nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hvem vil ikke gerne have en god søvnkomfort? Hos My Home Møbler tilbyder vi dig en god nattesøvn, og det kan du blandt andet få med en god topmadras. Vores forskellige topmadrasser giver dig øget kropsstøtte og en bedre komfort i sengen. Har du brug for lidt råd i forbindelse med dit køb af en ny topmadras, så, kan du læse vores guide længere nede på siden. Når du er klar til at købe, så kan du vælge mellem alt fra latextopmadrasser til topmadrasser med et aftageligt og vaskbart betræk. 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Vælg en polstret sengegavl til dit soveværelse

Synes du, at dit soveværelse trænger til et løft? Så kan du lade dig blive inspireret af vores store udvalg af sengegavle her på siden. Det smarte tilbehør gør dit soveværelse stilfuldt og komfortabelt. Og hvem vil ikke have lidt hygge og en følelse af hjemlighed, når vi lægger os til at sove? Hvad enten du er til en fritstående polstret sengegavl, en væghængt sengegavl eller en helt tredje type sengegavl, så kan du være sikker på, at vores gavle er billige, komfortable og i et materiale, der både behageligt og i høj kvalitet

 

I vores sortiment kan du bl.a. finde:

 • Forskellige slags materialer og farver

 • Sengegavl med knapper eller belysning

 • Størrelser op til 180 centimeter

 • Lækre nakkepuder

 • Indbygget eller væghængt

   

  En sengegavl er et møbel, der fremtræder luksuriøst i dit soveværelse. Mange af vores sengegavl har desuden et tidløst design. På den måde kan du nemt kombinere den med et smart sæt sengetøj, farverige lamper eller andet, der kan give dit soveværelse og din seng et mere personligt præg. Lyder en sengegavl som noget for dig? Vi har et flot udvalg af sengegavle til dine behov og ønsker. Så kig dig omkring, og find netop den sengegavl, der passer til dig og dit hjem.

   

Find en flot sengegavl op til 180 centimeter

Hos My Home Møbler råder vi over hovedgavl i bredder fra 90 centimeter til 180 centimeter. Det giver dig god mulighed for at finde en sengegavl, der matcher din seng. Er din seng 140 centimeter bred, så skal du også vælge en sengegavl på 140 centimeter. Har du, eller skal du til at købe, en stor dobbeltseng på for eksempel 180 x 200 centimeter, vil det ligeledes se bedst ud med en sengegavl på 180 centimeter i bredden. På den måde virker gavlen nemlig ikke malplaceret i rummet.

 

Uanset hvilken størrelse seng eller madras du sover i, så er der gode chance for, at vi hos My Home Møbler har en passende sengegavl til dig. Har du møbler stående ved sengen, kan du også gå efter at matche sengegavlen med farverne herfra.

 

På grund af vores store fokus på kvalitet til skarpe priser, så kan du roligt regne med, at vores sengegavle er både holdbare og i et klassisk design. Alt, du skal gøre, er bare at tage stilling til det materiale, den størrelse og farve, du ønsker, at gavlen skal være i. Så sørger vi for, at din bestilling kommer frem inden du har set dig om.

 

En hovedgavl er pengene værd

Sengegavl, sengegærde og hovedgavl. Kært barn har mange navne, og sådan er det selvfølgelig også med den fine polstring på væggen. Men uanset nanvnet, så er fokusset det samme: At du får lidt ekstra støtte, luksus og komfort ind i hverdagen. En sengegavl er nemlig både en flot opgradering af soveværelset, og så skærmer den dig også mod en kedelig og kold væg. Forestil dig, at du sidder og læser eller ser en film eller serie i soveværelset. Her er det ikke rart at sidde op af den bare væg. Med en sengegavl får du i stedet noget blødt og hyggeligt at læne dig imod. Lyder det ikke tiltalende?

