Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Boligtilbehør

Tæpper

52 varer i denne kategori

Er du på udkig efter smukke tæpper til at varme fødderne på? Måske vil du skabe en varmere stemning til boligindretningen? Uanset hvad du foretrækker, så kan du finde tæppet her. Hos My Home Møbler har vi nemlig et bredt udvalg af billige tæpper i dekorative mønstre og former. Læs vores gode råd og tips, så du kan finde det bedste tæppe til stuen, entréen og soveværelset.

Vis

LED lys

3 varer i denne kategori

Vis

Lamper

82 varer i denne kategori

Hvis du går op i indretning, er det sandsynligvis vigtigt for dig med pæne lamper og god belysning, der passer med resten af dit hjem. Hos My Home Møbler kan du heldigvis finde et bredt udvalg af fantastiske lamper til en billig pris. Bliv inspireret i vores guide, og find den rigtige lampe, der passer til dine behov.

Vis

Skind

4 varer i denne kategori

Vis

Dekoration

17 varer i denne kategori

Pyntegenstande

Mangle du et par pyntegenstande og andre sjove pynteting til dit hjem så se mere her. Det er med de små ting indenfor boliginteriør man virkelig kan lege og give hjemmet sit helt personlige præg. Med de små pyntegenstande kan man give rummet nyt liv, og de kan være med til at bringe farver, stil og sjæl ind i stuen. Så spred lidt hygge og fyld hylder og vindueskarme op med nips.

Vis

Til væggen

38 varer i denne kategori

Til væggen

Vis

Til bordet

9 varer i denne kategori

Boligtilbehør til bordet

Vis

Rense- og plejemidler

24 varer i denne kategori

Rense- og plejemidler til lædermøbler

Vis