nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Et konsolbord er et lille, smukt og funktionelt bord, der kan give din indretning et helt nyt liv. Hos My Home Møbler kan du finde konsolborde, der både har skuffer og hylder. Det giver dig mulighed for at skabe lidt ekstra opbevaringsplads. Du kan også finde flere modeller, der blot består af en bordplade. Her kan du med fordel stille forskellige ting på. Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af konsolborde i høj kvalitet og til en lav pris. Så tag et kig på siden, og find det konsolbord, der falder i din smag. 

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Konsolbord: Et ideelt møbel for de fleste

Et konsolbord er et funktionelt og praktisk møbel, fordi det ikke optager særlig meget plads. Det er derfor også ideelt for dig, der har en mindre bolig, eller bare ønsker at udnytte din plads bedst muligt. Møblet er dog ikke kun unikt på grund af sine funktionelle formål, det er også et utrolig smukt møbel. Et konsolbord er derfor et meget alsidigt møbel, som du nemt kan sætte dit eget personlige præg på. Det kan du for eksempel gøre ved at stille en lampe, blomster, familiebilleder eller hvad du ellers måtte have, der kan skabe en hyggelig atmosfære og et personligt hjem for dig.

 

Her på siden har vi et bredt udvalg af konsolborde. Så vælg det helt rigtige konsolbord for dig – hvad enten du bor småt, og har brug for et opbevaringsmøbel, eller ønsker et dekorativt møbel med mange funktioner. Vi har forskellige stilarter – blandt andet konsolborde i sort metal, i lys og sort eg, i marmor og med en eller flere hylder. Fælles for alle vores forskellige konsolborde er, at de er en smuk og stilfuld tilføjelse til ethvert hjem.

 

Et Konsolbord med mange fordele

Konsolbordet har vundet plads i mange danske hjem. Og hos My Home Møbler forstår vi godt hvorfor. Et konsolbord er nemlig både et funktionelt og pænt møbel, der passer i stort set alle rum - hvad end det er som make-up bord, eller som møbel i dit soveværelse eller i entréen.

 

Køber du en model fra vores udvalg, kan du glæde dig til, at:

 

     Give rummet et personligt præg

     Finde plads til både handsker og nøgler

     Vælge mellem forskellige materialer og størrelser

     Investere i konsolborde med hylder eller skuffer

 

Er du til den minimalistiske, romantiske eller nordiske stil? Materiale som massivt marmor, træ eller metal? Lille eller stor? Uanset hvad du foretrækker, så gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig, så du får lige det konsolbord, du mangler. Vælg for eksempel et konsolbord i en sort farve, og pynt det med nipsting for at opnå en gennemgående stemning af hygge i dit hjem. Hvad end du mangler et møbel til opbevaring eller dekorative elementer, så fungerer bordet rigtig godt til begge dele.

 

Konsolbord: til dine dekorative elementer eller som opbevaringsmøbel

Er du i tvivl, om du skal vælge et konsolbord eller måske en skænk? Et konsolbord giver dig ikke nær så meget praktisk opbevaring som en skænk gør. Til gengæld får du et elegant design, der virker let i rummet. Ligeledes er det et bord, hvor du kan opbevare pynt, lægge dine nøgler og stille smukke vaser eller en bordlampe på. Du kan for eksempel hænge et lille spejl over konsolbordet, og voila, nu har du et super fint møbel i entreen eller som makeup-bord. Et konsolbord er altså utrolig alsidigt, hvilket betyder, at det kan stå alle steder i dit hjem og bruges til det meste.

 

Hos My Home Møbler er vi vilde med konsolborde. Derfor har vi naturligvis også et bredt udvalg af konsolborde. På den måde er vi sikre på, at der er noget for enhver smag. Vores smukke konsolborde har en smart højde og bredde. Flere af dem kan derfor også bruges som skrivebord. Konsolbordet kan også med fordel fungere som et funktionelt møbel i din entré. Læg dine handsker eller nøgler i skuffen, når du kommer hjem, eller skab rene linjer med en simpel indretning i gangen. Hæng for eksempel et familiefoto eller lidt ekstra belysning over bordet. Mulighederne er mange, og med et konsolbord fra My Home Møbler er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hvilke konsolborde bør du vælge?

Du finder typisk et konsolbord i træ, marmor eller metal. I dag vælger flere også at rykke deres konsolbord ud fra væggen og ind i stuen ved siden af sofaen. Møblet kommer på den måde til at fungere som en væg, der bryder den store, tunge sofaryg. Er du stadig i tvivl om, hvilket konsolbord der passer til dit hjem, så kan du læse lidt mere om de forskellige muligheder her.

 

Konsolbord med skuffer: Skal de helt små sager ikke ligge og flyde? Men må de gerne være lige ved hånden? Gå efter et konsolbord med skuffer. Her får du gode muligheder for også at bruge bordet til makeup eller i kontoret, hvor papirer kan gemmes væk. Har du svært ved at vælge, kan du vælge et konsolbord med både skuffer og hylder.

 

Konsolbord med hylder: Har du lyst til at vise dine ejendele frem? Måske nogle bøger, en vase, en skål eller de fine glas til barskabet? Så fungerer konsolborde med hylder rigtig godt. Gå efter et let og elegant udtryk i eksempelvis sort, så grønne planter, farverigt pynt og lignende kommer i fokus.

 

Konsolbord i rette materiale: Er du vild med den nordiske, enkle stil, kan du gå efter borde i marmor, der i et råt udtryk falder godt i tråd med en minimalistisk indretning. Foretrækker du simple, stilrene, men sofistikerede elementer, så passer sort metal også godt som materiale.

 

Der er heldigvis ingen regler, når det gælder indretning. Og med et praktisk konsolbord er det næsten svært ikke at finde en flot model, du vil kunne lide. Måske har du lyst til at gøre dit hjem endnu mere moderne og nordisk? Eller er du ikke helt sikker på, at konsolbordet er det rette møbel for dig? Hos My Home Møbler har vi også smukke vitrineskabe i forskellige stilarter. Så uanset hvad din stil er, så har vi møbler, der passer til dine behov.

 

Køb dine konsolborde hos My Home Møbler

Hos My Home Møbler værner vi om vores kunder og deres tilfredshed. Det betyder blandt andet, at vi har meget lave omkostninger. Og de lave omkostninger kommer dig til gavn i form af lave priser og eksklusive tilbud. God kvalitet behøver nemlig ikke koste mange penge. Hvis du har spørgsmål til webshoppen eller en webordre, er du derfor også meget velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en e-mail. Tag fat i kundeservice, som du finder information til her.

 

Når du bestiller konsolbordet hos My Home Møbler, leverer vi din vare hurtigst muligt. Faktisk bliver 80 procent af vores sortiment leveret inden for én uge, så længe varen er på lager. Du ser den forventede leveringstid inde på produktet. Køb derfor dit næste konsolbord i dag, og glæd dig til at modtage dit nye og elegante møbel inden for kort tid. Læs mere om levering her. Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om, hvilke konsolborde der passer til netop dit behov? Du kan også bestille konsolbordet direkte fra en af vores landsdækkende butikker. Kom og besøg os! Vi står klar med kyndig rådgivning.

Måske synes du om