0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Opbevaring

Hos My Home Møbler finder du flotte kvalitets møbler til faste lave priser.

Vi har altid et stort udvalg af lækre kvalitets møbler til opbevaring. Vi er bl.a. leveringsdygtige i Vitriner, Skænke, TV møbler, Reoler, Kommoder, Garderobeskabe.

 

Garderobeskabe

4 varer i denne kategori

Garderobeskabe.
Skabe er en stor del af nutidens indretning. Vi eftersøger mere og mere skabe for mulighed af opbevaring, et skab er et møbel med plads til opbevaring af forskellige ting. Garderobeskabe er ofte forsynet med både hylder og en stang til bøjler, det er designet ud fra at det skal opbevarer alle former for beklædning. Men at finde det garderobeskab der passer til netop ens behov kan være svært, men hos My Home gør vi det nemt for dig!

My Home har et stort udvalg et møbler til opbevaring, så her kan du nemt finde netop det møbel du står og mangler. Hos os får du den bedste kvalitet til prisen, levering direkte til døren og det bedste udvalg. Du er mere end velkommen til at besøge os i en af vores mange butikker. Du kan finde din lokale My Home butik her.

Vis

TV-Bænke

19 varer i denne kategori

Vis

Rumdeler

2 varer i denne kategori

Vis

Vitrineskabe

11 varer i denne kategori

Vitrineskabet.
Vitriner er blevet mere og mere almindelige. De er en del af boligindretningen i mange hjem, et uundværligt møbel der kan opbevare alt hvad hjertet begærer. Måske er det arvestykket der skal vises frem for gæsterne, men skal beskyttes for børn og snavs. Det er kun dig der sætter grænserne for, hvad vitrineskabet skal indeholde.
Her hos My Home har vi et bredt udvalg af vitriner i forskellige designs og stilarter. Søger du efter en vitrine i mørkbejdset træ eller sæbebehandlet egetræ finder du det her. Vi importer vores produkter direkte fra producenten og kan dermed holde omkostningerne i bund - til glæde for vores kunder. Du er mere end velkommen til at besøge os i en af vores butikker eller ringe til os. Vi hjælper dig gerne med et godt råd vedrørende købet af dit nye vitrine.

Vis

Skænke

20 varer i denne kategori

Skænken.
En skænk er det perfekte møbel til opbevaring af f.eks. service, man ikke benytter i dagligdagen. Måske har man mormors smukke gamle spisestel stående, men ønsker at beskytte det bag lukkede skabslåger. Eller måske har man nogle pyntegenstande man ikke ønsker at se på i hverdagen.
Hos My Home har vi et kæmpe udvalg af skænke lavet i forskellige designs og stilarter.  Hvad enten om du søger en skænk i oliebehandlet træ eller en skænk i sæbebehandlet træ har vi netop den du står og mangler.  Eller måske er det en skænk i fineret eller i lys bøgetræ? Tag en rundtur her på hjemmesiden og besøg os i en af vores butikker. Vi står altid klar med et smil og et godt råd når det gælder dit valg vedrørende din nye skænk.

Vis

Kommoder

13 varer i denne kategori

Kommoden.
Selvom kommoden minder meget lidt om et bord, kaldte man møblet i gamle dage for ” en bordplade med store skuffer”. Viste du at kommoden er en videreudvikling af de æld gamle dragkister? I dag ser vi blot på kommoden som et møbel med skuffer til opbevaring. Et praktisk møbel der kan benyttes til at gemme alle de ting og sager væk som man ikke vil have liggende fremme. Eller måske benytter man kommoden til opbevaring af tøj på børneværelset eller i soveværelset.
Hvad enten om du søger en klassisk kommode, en moderne kommode eller blot et møbel med mulighed for kurve, finder du det her hos My Home. Vi tilbyder et bredt udvalg af kommoder til en billig pris, da vi køber vores møbler direkte fra producenten og holder dermed omkostningerne nede. Så søger du efter et møbel i den bedste kvalitet men til den bedste pris er du kommet til det helt rigtige sted. 

Vis

Hængevitrine

3 varer i denne kategori

Vis

Reoler

9 varer i denne kategori

Reolen.
Ordet reol kan defineres på mange forskellige måder, alt efter hvilket behov reolen skal dække. Der findes bogreoler der er fyldt med bøger eller måske har man bare et behov for ekstra opbevaringsplads til ens ting og sager. Med en reol kan man nemt og tydeligt sætte sit eget præg på enten værelset eller stuen. Det er kun fantasien der sætter grænserne3.
Hos My Home har vi reoler i mange forskellige størrelser, designs og i forskellige materialer. Det gør det nemt for kunden at finde netop den reol man har brug for. Søger du efter en reol til den bedste pris, men i den bedste kvalitet er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ser frem til dit besøg i en af vores butikker eller til at modtage din ordre over vores webshop.

Vis

Tilbehør

12 varer i denne kategori

Vis