0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Beskyttelse af ​​dine personoplysninger er vigtig for My Home Møbler. I denne persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data og hvilke rettigheder du har med hensyn til personlige data.

Dataansvarlig er:
My Home Møbler
Storegade 35
8990 Fårup

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvor stammer de fra

Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du er i kontakt med os (f.eks. når du foretager et køb, udfylder formularer eller besøger vores hjemmeside). Dataene, vi indsamler, er navn, adresse, e-mail, og telefonnummer, købs- og ordrehistorik, IP-adresse og evt. oplysninger, du giver til vores kundeservice.



Derfor behandler vi dine data

Vi behandler dine personlige data til følgende formål og på følgende retsgrundlag:

 

Køb

Vi behandler dine personlige data til håndtering af ordrer samt evt. meddelelser om leveringsstatus. Behandlingen er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

 

Kundeservice-spørgsmål

Vi behandler personlige data til at håndtere kundeservicespørgsmål, det være sig spørgsmål til din ordre, levering, reklamationer mv.
Formålet med indsamlingen af persondata er for at hjælpe dig, hvilket er i vores fælles interesse samt for at overholde lovgivningen, f.eks. for reklamationsbehandling.

 

Markedsføring

Vi behandler dine personlige data for at kunne sende tilbud og reklamer via e-mail. Vi anbefaler også produkter på hjemmesiden samt sender personlige tilbud og påmindelser om produkter, der efterlades i din indkøbskurv på hjemmesiden.
Behandlingen sker med dit samtykke for direkte markedsføring eller i vores interesse for at sende direkte markedsføring.

Konkurrencer

Vi behandler dine personoplysninger, hvis du deltager i konkurrencer vi lancerer på vores hjemmeside.
Behandlingen er udført i vores interesse for at administrere konkurrencer, hvor folk deltager.

 

Forbedring og udvikling

Vi behandler personlige data for at forbedre og udvikle tjenester, produkter og tekniske systemer.
Behandlingen er udført i vores interesse i opdatering, forbedring og udvikling af tjenester, produkter og tekniske systemer.

Compliance/Overholdelse af lovmæssige forpligtelser

Vi behandler personoplysninger for at overholde gældende love, såsom bogføringsloven, købeloven, skattelovgivningen, produktansvarsloven mv.

 

Forebyggelse af misbrug og kriminalitet

Vi behandler personoplysninger for at forhindre misbrug af vores tjenester og for at forhindre kriminalitet, såsom svig.

Formålet sker i vores interesse for at forhindre misbrug og ulovlig brug af vores ydelser.

Modtagere af personoplysninger

Vi kan dele personlige data med andre, men kun når det er lovligt tilladt. Eksterne samarbejdspartnere, som personoplysninger deles med, kan f.eks. være myndigheder, logistikvirksomheder, marketingfirmaer eller andre leverandører. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve, målrettet markedsføring herunder re-targeting samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har underskrevet databehandleraftaler med leverandører, der håndterer personlige data på vores vegne.

Overførsel af personoplysninger til lande uden for EU / EØS

I nogle tilfælde kan vi overføre personoplysninger til juridiske personer i lande uden for EU / EØS. I sådanne tilfælde vil overførslen ske til lande, hvor enten Europa-Kommissionen har besluttet, at der er et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau eller ved anvendelse af standardkontraktsklausuler godkendt af EU-Kommissionen.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger

Persondata indsamlet i forbindelse med dit køb vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysningerne kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendigt for at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine persondata skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder. En forespørgsel fra din side om dine rettigheder vil blive besvaret så hurtigt som muligt, men senest inden for en måned.
Når det er tilladt efter gældende lov, kan vi opkræve et administrationsgebyr for at opfylde en af ​​nedenstående anmodninger.

 

Retten til indsigt

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om at oplyse hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være samt hvorfra oplysningerne stammer. 

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@mhls.dk Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den person, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. 

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen af dine oplysninger. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. hvor vi skal overholde retlige forpligtelser, eller hvor retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte vores webshop. Du kan dog altid selv afmelde dig vores nyhedsbreve.

Dataoverførbarhed

Du har i visse tilfælde ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Cookies

Vi bruger såkaldte cookies på hjemmesiden. Oplysningerne, der indsamles og analyseres ved hjælp af cookies, bruges til at tilpasse og effektivisere vores tjenester, indholdet af hjemmesiden, tilbud og annoncer til den besøgende, samt for at øge sikkerheden på hjemmesiden. Dette gøres ved at lagre en unik nøgle i brugers browser. Når brugeren besøger en ny hjemmeside, bliver nøglen sat i bero, og vi kan således afgøre, om brugeren er logget ind, og hvis der således er blevet tilføjet/efterladt varer i indkøbskurven. Kort beskrevet fungerer dette som følger: Alle oplysninger, der forbliver mellem indlæsningen af ​​brugeren og hjemmesiden, er på en eller anden måde kun knyttet til en bestemt bruger.

Hvis du ikke accepterer cookies i din browser, fungerer mange af funktionerne på hjemmesiden ikke. Dette skyldes, at hjemmesiden vil betragte dig som en ny besøgende, hver gang hjemmesiden besøges.

Hvis du ikke accepterer cookies, kan din browser blive indstillet, så du automatisk nægter opbevaring af cookies eller bliver informeret hver gang en hjemmeside anmoder om at gemme en cookie. Allerede lagrede cookies kan også slettes af funktioner i browseren. Se browserens hjælpesider for at få flere oplysninger.

Vi bruger også tredjepartstjenester, der i nogle tilfælde bruger cookies. Vi arbejder blandt andet sammen Google for at forbedre vores markedsføring.

Du kan blokere/fravælge tredjeparts cookies i din browser ved at følge en af ​​disse links:
http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg
http://www.networkadvertising.org/choices

Vores hjemmeside bruger Google Analytics leveret af Google, Inc. Google Analytics bruger cookies til at analysere, hvordan brugere benytter hjemmesiden.
Google bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af websiden, udarbejde rapporter om aktiviteter på websiden og give andre tjenester relateret til websitevirksomhed og brug af internettet.

Hvis du ikke vil have dine besøg på vores hjemmeside vist i Google Analytics-statistikker, kan du installere en tilføjelse til din browser ved at følge dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kontaktoplysninger:

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

My Home Møbler, Storegade 35, 8990 Fårup

E-mail: info@mhls.dk