nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

I KAN STADIG TRYGT BESØGE VORES BUTIKKER, MEN VIS HENSYN TIL HINANDEN VED AT BRUGE MUNDBIND OG SPRITTE AF

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Et konsolbord er dit lille bord, der giver indretningen i et rum nyt liv. Typisk står det langs væggen eller frit i rummet ved eksempelvis sofaen. Nogle har skuffer, mens andre har hylder eller begge dele. Fælles for alle de forskellige designs er den stilfulde opbevaring, du kan placere i stuen, kontoret - faktisk stort set overalt i dit hjem. Du bestemmer naturligvis helt selv.

 

Her på siden finder du et spændende udvalg af konsolborde i høj kvalitet og til en lav pris. Vi har blandt andet konsolborde i sort metal, i lyst egetræ, marmor og med en eller flere hylder. Flere af dem matcher også vores gode møbler i de andre kategorier. På den måde kan du skabe en smuk sammenhæng i hjemmet. Det er god kvalitet, der ikke skuffer.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Indret dit hjem med et flot konsolbord

Det er møblet, der ikke optager meget plads. Det er praktisk opbevaring i både stuen og på kontoret. Og det er i et enkelt, stilrent design. Vi taler naturligvis om konsolbordet. Det moderne møbel har vundet plads i mange danske hjem. Og hos My Home Møbler forstår vi godt hvorfor. Et konsolbord er nemlig både et funktionelt og pænt møbel, der passer i stort set alle rum - hvad end det er som makeup bord, på kontoret eller i entreen.

 

Du får ikke nær så meget praktisk opbevaring som med en skænk. Til gengæld får du et elegant design, der virker let i rummet. Ligeledes er det et bord, hvor du kan opbevare pynt, lægge dine nøgler og stille smukke vaser eller en bordlampe på. Hæng et lille spejl hen over konsolbordet, og du har et super fint møbel i entreen eller som makeup bord. De forskellige fordele giver dig et fleksibelt konsolbord, du nemt kan finde en plads til.

 

Hos My Home Møbler deler vi den samme glæde for konsolborde. Derfor har vi naturligvis et bredt udvalg af konsolborde for enhver smag. Vores smukke konsolborde har også en smart højde og bredde. Læg dine handsker i skuffen, når du kommer hjem, eller brug bordet som sidebord ved siden af sofaen i stuen. Med andre ord: Konsolborde er med mange muligheder. Køber du en model fra vores udvalg, kan du glæde dig til at:

 

  • Give rummet et personligt præg
  • Finde plads til både handsker og nøgler
  • Vælge mellem forskellige materialer og størrelser
  • Investere i konsolborde med hylder eller skuffer

 

Er du til en minimalistisk, rustik eller romantisk stil? Materiale som massivt marmor, træ eller metal? Lille eller stor? Uanset hvad du foretrækker, så gør vi vores bedste for at hjælpe dig, så får lige det konsolbord, du mangler. Vælg for eksempel et konsolbord i sort farve og pynt med nipsting for at opnå en gennemgående stemning af hygge i dit hjem. Om du mangler et møbel til opbevaring eller dekoration, så fungerer bordet rigtig godt til begge dele.

Hvilke konsolborde bør du vælge?

Du finder typisk et konsolbord i træ, marmor eller metal. I dag vælger flere også at rykke deres konsolbord ud fra væggen og ind i stuen ved siden af sofaen. Møblet kommer på den måde til at fungere som en væg, der bryder den store, tunge sofaryg. Oplagt til at stille et glas rødvin, mens du sidder i sofaen eller hyggelige fotoer. Har du svært ved at finde ud af, hvad der passer til dit hjem, kan du herunder læse de forskellige fordele.

 

Konsolbord med skuffer: Skal de helt små sager ikke ligge og flyde? Men må de gerne være lige ved hånden? Gå efter et konsolbord med skuffer. Her får du gode muligheder for også at bruge bordet til makeup eller i kontoret, hvor papirer kan gemmes væk. Har du svært ved at vælge, kan du vælge et konsolbord med både skuffer og hylder.

 

Konsolbord med hylder: Har du lyst til at vise dine ejendele frem? Måske nogle bøger, en vase, en skål med ringe eller det fine glas til barskabet? Så fungerer konsolborde med hylder rigtig godt. Gå efter et let og elegant udtryk i eksempelvis sort, så grønne planter, farverigt pynt og lignende kommer i fokus. Vær opmærksom på, at du skal støve mere af.

 

Konsolbord i rette materiale: Er du vild med den nordiske, enkle stil, kan du gå efter borde i marmor, der i et råt udtryk falder godt i tråd med en minimalistisk indretning. Foretrækker du simple, men sofistikerede elementer, passer sort metal også godt som materiale. Et konsolbord i lyst træ er med til at gøre rummet lyst og indbydende.

 

Vi har også smukke vitrineskabe i både romantisk, råt og moderne stil. Der er heldigvis ingen regler, når det gælder indretning. Og med et praktisk konsolbord er det næsten svært ikke at finde en flot model, du vil kunne lide. Måske er det også derfor, at det populære møbel har været brugt siden adelen. Har du lyst til at gøre dit hjem endnu mere moderne og nordisk?

Køb dine konsolborde hos My Home Møbler

Hos My Home Møbler værner vi om vores kunder og deres tilfredshed - det gælder også dig. Det betyder blandt andet meget lave omkostninger. Det kommer dig til gavn i form af lave priser. Her behøver god kvalitet nemlig ikke koste mange penge. Hvis du har spørgsmål til webshoppen eller en webordre, er du også mere end velkommen til at kontakte os via e-mail eller skrive til os. Tag fat i kundeservice, som du finder information til her.

 

Når du bestiller konsolbordet hos My Home Møbler, leverer vi din vare hurtigst muligt. Faktisk bliver 80 procent af vores sortiment leveret inden for én uge, så længe varen er på lager. Du ser den forventede leveringstid inde på produktet. Køb derfor konsolbordet i dag og glæd dig til at modtage din nye og elegante glasvitrine inden for kort tid. Læs mere om levering her. Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om, hvilke konsolborde, der passer til netop dit behov. Du kan også bestille konsolbordet direkte fra en af vores landsdækkende butikker. Kom og besøg os! Vi står klar med kyndig rådgivning.

Måske synes du om