0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Soveværelse

Soveværelsesmøbler

 

Hos My Home Møbler har vi altid et stort udvalg af senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. Vi importer alle vores senge direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder senge i den bedste kvalitet og til den bedste pris!

 

Her finder du lækre senge, topmadrasser i flere størrelser, rummelige kommoder og klædeskabe, smarte sovesofaer og natborde/sengeborde

 

Stort udvalg af flotte soveværelsesmøbler

Senge

31 varer i denne kategori

Senge

 

Vi ved alle hvor vigtig en god nats søvn er for helbredet, og derfor har vi hos My Home altid et stort udvalg af senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. Vi importer alle vores senge direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder senge i den bedste kvalitet og til den bedste pris! Alle vores senge sælges uden madras og lameller således du har mulighed for selv at sammensætte den seng, som passer til netop dit behov.

 

Få en god nats søvn på senge fra My Home!

Vis

Topmadrasser

10 varer i denne kategori

Topmadrasser

Vis

Kommoder

2 varer i denne kategori

Kommoder

Vis

Sengeborde / Natborde

1 vare i denne kategori

Sengeborde og natborde

Vis

Sovesofaer

15 varer i denne kategori

Sovesofa

 

For at spare på pladsen opfandt man sovesofaen. Sovesofaen er en god og praktisk løsning der i dag bruges i stort set alle hjem. Sovesofaen er uundværlig på det lille gæsteværelse eller på ungdomsværelset. Med en sovesofa får du en enkelt og smart sofa og samtidigt en god og funktionel seng.


Hos MyHome Møbler kan du finde netop den sovesofa som du står og mangler i dit hjem. Vi tilbyder forskellige typer af sovesofaer i stof og med læder look. Nogle af sovesofaerne har et smart magasin til at gemme sengetøjet i, hvilket også gør det nemt og hurtigt at rede sengen. Ønsker du en større sofa der også kan bruges i dagligdagen, så er vores sovesofaer med chaiselong en oplagt mulighed. Mulighederne er mange.

 

Billig sovesofa i en god kvalitet

Vis

Klædeskabe

17 varer i denne kategori

Klædeskabe

Vis

Hovedgavle

5 varer i denne kategori

Sengegavle

Vis

Tilbehør til senge

8 varer i denne kategori

Tilbehør til senge

Vis