 

Invester i en sengegavl til din seng eller madras, og prøv selv fordelene:

 

 • Undgå en kold og kedelig væg

 • Få god komfort og rygstøtte

 • Skab et hyggeligt miljø i soveværelset

 • Sæt den nemt fast på de rette vægge eller madrasser

   

Find sengegavle til den moderne indretning

Sengegærde er dit personlige touch til et hyggeligt sengemiljø. Den sætter prikken over i’et i ethvert soveværelse, og har desuden en evne til at samle sengen.

 

Derfor er vi hos My Home Møbler også meget bevidste om, hvad vi sælger og hvornår vi gør det. Er du bekymret for om dit køb af sengegavlen kun er moderne lige nu, så tager du faktisk fejl. For at være sikre på, at vores kunder kan føle sig tilfredse med deres køb hos os, så følger vi nemlig hele tiden med i tidens trends. Vores varer bliver derfor også løbende skiftet ud, så der hele tiden er noget nyt at købe. På den måde følger vores sengegavle og andre møbler altid med moden.

 

Vil du gerne finde en sengegavl, der passer ind i dit flestes hjem? Du kan for eksempel stile efter en sengegavl i gråt stof med knapper. Et moderne valg, som mange danskere har fået øjnene op for. De fine detaljer med knapperne er nemlig med til at give en mere blød og hyggelig fornemmelse.

 

Er du vovet og klar på lidt fest og farver i soveværelset, så skal du se efter vores sengegavle med LED belysning. Med sengegavlen, der fås med en fjernbetjening, kan du skabe et festligt, men roligt lys rundt om din gavl. Skal lyset være rødt, lilla, grønt eller noget fjerde? Så se efter om vi har din yndlingsfarve.

 

Altid gode tilbud og lækker kvalitet

Synes du ofte, at kvalitet og høje priser hænger sammen? Det er heldigvis ikke tilfældet hos os. Vi importerer nemlig vores sengegavle – og alle vores andre møbler – direkte fra vores producenter. På den måde kan vi holde omkostningerne nede og presse priserne i bund. En billig sengegavl hos os betyder derfor ikke en sengegavl i dårlig kvalitet. Tværtimod. Hos os behøver du nemlig ikke gå på kompromis med kvaliteten.

 

Find lækkert tilbehør til soveværelset

Hvad er en sengegavl uden god belysning? Vågner du nemt om natten, eller kan du lide at læse en god bog ved sengen, så er det rart med en lampe tæt på. En hovedgavl og læselampe i soveværelset indbyder til, at du kan starte eller afslutte dagen i et roligt tempo. Nyd for eksempel morgenmad på sengen eller få læst dagens nyheder. Se vores store udvalg af lamper her, og vælg mellem lamper du kan hænge på væggen, bordlamper og meget mere.

 

Senge og sengegavle går naturligvis hånd i hånd. Det vil i hvert fald være lidt mærkeligt med en sengegavl på væggen uden en seng dertil. Måske har du en god seng derhjemme, der bare trænger til en lækker tilføjelse i form af en sengegavl? Måske overvejer du at købe en ny seng? Hvis du gør, så kan du jo passende slå to fluer med ét smæk ved at købe en sengegavl og en seng hos My Home Møbler. Så er du også sikker på, at modellerne passer sammen, og at du får begge dele til gode priser.

 

Se vores kæmpestore udvalg af senge her, og vælg mellem både kontinentalsenge, elevationssenge og meget mere.

 

Køb billige sengegavle til din seng

På myhomemøbler.dk og i vores landsdækkende butikker kan du finde et bredt udvalg af sengegavle. Har du en bestemt en af slagsen i tankerne, men kan du ikke finde den? Kontakt os og hør, om vi har modellen eller noget lignende på lager. Vi vægter kundetilfredshed højt, og forsøger altid at give dig gode råd og vejledning. Det gælder lige fra dit valg af hovedgavle til senge og andre møbler til dit hjem. Du finder vores kontaktinformation her.  

 

 

 

Måske synes du om