nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hvem vil ikke gerne have en god søvnkomfort? Vi vil i hvert fald gerne tilbyde dig en god nattesøvn, og det kan du bl.a. få med en god topmadras. En topmadras giver dig øget kropsstøtte og en bedre komfort i sengen. Har du brug for en guide, kan du læse vores råd om valg af skum længere nede på siden. Så er du på toppen med den rigtige madras. 

 

Se vores udvalg af topmadrasser her på myhomemøbler.dk.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find billige topmadrasser her

De bedste topmadrasser til de laveste priser finder du hos My Home Møbler. Vi har nøje udvalgt madrasserne, hvilket giver dig et godt køb og en god nattesøvn. At sove godt er super vigtigt, og her kommer valg af madras ind i billedet. Typisk bliver de anvendt som et beskyttende lag oven på din box-, spring- eller skummadras. Den overdådige luksus er både effektiv og beroligende, når du efter en lang arbejdsdag lægger dig i sengen. Perfekt for dine hofters og skuldres trykpunkter. Gå efter en topmadras i skum, latex eller memory.

 

I vores sortiment af topmadrasser finder du:

  • Forskellige slags skum og materiale
  • Forskellige slags størrelser til senge
  • Altid god kvalitet, søvn og komfort

 

Lad dig selv glide ind i en himmelsk søvn med den helt rigtige topmadras. Har du købt en forkert seng eller madras, kan en topmadras hjælpe mod de værste virkninger. Sov godt som en baby på de bedste topmadrasser til lave priser.

Forskellige materialer og størrelser

Vi er alle forskellige og har forskellige præferencer. Måske du har det bedst på en forholdsvis hård madras? Andre kan være til en mellemhård variant. Og så er der dem, der har det allerbedst med den blødeste madras af slagsen. Heldigvis finder du både topmadrasser og madrasser i diverse mål og materialer hos os. Vælg mellem forskellige størrelser og typer for den helt perfekte topmadras. Det flotte udvalg betyder, at du nemt kan finde en rigtig god topmadras til din krop og seng.

 

Hvad med en af vores topmadrasser bestående af naturmaterialet latex? Dette lækre materiale giver dig den ønskede komfort og den støtte, som kroppen har brug for. Har du en elevationsseng, tilbyder vi naturligvis også topmadrasser til dig. Vælg f.eks. en topmadras med 40 mm latex. Endelig har vi også topmadras med indlæg af det trykaflastende memory skum. Det former sig 100% efter din krop.

 

Flere af vores modeller kan du vaske ved 60 grader. Nogle topmadrasser har også aftagelige betræk, som du skal vaske i stedet. Er topmadrassen vaskbar, så fremgår der en vaskeanvisning på den. At vaske en topmadras er nemt, men husk at strække det ud i fugtig tilstand efter vask. På den måde bliver madrassen luftet og tørret.

Hvorfor skal jeg købe en topmadras?

Det kan virke fjollet at lægge en madras på toppen af en endnu større madras. Men det er nu ikke så dumt. Topmadrasser som dem hos My Home Møbler er designet til at yde støtte og komfort til dig. F.eks. former flere af vores madrasser sig efter kroppens opbygning. Er din seng for hård eller blød, kan en topmadras kompensere for dette. Når du sover, kan du således opleve en roligere og dybere søvn med en ny topmadras. På den måde får kroppen støtte de rigtige steder.

 

En anden fordel er, at topmadrasser beskytter din seng mod slitage. Ligeledes skal madrasser helst blive skiftet ud med jævne mellemrum, så de ikke får en negativ effekt på dit helbred. Med en ny topmadras holder både du og sengen længere.

 

Kort fortalt får du:

  • Længere holdbarhed af madrassen
  • Komfort og let rengøring
  • Tilpasning af din krop og optimal trykaflastning

Det her bør du kigge efter ved en topmadras

En for hård topmadras kan gøre ondt i ryggen. En for blød topmadras kan få dig til at synke sammen. Begge dele kan være lig med dårlig søvn, hvilket går ud over din livskvalitet og dit humør. Ved at vælge en topmadras der passer til din krop og seng, kan du bedre trives om natten. Så hvordan finder du den helt rigtige topmadras? Læs vores råd herunder om valg af skum:

 

Purskum og koldskum: Har du svært ved at forblive varm om natten, hjælper purskum med at holde på varmen. Koldskum minder til dels om purskum, men den indeholder mindre luft. Det gør koldskum tungere, fastere og meget elastisk sammenlignet med purskum.

 

Memory skum: Topmadrasser med memory skum virker støttende og trykaflastende med stor præcision. Materialet reagerer på din krops temperatur, hvorfor den er god til at absorbere fugt. Ofte finder du dem som “medium” eller “fast” i forhold til hårdhed. 

 

Latex skum: Her får du et naturmateriale, der bliver udvundet fra gummitræer. Denne type skum skiller sig ud fra de andre varianter, fordi den har en høj åndbarhed og naturlige støttepunkter. De fleste madrasser med latex skum har en fast hårdhed.

 

Efter valg af skum, skal du overveje, om du har brug for en topmadras i standard størrelse til en enkeltseng eller til noget større - f.eks. en dobbeltseng. Du kan vælge at lægge en rullemadras oven på, hvis du ofte sveder.

 

Når du har styr på topmadrassen, er det blot om at besøge en af vores butikker og teste komforten. Er du stensikker på dit valg, er det nemt at klikke varerne hjem online. Det hele er ofte leveret inden for få uger.

Få lækre topmadrasser hurtigt leveret

Vi håber, du er blevet klogere på, hvad vi hos My Home Møbler tilbyder - og hvilken topmadras, du skal vælge. Er du allerede i gang med at kigge efter en topmadras, bør du også se vores udvalg af elevationsmadrasser. Har du først skaffet dig en lækker topmadras fra My Home Møbler, ligger den indbydende og elegant oven på din seng.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type topmadras der passer til dig, anbefaler vi en tur forbi en af vores butikker. Vores personale hos My Home Møbler står til rådighed for at hjælpe dig. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tilfreds med liggekomforten og med vores service. Find kontaktoplysninger på My Home Møbler her.

Måske synes du om