nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Stuen er ofte her, du kan slappe af. Ikke kun efter en lang dag på arbejde eller skole, men også når du inviterer venner og familie på besøg. Dog er det ikke altid nemt at få plads til begge dele, hvis du bor småt og også skal have en seng. En sovesofa kan fungere både som en enkel og smart sofa og som en behagelig seng. Det er med andre ord to møbler i ét.


Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg´af multifunktionelle og billige sovesofaer, der kan opfylde alle behov, både komfort, kvalitet, design og pris. Alle vores forskellige sovesofaer kommer direkte fra producenten, hvorfor du finder et hav af komfortable sovesofaer til særlige fordelagtige priser. Og så har vi oftest også flere gode tilbud online samt i vores butikker.



 

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Sov, og sid godt på sovesofaer fra My Home Møbler

Vi kender det nok alle sammen: Der er ikke nok plads i det kære hjem. Hvordan er det nu lige med overnattende gæster? Måske du har brug for både stue og soveværelse i samme rum i den lille lejlighed? Så er det tid til at tænke kreativt med, hvordan du får mest muligt ud af dine møbler og rummet.

 

Har du behov for en praktisk og fleksibel løsning, kan en sovesofa være løsningen.

Hos My Home Møbler finder du flotte sovesofaer med og uden chaiselong og i behageligt materiale. For os er det vigtigt, at du både sidder og sover godt, og derfor har vi ikke gemt komforten væk. Samtidig kan du finde en billig sovesofa, der ikke sparer på kvaliteten. Blandt vores udvalg har du god mulighed for at vælge en:

 

  • Sovesofa med chaiselong

  • 2-personers sovesofa og op til 6 personer

  • Hjørnesofa med udtræk

  • Lille og stor sovesofa

  • Sovesofa med opbevaring af for eksempel dyner og puder

     

    Det alsidige udvalg her på siden betyder, at du helt sikkert kan finde en sovesofa i din stil og til dine behov. Vores fokus er på billige sovesofaer i høj kvalitet med materialer lavet af slidstærkt stof. Det vil sige, at du altid får meget for pengene hos os, uanset hvilke møbler du står og mangler til dit hjem.

En god og billig sovesofa for dig eller dine overnattende gæster

Hos My Home Møbler finder du forskellige slags sovesofaer til dine behov. Skal den være stor og bred, simpel og lille eller sovesofa med chaiselong? Du bestemmer helt selv - vi sørger for, at du kan finde alle dele hos os. Vi tilpasser løbende sortimentet i takt med efterspørgsel og nye trends. Det betyder, at du let kan indrette stuen, soveværelset eller gæsteværelset. Spørgsmålet er blot: Hvilken sovesofa er du til?

 

Vælg for eksempel en hjørnesofa med udtræk i en skøn blå farve. En sofa som denne

fungerer rigtig godt, hvis du har et stort rum, hvor du gerne vil have plads til siddende gæster, tage en flyder og have masser af plads i sengen. Er sovesofaen kun tiltænkt gæster, kan du også overveje en funktionel sovesofa med plads til to siddende personer. Her er der plads til opbevaring af blandt andet sengetøj, og sofaen passer ind i stort set alle hjem.

 

Skal du helst kunne strække benene, når du ser fjernsyn? I så fald er en sovesofa med chaiselong er helt klart et luksus-trin højere end en almindelig sovesofa. At have god plads om natten er altid rart, da du virkelig kan få lov til at slappe af. En sovesofa med chaiselong egner sig godt som møbel i stuen, fordi den ligner en almindelig sofa. Desuden får du ofte mere opbevaringsplads.

 

Find en ny sovesofa i lækkert design

Som det er gældende for alle møbler, har din sovesofa en effekt på indretning. Særligt når du har den stående i stuen, er det for de fleste vigtigt, at sofaen er mere end blot et funktionelt møbel - det skal nemlig også være flot at se på og afspejle din personlige indretningsstil.

