nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hvilke fordele får du ved en barstol og en counterstol? Bar- og counterstole er elegante og moderne møbler, som du blandt andet kan have i stående i dit køkken eller stue. Hos My Home finder du et bredt udvalg af caféstole, barstole og counterstole til fornuftige priser. Vores møbler bliver nemlig direkte leveret fra producenten. Derfor kan du blandt andet få fornøjelsen af bar- og counterstole i en ordentlig kvalitet til en rigtig god pris. Se her hvilke barstole og counterstole vi kan tilbyde dig, eller besøg os i en af vores butikker landet over. Tag et kig herunder, og find dine nye barstole og counterstole hos My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find barstole til de gode samtaler

Hører en barstol ikke til ved bardisken? Svaret er både og, for barstolen er trods alt oprindeligt blevet anvendt til brug ved de høje bardiske. Nu kan den dog også passe godt ind i det danske hjem. I dag er barstole nemlig et moderne møbel til boligen, som du blandt andet kan benytte i dit samtalekøkken, hjemmebar eller måske til noget helt tredje. Barstole er med andre ord blevet en del af den almindelige hverdag i hjemmet. 

 

Du kan vælge blandt et flot udvalg af behagelige barstole. Du kan eksempelvis finde en barstol i elegant sort PU-læder og krom stel. Her får du skøn komfort med en behagelig polstret stol. Hos My Home Møbler kan du finde stilrene barstole med praktiske funktioner. Hos os kan du se frem til at få:

 

 • Barstole med drejefunktion for total kontrol
 • Barstole, som du kan justere i højden
 • Ergonomisk design med behagelig rygstøtte 
 • Mulighed for at hvile fødderne på stellet

 

Du kan finde barstole med ryglæn, der giver en ordentlig støtte til ryggen og lænden. På den måde kan du få den nødvendige støtte, hvor der er allermest behov for det. Dermed er der større chance for, at du kan holde samtalen kørende ved bordet, uden at ubehag afbryder den. Du er altid velkommen til at besøge os i en af de mange My Home butikker rundt omkring i Danmark. Her kan du prøve vores barstole af og se, om det er noget for dig. 

 

Du kan også bestille dine My Home møbler online og modtage dem inden for en kort periode. Vidste du, at helt op til 80 % af vores sortiment kan du få leveret inden for maksimalt én enkelt uge? Få det sendt direkte til din adresse eller din nærmeste butik. Det lyder som ret gode vilkår. Hvis du bestiller dine møbler online, kan du med fordel læse om de forskellige muligheder for levering her.

Sådan kan du bruge en barstol derhjemme

Hvad kan du egentlig bruge en barstol til? Er du i tvivl om hvordan, du kan benytte barstole til indretning af din bolig? Læs med her og få måske lidt inspiration med på vejen til smart indretning. Find den rette barstol til dit hjem hos My Home Møbler. Du kan anvende dine stole i flere rum.

I køkkenet

En barstol er nok ofte mest populært at placere ude i samtalekøkkenet. Er dit køkkenbord en anelse højt, kan du med fordel benytte en barstol. Så kan dine børn nå op til bordet med mulighed for at justere stolen i højden. På den måde kan de nemmere hjælpe dig med hverdagens kokkerier samt weekendens bageprojekter. 

 

En barstol kan være en ret så smart løsning til selskabsmiddage. Der er nemlig en grund til, at et samtalekøkken netop hedder det, som det gør. Har du et par barstole i dit køkken, kan du nemlig underholde dine gæster, samtidig med at du kreerer delikate retter. Skænk op for et godt glas vin og hold den hyggelige stund ved lige. Dermed kan du holde den hyggelige samtale kørende uden en masse små afbrydelser. 

 

Placerer du dine barstole i dit køkken, kan du se frem til fordele, hvor du kan:

 

 • Have samtaler med gæster og familie
 • Involvere hele familien i madlavningen
 • Et smart opholdssted til det hurtige måltid

 

Du har så sandelig rig mulighed for, at bruge din barstol i flere sammenhænge. Mangler du et andet moderne opholdssted i køkkenet eller andre rum? Måske kunne du overveje en smart bænk, som du kan have stående i hjørnet eller ved bordet. Dette er selvfølgelig smartest, hvis bordet er knap så højt.

I stuen eller hjemmebaren

Har du plads nok i stuen eller et ekstra rum, der ikke rigtigt bliver benyttet til så meget? Måske kan du bruge pladsen til at skabe et moderne opholdssted eller en lille hjemmebar. Du kan for eksempel skabe et lille hyggeligt hjørnei hjemmet. Her kan du finde dine dyrebare flasker frem fra skænken eller vitrineskabet og skænke op for et skønt glas til gæsterne. 

 

Uanset hvordan du vil benytte barstole i dit hjem, kan du finde det til en fornuftig pris online og i butik. Vælger du at placere de smarte stole i stuen eller hjemmebaren, kan du blandt andet bruge dem til at:

 

 • Nyde drinks og cocktail i bedste bar-stil
 • Have et populært opholdssted til privatfesten
 • Skabe en lille og elegant hjemmearbejdsplads
 • Skabe et kreativt hjørne med bord og barstol 

Sådan kan du få en barstol med lang levetid

Hvordan kan du så holde dine barstole pæne og rene over tid? Mange af vores barstole består af PU læder betræk, også kaldet kunstlæder. Denne type betræk har naturligvis behov for lidt pleje en gang imellem. Til en simpel rengøring kan en klud opvredet i varmt vand oftest klare jobbet. 

 

Alternativt kan du også benytte plejemiddel til rensning og beskyttelse. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du kan pleje dine stole, kan du naturligvis rådføre dig med vores professionelle medarbejdere. Vi står klar med flere gode tips og fif til dig om pleje og rengøring af alle de forskellige materialer og overflader.

Hvorfor vælge dine barstole hos My Home Møbler?

Hos My Home Møbler kan du regne med altid at finde barstole og andet til en skarp pris. Her kan du få dine møbler i moderigtige designs og høj kvalitet uden at skulle slippe en masse penge.

 

Uanset om du har spørgsmål til vores udvalg af barstole eller andre møbler i vores store udvalg, kan du finde den rette hjælp hos os. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med generelle og specifikke spørgsmål til vores møbelsortiment. Du kan kontakte os her på email og telefon.

 

Vi stræber efter at give dig den bedste mulige service og vejledning. Omend du besøger en af vores butikker eller kontakter os online, står vi klar. Vores medarbejdere er alle faguddannede, og de ved derfor en ting eller to om møbler. Derfor kan du hver eneste gang forvente en professionel og venlig rådgivning. Vi glæder os til hjælpe dig med at finde de bedste møbler for dig hos My Home Møbler.

 

Måske synes du om