nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Få et sundt og behageligt arbejdsmiljø med vores billige kontormøbler. Her på siden finder du blandt andet ergonomiske kontorstole og pæne skriveborde, der kan puste nyt liv i din private arbejdsplads derhjemme. Og de er alle naturligvis til skarpe priser. Se udvalget, få gode råd om indretningen, og bestil nemt på vores hjemmeside.

Kontorstole

10 varer i denne kategori

Vis

Skriveborde

7 varer i denne kategori

Vis

Mangler du billige kontormøbler til dit kontor?

I dag har mange af os et hjørne eller et helt rum i boligen til at være kreative, spille computer, lave lektier eller arbejde. Det betyder som regel også, at mange af os sidder ned i længere tid, når de arbejdsomme og kreative timer flyver afsted. Derfor er det virkelig vigtigt med god støtte til hele kroppen. Det er her, de billige kontormøbler fra My Home Møbler kommer ind i billedet.

 

Hos os kan du få hjælp til at skabe den helt rigtige kontorindretning til fornuftige priser. Når du sidder længe ned, så kan blandt andet en god kontorstol og hæve-sænkeborde give dig den helt rette støtte. Og det vil din krop helt sikkert takke dig for. En sund kropsholdning hjælper nemlig med at forebygge På den måde kan dit arbejde eller din hobby både sjovere og mere interessant at give sig i kast med. 

 

Måske skal du starte helt forfra med din indretning? Eller bare give hjemmekontoret en opgradering? Med vores udvalg af billige kontormøbler kan du gøre stedet både hyggeligt og funktionelt. Alle vores kontormøbler er i den højeste kvalitet ud fra den billigste pris, så du ikke behøver sprænge budgettet, før du kan skabe et dejligt hjemmekontor.

 

Blandt andet vil alle vores kontorstole overraske dig positivt, når vi taler om støtte til ryg og ergonomisk følelse. Flere af dem kan du nemlig justere i højden, ligesom de har en god siddekomfort. Derudover kan vores moderne skriveborde i god kvalitet skabe en praktisk indretning, der ikke behøver være kedelig.

 

Tøv endelig ikke med at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, hvis du har spørgsmål om levering, til webshoppen eller lignende.

 

Sådan kan du skabe et godt kontor

Har du den seneste tid arbejdet en del hjemmefra? Eller måske gør du det bare i ny og næ? Uanset hvor mange dage om ugen du tager arbejdet med hjem, så er det vigtigt, du skaber et godt arbejdsmiljø.

 

Men hvad er must-haves, når det gælder kontormøbler? Og hvordan vælger du den rette løsning til kontoret? Vi guider dig, så det bliver nemmere for dig at arbejde effektivt og sjovt hjemmefra.

 

1. Du skal naturligvis sidde godt

Når du sidder ned i længere tid, er det bedste, du kan gøre for din krop og trivsel, at vælge en ergonomisk kontorstol. Den skal give en god støtte til din ryg og helst også mulighed for at sidde på forskellige måder. Du kan med fordel gå efter en stol med hjul, der både er komfortabel at sidde i og dekorativ at se på. Det vil nemlig skabe hygge i din kontorindretning, uden at du går på kompromis med komforten.

 

Tilføj eventuelt en hyggelig lænestol, så du nemt kan skifte mellem arbejde og afslapning.

 

2. Gør dit skrivebord funktionelt

Det rigtige skrivebord til arbejde og hobby kan være afgørende for, om du får ondt i nakken, ryggen eller bliver rastløs. Her er den bedste løsning et hæve-sænkebord, du kan indstille i højden. Når du sidder ned, skal du kunne hvile underarmene på bordet foran tastaturet. Er dit bord for højt, vil dine skuldre presses op, hvilket kan give nakkesmerter og hovedpine. Stiller du bordet for lavt, kommer du til at anstrenge nakke og ryg.

 

Finder du ikke skrivebordet i vores udvalg, kan vores pæne spiseborde måske være noget for dig.

 

3. En ryddet bordplade giver ro i sindet

Det er de færreste af os, der elsker at arbejde ved et rodet skrivebord. Du kan også føle dig mere stresset, hvis du hele tiden skal kigge på rod. Opbevaring i form af reoler og skabe kan derfor være en nødvendig. På den måde kan du gemme papirer og bøger væk bag lukkede skabe. En enkelt hylde eller flere vil kunne pynte på væggen og samtidig skabe plads til nips, pynt og kontorartikler.

 

Med vores vitrineskabe kan du også vise dine ejendele frem og samtidig beskytte dem mod støv.

 

4. Skab behageligt lys hele dagen

Uanset om du arbejder hjemmefra, laver kreative projekter eller opgaver til studiet, så er et rum med godt dagslys en god idé. Det naturlige lys er nemlig med til at øge din produktivitet. Derudover bør du montere en god generel belysning i loftet, da det forebygger træthed. Placér en arbejdslampe ved skrivebordet og gerne modsat den hånd, du skriver med, så du undgår skygger.

 

Se alle vores skønne lamper, og læs flere gode råd om belysning.

 

Når du først har fundet de rigtige kontormøbler og placeret dem korrekt, har du langt bedre garanti for et kontor, du har lyst til at arbejde ved i flere timer.

 

Bestil nemt og hurtigt ergonomiske kontormøbler

Med et bredt sortiment af møbler til en lav pris kan du altid vælge gode løsninger hos os. Vi tilbyder nemlig alt fra loungemøbler og sofaer til konsolborde og bløde madrasser. Og det er virkelig nemt at få de rigtige møbler hjem. Vores dygtige medarbejdere vil nemlig med glæde vejlede dig, så du får mindre risiko for at gøre et fejlkøb. 

 

Husk, at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Det gælder møbler i læder og træ, som naturligt bliver slidte af sollys og normal brug. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med rådgivning og vejledning om vedligeholdelse, som vi har god erfaring med.


Du er naturligvis altid velkommen til møde os ansigt til ansigt. Kig forbi vores mange butikker rundt om i landet. Så kan du samtidig teste møblerne og mærke efter, om de er noget for dig. Vi har et stort udvalg af forskellige produkter i forskellige farver og forskellige størrelser. Med andre ord: her er møbler for enhver smag.