nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Vil du gerne se haven, indkørslen eller terrassen i et nyt lys? Så er vores stemningsfulde udendørslamper en smuk løsning. Med dem kan du skabe hygge og afslapning på dine udendørs arealer – både om sommeren og om vinteren. Desuden fungerer lamperne godt, når du orienterer dig i mørket eller vil forebygge indbrud.

 

Så er du klar på at gøre dit hjem endnu mere indbydende? Tag på en stemningsfuld rejse i vores udvalg af udendørs lamper til lave priser, og vælg de rette, der passer til dit hjem.

Dekoration

1 vare i denne kategori

Vis

Smukke udendørslamper er som julelys i øjnene

Ingen hjem uden lamper og belysning. Ellers ville det være svært at se aftensmaden eller finde vej til toilettet om natten. Men skal din altan, terrasse eller dine blomsterbed så stå i mørke? Det behøver de naturligvis ikke. Markedet bugner nemlig af forskellige udendørslamper, som du kan bruge til at gøre dine udearealer endnu mere indbydende. Typisk kan du vælge mellem:

 

 • Lamper til blomsterbed

 • Gulv- og væglamper

 • Indbygningslamper eller spots

 • Udendørslamper med LED

 • Solcellelamper 

   

  Mange haveejere og folk med altaner nyder at bruge deres ekstra arealer hele året. Derfor indretter de både have og altan med diverse lamper til udendørs brug. Det kan blandt andet være med en simpel væglampe oven over havebænken. Eller forskellige lys ved blomsterbedene. Lamperne indbyder til ophold, fordi belysningen skaber en hyggelig stemning. Samtidig gør lamperne, at du kan nyde synet af dine planter og blomster, selv efter mørkets frembrud.

   

  Du kan også finde udendørs væglamper med sensor til din indkørsel og foran hoveddøren. De tænder automatisk, når de registrerer bevægelse, så du let kan finde vej i mørket, når du skal hjem eller ud ad døren. For mange er dette med til at skabe tryghed, når de kommer hjem en sen aften, og dine gæster får sig til at føle sig velkomne. Desuden gør sensoren, at lyset kun er tændt, når der er behov for det. Dermed sparer du penge på elregningen.

   

  Drømmer du om at få en hyggelig atmosfære, så får du altså mange ønsker opfyldt med udendørs belysning. Se hele vores udvalg til haven, så du kan udnytte dit udeareal til fulde.

   

Hvilke udendørs lamper skal du vælge?

Som tidligere nævnt har markedet mange udendørslamper i forskellige designs og farver. Du bør vælge dine udendørslamper ud fra, hvor de skal placeres, og hvad dine krav er til belysningen. På den måde får du lamper, der passer til formålet, uden at de blænder eller lyser for lidt op.

 

For eksempel er det en god idé at vælge en udendørs væglampe med et koncentreret lys, hvis du skal placere lampen ved hoveddøren. Så kan du både finde nøgler, se husnummeret og finde ud af, hvem der kommer på besøg. Vær dog opmærksom på, om der er vinduer eller nedløbsrør i vejen, så du er nødt til at omplacere væglampen. Nogle udendørslamper kan du også placere i havens bede, for eksempel langs overgangen fra græsplænen til bed. Det giver en stilfuld effekt, som giver et flot udsyn inde fra stuen.

 

Når det gælder udendørslamper, så spiller designet naturligvis også en rolle – i hvert fald, hvis du ønsker en rød tråd og en stil, der passer til din smag. De fleste udendørslamper er lavet af enten lakeret eller galvaniseret stål, så din belysning fremstår flot i mange år. Materialet er nemlig utrolig holdbart overfor vind og vejr, så du ikke skal skifte dine lamper ud efter nogle få år. Du kan også vælge udendørslamper i kobber, der kan give en flot, moderne finish til din bolig

 

Har du for eksempel en murermestervilla med elegante detaljer, så kan de klassiske udendørslamper være ideelle. Har du en overdækket terrasse, kan du også vælge en udendørs pendel eller en gulvlampe. Lampernes design skaber en særlig stemning, når du sidder udendørs. Alternativt kan du overveje en udendørs bordlampe – for eksempel en solcellelampe i et simpelt og tidløst design, som passer til de fleste hjem.

 

Opgradér dine udendørslamper til LED

Uanset om du allerede har en udendørs lampe eller leder efter en, så er der mange fordele ved at gå efter LED. Det vil sige en lampe med LED-pære, som er meget energieffektiv og har meget lang levetid. Pæren har nemlig et lavt strømforbrug og bliver ved med at give behageligt lys i helt op til 25-30 år. Desuden giver LED et mere ensartet lysfald, da der ikke er nogen elektriske dele, såsom en fatning, der kan skygge for lyset.

 

Der eksisterer mange forskellige typer udendørslamper med LED, og du kan derfor finde et utal af forskellige designs, som opfylder både dine behov og din smag. Kig for eksempel efter LED-udendørslamper med et varmt skær frem for pærer med et hvidt eller blåligt skær. Så får du en mere afslappende atmosfære, skabt til en hyggeaften på terrassen eller altanen.

 

Alternativt kan du vælge udendørsbelysning med solceller. Lamperne virker ved, at sollyset bliver optaget af solcellen, der sidder i toppen af lampen. Her sidder også en sensor, der registrerer, når det bliver mørkt, hvorefter lampen lyser. For det meste behøver du altså ikke selv at tænde dine solcellelamper, før de lyser. Og da de ikke kræver tilslutning til elnettet, er lamperne nemme at flytte med, hvis du får behov for det.

 

Uanset om du vælger udendørs LED-lamper eller solcellelamper, så sparer du på strømmen. I sidste ende er det en god måde at tage hensyn til miljøet.

 

Find dine billige lamper online

Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af lamper til mange stilarter og altid i den lave prisklasse. Vi ved nemlig, at belysning er en stor del af hverdagen. Derfor skal

finder du naturligvis også god udendørsbelysning, der er praktisk og skaber en hyggelig atmosfære – både indendørs og udenfor. Særligt når de mørke måneder lyses op på flot vis. Hvis du er på udkig efter en ny lampe med den bedste kvalitet til prisen, er vores online udvalg derfor et godt sted at lede.

 

Husk, at du ikke selv må installere udendørslamper, hvis de ikke bare skal sættes i en stikkontakt. Arbejdet skal du have en autoriseret elinstallatør til at gøre for dig, så installationerne lever op til sikkerhedskravene. Du må til gengæld gerne selv tilslutte udendørslamper og lysdekorationer med stik i udendørs stikkontakter, hvis belysningen er godkendt til udendørs brug.