 

Hos My Home Møbler kan du vælge blandt sovesofaer i flere forskellige farver og stilarter. Foretrækker du f.eks. klassisk design med afdæmpede detaljer og farver? Eller er du mere til en sovesofa, der afspejler tidens trends og samtidig er et særligt fængende element i indretningen? Vores sovesofaer inkluderer lækre designs og farvenuancer for enhver smag.

3 smarte fordele ved en sovesofa

En god sovesofa er din optimale løsning, hvis du ønsker at spare kvadratmeter og samtidig tilbyde gæster en ordentlig seng at sove i. Er du i tvivl, giver vi dig her tre grunde til at overveje en sovesofa:

 

  1. Sofa og seng i ét: Om sovesofaen er til teenagerværelset, til gæster eller bare dig selv, så er der ikke noget nemmere end blot at folde sofaen ud og vupti! En dejlig seng ligger klar til dig eller dine gæster. Den smarte kombination betyder, at du får mere plads, og at du let kan gøre en ekstra soveplads klar til, at dine gæster kan overnatte.

 

  1. Ekstra opbevaringsplads: Er der noget mere træls end at mangle opbevaringsplads? Heldigvis kan en sovesofa gemme på de praktiske sager, så du ikke behøver tænke over at finde mere skabsplads. Her kan vi varmt anbefale en lækker sovesofa med chaiselong for med ekstra plads til at opbevare dyner, puder, lagner, sengetøj eller andet.

 

  1. God nattesøvn: Det er en myte, hvis du tror, at sovesofaer ikke er gode at sidde på eller sove i. Finder du den helt rigtige til dine behov og stil, får du både en smart sofa, du kan vise frem og en god nattesøvn. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med komforten, når du kigger efter en sovesofa.

Værd at overveje, når du vælger nye sovesofa

Det er naturligvis vigtigt at sove godt om natten, om du er til sovesofaer eller ej. Så hvordan vælger du den helt rigtige? Er du som de fleste, så skal sovesofaen ikke blot være god at sove i - den skal også have god siddekomfort og gerne i længere tid ad gangen. Selvom du hos My Home Møbler finder moderne sovesofaer til billige penge, behøver du ikke vinke farvel til komforten, tværtimod.

 

Skal sovesofaen være en rigtig flyder med chaiselong eller en stor u-sofa i læder? Hvordan din sofa skal se ud, afhænger af rummets størrelse, om du gerne vil kunne ligge ned eller have mange gæster siddende på samme tid.

 

Hold øje med fjedretypen

Når du kigger efter en god sovesofa hos os, er det vigtigt at kigge nærmere på fjedertypen. Det er altid en god idé at vælge fjedertype og sovesofa ud fra kropsvægt. Læg desuden en topmadras ovenpå, hvis du ofte bruger sovesofaen som seng. Hos My Home Møbler finder du fjedertyperne Nozaq, Pocket og Bonell:

 

  • Nozaq: Her er fjedrene den billigste fjedertype og er slangeformet. Fjedrene er hårde og presser op imod sædet, men du vil stadig få en fin sovekomfort.

     

  • Pocket: Fjedrene bliver påvirket individuelt og vil derfor støtte dig de steder, som din krop har behov for. Fjedrene er pakket enkeltvis ind i“stofposer”, så du ikke hører din seng knirke.

     

  • Bonell: Skal du ofte bruge sovesofaen som seng, kan Bonell være et godt valg. De klassiske, timeglasformede og stabile fjedre giver en fin komfort hele vejen igennem.

Køb sovesofaer i god kvalitet hos My Home Møbler

My Home Møbler er en landsdækkende møbelbutik med fokus på lækre produkter til gode priser. Er du blevet forelsket i en sovesofa fra os, er det nemt for dig at bestille og få leveret, som du foretrækker det. Hvis varen er på lager, er der også stor sandsynlighed for levering inden for en uge. Har du spørgsmål om din sovesofa eller et andet produkt, så tøv ikke med at kontakte os her.

 

Måske synes du om