nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

DEL DIN BETALING I 10 ELLER 20 MÅNEDER RENTE OG GEBYRFRI** BETAL 1. GANG 1. JANUAR 2023 - HØR MERE I DIN LOKALE BUTIK

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Persondatapolitik

Persondatapolitik

My Home Møbler

My Home Møbler (“vi”, “os”, “vores”)respektere dit privatliv og har interesse I at behandle dine persondata med en høj grad af sikkerhed samt databeskyttelse, og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Denne persondatapolitik beskriver hvordan vi anvender dine data når du besøger vores webshop eller bestiller varer i webshoppen. Skulle du have spørgsmål vedr. vores persondatapolitik er du altid velkommen til at kontakte os se kontaktoplysninger I bunden af denne side.

My Home møbler er ansvarlig

Vi har ansvaret for dine personoplysninger og er derfor ansvarlige for at de behandles korrekt og efter gældende lovgivning,

Vores behandling af dine personlige data

Information om hvor vi indsamler dine oplysninger, hvilke informationer vi behandler og hvilket formål det har, nedenfor kan du se hvor længe data bliver opbevaret. Der er intet krav om at du deler oplysningerne med os, hvis du vælger ikke at dele oplysninger med os er det ikke muligt at sælge eller levere produkter via webshoppen.

Hvor længe gemmer vi dine data

Persondata indsamlet i forbindelse med dit køb vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysningerne kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendigt for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

 

 Data ifm. vores kunder

Hvor indsamler vi data fra ?

Type af persondata

Formål

Juridisk grundlag

Opbevaringsperiode 

    Fra dig

Navn, email, adresse, telefon nr.

Administrer dit køb

Er nødvendig for at kunne opfylde den aftale der er indgået

5 år

Fra dig

Navn e-mail eller andre info du vælger at dele med vores kundeservice

Kundeservice

For vores berettiget interesse for at kunne yde kundeservice

2 år

Fra dig

Navn, email, tekniske data data, f.eks IP adresse unik enheds ID, browser, andet data fra cookies eller lign.  sporrings technologier, online historik, f.eks. hvilke produkter du har købt.

Analyse din online adfærd, personalisere og sende  relevant marketing til dig, hvis du har accepteret dette

Behandlingen af data nødvendig, for vores berettigede interesse

5 år

Fra dig

Navn, email and eller anden information du oplyser for at deltage i konkurrence administreret af os.

 

Administrere din deltagelse i konkurrence

Behandlingen af data nødvendig, for vores legitime interesse

5 år

Fra dig

Navn, email, information om dit køb og evt. brug af produktet.

Administerer

returnering

Er nødvendig for at kunne opfylde den aftale der er indgået

2 år

Fra dig eller via cookies på vores website

 

Købs- og ordrehistorik, personnummer eller koordinationsnummer, video- og lydoptagelser, tekniske data, såsom IP-adresse, unikt enheds-id, browser, andre data fra cookies eller lignende sporingsteknologier, onlineadfærd f.eks. købte eller set produkter på vores hjemmeside

Undgår misbrug af webshoppen og forhindre svig

Behandlingen er nødvendig af hensyn til vores legitime interesse for at sikre, at vores produkter og tjenester bruges i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser og gældende lov (legitim interesse)

Læs mere I afsnitet om cookies

Fra dig

Navn, e-mail, oplysninger om dine køb

For at opfylde lovkrav, f.eks. lovgivning vedrørende returnering, regnskab, skat og produktsikkerhed

Behandlingen er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser

Så længe lovgivningen kræver det

Fra dig

Navn, e-mail, oplysninger om dine køb

Varetage vores juridiske interesser, f.eks. i tilfælde af manglende betaling

Behandlingen er nødvendig af hensyn til vores legitime interesse i at beskytte vores juridiske interesser, f.eks. at modtage betaling (legitime renter)

5 år

Fra dig

Information givet ifm. Køb I fysisk butik.

Behandlingen er nødvendig af hensyn til at yde kundeservice/reklamation

Behandlingen af data nødvendig, for vores legitime interesse

5 år

 

 Data relateret til besøgene på webshoppen

Hvor indsamler vi data fra?

Type af persondata

Formål

Juridisk grundlag

Opbevaringsperiode

Via cookies på vores webshop

Tekniske data, såsom IP-adresse, unikt enheds-id, browser, andre data fra cookies eller lignende sporingsteknologier, onlineadfærd, f.eks. købte eller set produkter på vores hjemmeside

Analyser din online adfærd, personaliser og sende markedsføring til dig

samtykke

Se afsnit om cookies

Via cookies på vores webshop

Tekniske data, såsom IP-adresse, unikt enheds-id, browser, andre data fra cookies eller lignende sporingsteknologier

Sikre webshoppen er brugbar og fungerer

Behandlingen er nødvendig af hensyn til vores legitime interesse i at sikre, at vores hjemmesider fungerer som planlagt (legitim interesse)

Se afsnit om cookies

Via cookies på vores webshop

Tekniske data, såsom IP-adresse, unikt enheds-id, browser, andre data fra cookies eller lignende sporingsteknologier

For at udvikle vores hjemmesider, f.eks. baseret på hvordan hjemmesiden bruges

samtykke

Se afsnit om cookies

 

Profiler

Vi kan indsamle oplysninger om dig fra forskellige kilder for at drage konklusioner om dine personlige interesser og din onlineadfærd. Dette kaldes profilering. Profileringen gør os i stand til at oprette en kundeprofil, der blandt andet indeholder dine tidligere køb, og hvilke produkter du har vist interesse for på vores hjemmesider. Formålet med vores profilering er at sikre, at den markedsføring, vi sender til dig, såsom personlige tilbud eller målrettede annoncer, er relevant for dig.

