slags tilbehør der gør din sofa og stue hyggelig

Vi drømmer alle om et smukt hjem, der afspejler vores stil og personlighed. Stuen er måske et af de steder i hjemmet, vi bruger flest af vores vågne timer. Det er her, vi hygger med familien og ser film og spiser fredagsslik. Det er her, vi læser en masse gode bøger med varme kopper kaffe og måske et lille stykke chokolade. Det er her, vi har gode stunder med vores venner. Det er måske også her, vi tager en lur efter en lang dag på arbejdet. Det kan også være, at det er her, du strikker alle strømperne til dine børnebørn.

 

Stuen skal være et behageligt sted, der indbyder til gode stunder. Derfor har vi samlet disse fem tips, der forhåbentlig er med til at gøre din stue endnu mere hyggelig.

 

  1. Skab hygge med plaider i din nye sofagruppe. Et plaid kan både være pænt at have hængende over sofaen, og så holder det dig dejligt lunt på de kolde vinteraftener.
  2. Bring naturen indenfor med blomster og planter. Der er altså intet som en buket blomster i en flot vase og et par grønne planter til at skabe en god og indbydende stemning i hjemmet.
  3. Vælg en hyggelig belysning, og undgå alt for stærke pærer. Dæmpet lys og eksempelvis en hyggelig læse- eller gulvlampe vil øjeblikkeligt skabe en behagelige stemning.
  4. Pryd gulvet med et dejligt tæppe. Dette vil garanteret få alle til at føle sig godt tilpas, og dine fødder vil også blive glade.
  5. Som prikken over i’et kan du vælge nogle dejligt bløde puder til din sofagruppe. Det øger din komfort, og så ser det pænt ud.

 

Få vejledning til at vælge din nye sofagruppe

Hos My Home Møbler elsker vi møbler og indretning. Vi har været i branchen i mange år og har opbygget en stor erfaring og viden over årene. Det er vigtigt for os, at vores produkter er af høj kvalitet, og du samtidig kan finde møbler og boligtilbehør til lave priser. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at indrette deres hjem flot.

 

Vi elsker at hjælpe og rådgive vores kunder, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp til at vælge din nye sofagruppe. Uanset om du handler online eller i en af vores butikker, står vi klar til at vejlede dig. Vi ønsker nemlig, at alle vores kunder kommer hjem med møbler, der vil bringe dem glæde og gode stunder mange år ud i fremtiden.


Måske synes du om