nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med en u-sofa har du det bedste samlingspunkt for hele familien og vennerne i stuen. Den lækre sofa giver nemlig rum for at sidde mange sammen. Hvad enten det er foran fjernsynet, til en hyggelig spilleaften eller servere snacks om aftenen. Gør dig derfor selv en tjeneste, og anskaf det populære møbel til billig pris hos My Home Møbler. En U-sofa giver plads til hele familien og masser af hygge. Find din nye U-sofa med chaiselong og i smuk farve til en billig pris her.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Billige u-sofaer til mange behov

Hjemmebiograf, plads til alle eller som ekstra overnatningsplads. Vælger du en u-sofa i, så er det blot nogle af de oplagte muligheder, der følger med. Der er altså flere gode grunde til at vælge en u-sofa, der også går under navnet rummelig hjørnesofa med chaiselong. Uanset hvilke af de to ord du søger på, så får du hygge med funktionalitet.

 

Med en skøn u-formet sofa fra My Home Møbler kan du nemlig glæde dig til:

 

  • Masser af plads til familie og gæster
  • Et hyggeligt samlingssted i hjemmet
  • At få både en u-sovesofa og funktionelt møbel
  • Ingen slåskamp om den bedste siddeplads

 

I vores brede udvalg af u-sofaer kan du vælge, om du ønsker den venstrevendt, højrevendt, ud fra forskellige farver og med ægte læder eller stof. Hertil er der simple, holdbare ben i metal eller massiv træ. Du har altså god mulighed for at finde lige den stil, som passer ind i rummet. Bagefter er det bare om at invitere til fredagshygge og dyner, slappe af med vennerne over et glas vin eller se film med alle børnene.

 

Ville du ønske, du kunne få samme komfort i en u-sofa, men har du ikke pladsen? Så prøv at kigge nærmere på vores dejlige sofaer med chaiselong. Her er der måske ikke plads til den store flok – til gengæld får du stadig den afslappende følelse ved at slænge benene op i sofaen.

 

Sådan vælger du din nye u-sofa

At vælge hvilken som helst sofa er ofte en stor beslutning. Passer den i størrelsen? Er den behagelig at sidde på? Og hvordan skal betrækket være? Det er blot nogle af de vigtige spørgsmål, du skal få svar på, før du køber en. Gør du et fejlkøb, har du nemlig en sofa, som måske slet ikke passer ind i din hyggelige dagligstue.

 

Placering: Hvor skal møblet stå?

Det første skridt til en ny sofa er naturligvis placering og størrelsen. Med dette på plads kan du nemlig indsnævre til de modeller, som faktisk passer til rummet. Når du skal finde ud af, hvor din nye u-sofa skal stå, skal du også tage hensyn til lysindfaldet og indretningen. Sofaer bliver nemlig påvirket af direkte sollys, hvilket kan få sofaen til at falme.

 

Hos My Home Møbler har vi både venstre- og højrevendte sofaer. Det vil sige, hvilken side den lange chaiselong vender til. Her handler det om, hvilken indretning du ønsker, og hvad der er muligt. Som en generel regel bør sofaen vende mod samlingspunktet i rummet, hvor den er placeret. Det kan være mod fjernsynet, ildstedet eller lignende.

 

Betræk: Stof eller læder?

Når du køber din nye sofa, vil du formentlig gerne have, den er stilfuld at se på og holder længe. Når det gælder betræk, bør du derfor tænke over, hvordan din sofa bliver brugt i det daglige. Er der børn eller husdyr, er læder utroligt slidstærkt og nemt at fjerne snavs og hår fra. Til gengæld er den mere kold i at sætte sig i end en sofa i stof, hvor du også har flere farvemuligheder.

 

Du kan også lade dig friste af vores nordisk-inspireret hjørnesofa i gråt stof med smukke ben i massiv asketræ. Denne populære stil passer godt ind i stort set alle hjem og vil give stuen et skønt ansigtsløft. Så kan du og familien få glæde af sofaen i mange år fremover, samtidig med at sofaen forbliver i et tidløst design.

 

Ryglæn: Oprejst eller afslappende?

En u-formet sofa inviterer til afslapning og hygge, men af og til kan vi have behov for at sidde oprejst. Derfor er det relevant, at du kigger på sofaens udformning og ryglæn. Disse afgør, om din u-sofa er god at slænge sig i, eller om den er bedst at sidde oprejst i. En lav og dyb sofa med bløde hynder er oplagt til at læne dig godt tilbage i, mens en høj u-sofa med faste hynder er bedre at sidde op i.

 

I vores sortiment er der primært u-formet sovesofaer og hjørnesofaer med forholdsvis højt, “skævt” ryglæn. Det betyder dog ikke, at du ikke kan læne dig godt tilbage eller lægge dig helt ned. Her får du den gyldne mellemvej – altså hverken for høj eller lav, for smal eller dyb, for hård eller blød. Dog bør du altid teste sofaen for at mærke efter.

 

Funktioner: U-formet sovesofa

Mange u-sofaer fungerer glimrende som sovesofa. Du skal bare åbne op i begge chaiselonger, hvor der er plads til sengetøj. På den måde kan du have en overnattende gæst eller to uden behov for ekstra plads, som det kræver. En u-formet sovesofa ​​kan også være en god løsning på teenageværelset eller i studieboligen, hvor pladsen er trang.

 

Vær dog opmærksom på komforten, hvis gæsterne skal sove ordentligt. Hos My Home Møbler er flere af vores u-sovesofaer med bonell-fjedre, der giver en udmærket støtte og trykaflastning. Tilføj eventuelt en blød topmadras, så du skaber en ekstra komfortabel og plan overflade.

 

Hold øje med u-sofa på tilbud og udsalg

Når du først har fundet ud af, hvilke krav din nye u-sofa skal opfylde, så er det bare om at få den prøvet i en af vores mange butikker. At sidde i en sofa, mærke den og få fornemmelsen af, om den fungerer for dig, er nemlig det vigtigste skridt på vejen til at vælge din u-formet sofa. Vores personale hjælper dig gerne med gode råd, hvis du har behov for det.

 

Og hvis du er heldig, så har vi også lige din ønskede u-sofa på tilbud. På den måde kan du både få kyndig vejledning og spare endnu flere penge på en god u-sofa.

Måske synes du om