nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

LEVERING HJEM TIL DIG KUN 349,- VED KØB OVER 3.999,- - GÆLDER KUN ONLINE BESTILLINGER 

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Bæredygtighed

 

Møbler i FSC®- certificeret træ

 

My Home sælger et bredt udvalg af møbler. Det er vigtigt for os, at træet kommer fra ansvarligt drevne FSC-certificerede skove eller har en anden ansvarlig oprindelse. Derfor fører vi et bredt udvalg af FSC-mærkede produkter og forsøger løbende at udvide sortimentet.

 

HVAD ER FSC?

FSC (Forest Stewardship Council®)er en global non-profit certificeringsordning til produkter af træ fra bæredygtigt drevne skove og ansvarlige kilder. FSC stiller krav til både social, miljømæssig og økonomisk ansvarligt skovdrift. I en FSC-certificeret skov ved du, at skovarealet vil være det samme generation efter generation, og at der tages hensyn til skovens biodiversitet. FSC sikrer også, at sjældne og truede arter beskyttes, og at skovarbejderne har ordentlige arbejdsforhold, når det f.eks. gælder løn og sikkerhedsudstyr. Samtidig skal oprindelige folks rettigheder respekteres, og skovejeren skal bidrage økonomisk til lokale projekter, som f.eks. kan være adgang til lægehjælp, vand eller skolegang.

Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk.

Se efter FSC-logoet ved de certificerede produkter på hjemmesiden og i vores reklamer. Og kig efter de FSC-mærkede produkter næste gang du besøger en My Home butik.

 

HVILKEN FORSKEL GØR FSC?

  • I en FSC-certificeret skov ved du, at skovarealet vil være det samme generation efter generation
  • Sjældne og truede arter og deres levesteder beskyttes
  • I dele af skoven er der ingen kommerciel hugst, og dele af skoven drives specifikt med det formål at bevare og fremme biodiversitet
  • Naturlige vandløb, vådområder og bredområder skal beskyttes, og skovejeren skal passe på vandkvaliteten
  • Oprindelige folks rettigheder skal respekteres og skovejeren skal bidrage økonomisk til projekter, der gavner lokalsamfundet (eksempler er adgang til lægehjælp, skolegang for børn, vand o.l.)
  • Arbejderne i skovene skal være uddannede og have ordentlige arbejdsforhold (f.eks. sikkerhedsudstyr og løn)
  • FSC-træ er lovligt fældet og handles på almindelige markedsvilkår

 

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeklimamærket er en garanti for, at alle de materialer, som er anvendt i de mærkede møbler, er testet for afgasning og lugtafgivelse samt vurderet ud fra hensyn til irritationseffekter. Testen er foretaget af uvildige eksperter i et eksternt laboratorium.

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig ordning for byggevarer, inventar og møbler, der administreres af Teknologisk Institut. Indeklimamærket kan kendes på et lille grønt hus med hvidtjørnens blad indeni. Se efter Indeklima Mærket ved de certificerede produkter på hjemmesiden og i vores reklamer. Og kig efter Indeklima mærkede produkter næste gang du besøger en My Home butik.

Hvorfor et Indeklimamærke?

Formålet med indeklimamærkningen er at forbedre indeklimaet i bygninger ved:

  • at give producenterne et redskab til at udvikle og dokumentere mere indeklimarigtige produkter
  • at give brugerne overblik over indeklimarigtige produkter
  • at give bedre forståelse af produkters påvirkning af indeklimaet