Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Opbevaring

Opbevaring

 

My Home Møbler har altid et stort udvalg af lækre kvalitets møbler til opbevaring. Vi er bl.a. leveringsdygtige i Vitriner, Skænke, TV møbler, Reoler, Kommoder, Garderobeskabe.

 

Vi har altid et stort udvalg af møbler til opbevaring til gode priser!

Vitrineskabe

26 varer i denne kategori

Søger du efter et flot vitrineskab til en lav pris? Måske har du brug for mere plads til opbevaring og beskyttelse af dine sager, uden at de bliver gemt væk? Hos My Home Møbler kan du finde moderne vitrineskabe med glaslåger til dit hjem. På den måde kan du blandt andet opbevare dine mest dyrebare service på flot vis eller bruge det til anden opbevaring og dekoration. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad dit vitrineskab skal indeholde. Hos My Home har vi et bredt udvalg af flotte vitrineskabe i forskellige designs og stilarter. Find dit nye skab til spisestuen eller stuen herunder.

Vis

Konsolborde.

3 varer i denne kategori

Vis

Rulleborde

9 varer i denne kategori

Ønsker du en moderne indretning og samtidig praktiske løsninger? Så er et elegant rullebord fra My Home Møbler lige sagen. Her får du nemlig et lille bord, som også er et funktionelt møbel i køkkenet, på badeværelset eller i stuen. Kendetegnet for alle vores rulleborde er, at de er lette at flytte rundt på, så du kan få den ekstra plads til opbevaring, som du har brug for. Og så er de naturligvis til en god pris.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af rulleborde. Så kan du finde netop den variant, der passer bedst til dig.

 

Vis

Hængevitrine

3 varer i denne kategori

Med et væghængt vitrineskab får du mere opbevaring og mulighed for vise nogle af dine værdifulde ejendele frem. Fra porcelæn, pyntegenstande, medaljer og lignende. På den måde er de beskyttet fra støv og smuds, ligesom de kommer væk fra børnehøjde. Du vil derfor opleve mange fordele med et vitrineskab til væg. Få gode idéer på vore side, så du kan give hjemmet et personligt præg.

Vis

Skænke

21 varer i denne kategori

Mangler du en smart løsning til opbevaring af dit bedste service? Med en ny skænk, får du et skønt møbel til opbevaring af dine ejendele, som du ikke benytter så ofte i dagligdagen. Måske har du din mormors smukke gamle spisestel stående eller andre pyntegenstande, som du ønsker at beskytte bag lukkede skabslåger. Hos My Home Møbler finder du et flot udvalg af billige skænke i populære designs og stilarter. Tag en rundtur her på hjemmesiden og besøg os i en af vores butikker.

Vis

TV-Bænke

17 varer i denne kategori

 TV-bænke

My Home Møbler har et stort udvalg af TV-bænke eller TV-borde. Uanset behov eller stil finder man et møbel i en rigtigt god kvalitet til en god pris her. Tidløse tv-bænke i trendy design med smarte detaljer eller måske hælder man mere til det klassiske TV-bord i massiv oliebehandlet egetræ. Med en Tv-bænk får du ikke bare et sted at stille din fladskærm på, du får også et smart og stilfuldt møbel til opbevaring af fx dvd, spillekonsoller og andet udstyr du evt. bruger sammen med dit TV.

Husk at du altid er mere end velkommen til at komme og besøge os i en af vores fysiske butikker rundt omkring i det danske land. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige TV-bænk fra starten af.

Vis

Kommoder

22 varer i denne kategori

Vores udvalg af billige kommoder er rigtig gode til dig, der vil have god opbevaring og pæne møbler i ét. Du kan nemlig med fordel bruge dem til at holde orden på dit tøj, håndklæder, sengetøj og meget mere. Samtidig passer vores nordiske design ind overalt i hjemmet. Hvad enten det er en pæn kommode til stuen eller som supplement til garderobeskabet. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af kommoder, og få inspiration her på siden.

Vis

Garderobeskabe

16 varer i denne kategori

Få styr på dagligdagens uorden og tøj med dit nye garderobeskab. Det populære møbel er en stor del af vores indretning, hvad end det er soveværelset, entréen eller børneværelset. Ved hjælp af praktiske løsninger og god opbevaring sikrer du dig nemlig en enkel måde at blive organiseret på. Gå derfor på opdagelse i vores garderobeskabe, og find det design, du bliver glad for i mange år.

Vis

Reoler

11 varer i denne kategori

At skabe opbevaringsplads i vores hjem giver ofte masser af fordele. Fra at skabe orden og til få mere plads. Og her er reoler et rigtig godt sted at starte. Med dem får du nemlig mulighed for at sortere bøgerne alfabetisk i stuen, vise dine vinylplader frem og få mere plads til gryder og skåle i køkkenet. Få inspiration til, hvordan du kan indrette din nye reol, og bestil en billig variant hos My Home Møbler.

Vis

Reolsystem

12 varer i denne kategori

Se spændende udvalg af fine reolsystemer, der skaber praktisk opbevaringsplads i dit hjem. Hos My Home Møbler har vi blandt andet de klassiske, hvide reoler med firkantede hylder, du nemt kan hænge op. Gå på opdagelse i udvalget, og find din nye reol blandt de mange muligheder.

Vis

Tilbehør

2 varer i denne kategori

Tilbehør

Vis