Vores sociale mediekanaler

Vi behandler personoplysninger, der tilgås via vores sociale mediekanaler, med det formål at promovere os og vores produkter og for at interagere med eksisterende kunder, potentielle kunder og partnere. Behandlingen er nødvendig for vores legitime interesse i at markedsføre os selv og vores produkter og interagere med eksisterende kunder, potentielle kunder og partnere (legitim interesse). Personoplysningerne behandles så længe, ​​det er nødvendigt for at opfylde formålene med behandlingen. For information om platformenes behandling af persondata i forbindelse med dit besøg på vores sociale mediekanaler såsom Facebook, Instagram, Youtube og LinkedIn, henvises til den respektive platforms privatlivspolitik.

Hvem deler vi dine personoplysniger med?

Vi videregiver ikke personoplysninger til tredjemand, undtagen når det er nødvendigt for at opfylde en juridisk forpligtelse eller for at opfylde de formål, som vi behandler dine personoplysninger til.

 

Situationer, hvor dine personlige data kan blive videregivet til tredjeparter, er angivet i tabellen nedenfor.

3. part databehandler

Årsag til tredjeparts offentliggørelse

 

Andre virksomheder inden for vores virksomhedsgruppe

Persondata skal muligvis videregives til andre virksomheder inden for vores koncern, da centrale funktioner som analyse, marketing og økonomi administreres i fællesskab inden for den virksomhedsgruppe, vi er en del af

 

 

 

Leverandører og partnere

Vi kan videregive dine personoplysninger til leverandører og/eller samarbejdspartnere, hvis leverandørerne og/eller partnerne har brug for dine personoplysninger for at opfylde deres forpligtelser over for os, f.eks. udbydere af cloud-tjenester.

 

Myndigheder

Personoplysninger kan videregives til myndigheder, når det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser.

 

Salg

Hvis vi har til hensigt at overføre hele eller dele af vores virksomhed, kan personoplysninger blive videregivet til en potentiel køber.

 

 

OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJELANDE

Vi kan overføre dine personoplysninger uden for EU/EØS til de lande, der er angivet i tabellen nedenfor.

Land

Er der en databehandler aftale ?

USA

 Ja EU-US databehandler aftale.

Når vi overfører personoplysninger til et land uden for EU/EØS, vil vi træffe nødvendige foranstaltninger for at sikre, at personoplysningerne behandles på en sikker måde ved at anvende en passende beskyttelse, f.eks. EU-kommissionens standardkontraktklausuler. Du har ret til at få en kopi af standardkontraktbestemmelserne ved at kontakte os.

 

Dine rettigheder

Vi ønsker åbenhed om hvordan vi anvender dine persondata, derfor er dine rettigheder beskrevet herunder.

 

Retten til at tilbagekalde dit samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte vores webshop. Du kan dog altid selv afmelde dig vores nyhedsbrev.

Retten til indsigt

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om at oplyse hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være samt, hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler også  om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@mhls.dk Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den person, du giver dig ud for at være.

 

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. .

 

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen af dine oplysninger. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig f.eks. hvor vi skal overholde retlige forpligtelser, eller hvor retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

 

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

 

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Under visse omstændigheder har du ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger. Dette er tilfældet når (I) du mener at personoplysningerne ikke er korrekte, og du afventer vores vertifikation af nøjagtigheden af penoplysningerne, (II) behandlingen er ulovlig, og du i stedet for at slette personoplysningerne ønsker, at behandlingen skal begrænses, (III) vi ikke længere har brug for personoplysningerne til formålet med behandlingen, men du har brug for dem til at etablere, udøve eller forsvare retskrav eller (IV) når du har gjort indsigelse mod.

 

Retten til udlevering af dine personoplysninger

Du har i visse tilfælde ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Cookies

Vi anvender cookies og andre lignende sporrings  teknikker for at sikre at webshoppen fungere og sikre du får mere relevant indhold præsenteret I form af marketing.

Vores cookie politik kan du læse her

 

Ændringer til denne politik

My Home Møbler forbeholder sig retten til at ændre i denne cookie politik til enhver tid.

Sidst opdateret aug. 2022

 

Kontakt os

Har du spørgsmål kontakt os da gerne via hjælp knappen i bunden af sitet hvor kundeservice er klar til at hjælpe dig.

CVR 19176398

My Home Møbler

Storegade 35

8990 Fårup

Email: info@mhls.dk

Kontakt os via “hjælp” knappen I bunden af denne side.