0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Opbevaring

Opbevaring

 

My Home Møbler har altid et stort udvalg af lækre kvalitets møbler til opbevaring. Vi er bl.a. leveringsdygtige i Vitriner, Skænke, TV møbler, Reoler, Kommoder, Garderobeskabe.

 

Vi har altid et stort udvalg af møbler til opbevaring til gode priser!

Vitrineskabe

22 varer i denne kategori

Vitrineskabe

 

Men ser efterhånden vitrineskabe som en del af indretningen i flere og flere hjem, de er nemlig et perfekt møbel til opbevaring af husets pyntegenstande, de pæne tallerkener mm. Et vitrineskab kan indeholde alt det som hjertet begærer. Måske er det arvestykket der skal vises frem for gæsterne, men som skal beskyttes for lidt ekstra for snavs og måske de kære børn. Det er kun dig der sætter grænserne for hvad et vitrineskab kan indeholde. Hos My Home har vi et bredt udvalg af skabe i forskellige designs og stilarter. Søger du efter et flot skab så finder du det her. Vi importerer vitrineskabe direkte fra producenterne og kan dermed holde omkostningerne nede – til glæde for vores kunder. Du er mere end velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker eller kontakt os via telefon eller mail. Vi hjælper dig gerne med gode råd vedrørende køb af dit nye vitrineskab.

 

Vitrineskab er det perfekte møbel til opbevaring

Vis

Konsolborde.

4 varer i denne kategori

Vis

Rulleborde

14 varer i denne kategori

Vis

Hængevitrine

5 varer i denne kategori

Hængevitrine

Med en hængevitrine får du mere opbevaringsplads samtidig med at du får muligheden for at udstille nogle af dine mere værdifulde ting som fx porcelæn, pyntegenstande, arvestykker eller lignende som har stor betydning for dig. Her er de beskyttet fra støv og smuds og de kommer væk fra børnehøjde. En hængevitrine er derfor en god og alternativ måde, at udsmykke væggen på og giver hjemmet et personligt præg. Et praktisk og stilfuldt møbel med mange anvendelsesmuligheder.

Vis

Skænke

17 varer i denne kategori

Skænke

 

En skænk er det perfekte møbel til opbevaring af f.eks. service, man ikke benytter i dagligdagen. Måske har man mormors smukke gamle spisestel stående, men ønsker at beskytte det bag lukkede skabslåger. Eller måske har man nogle pyntegenstande man ikke ønsker at se på i hverdagen. Hos My Home har vi et kæmpe udvalg af skænke lavet i forskellige designs og stilarter. Hvad enten om du søger en skænk i oliebehandlet træ eller en skænk i sæbebehandlet træ har vi netop den du står og mangler. Eller måske er det en skænk i fineret eller i lyst bøgetræ? Tag en rundtur her på hjemmesiden og besøg os i en af vores butikker. Vi står altid klar med et smil og et godt råd når det gælder dit valg vedrørende din nye skænk.

 

Skænke til alle formål fra My Home Møbler

Vis

TV-Bænke

17 varer i denne kategori

 TV-bænke

My Home Møbler har et stort udvalg af TV-bænke eller TV-borde. Uanset behov eller stil finder man et møbel i en rigtigt god kvalitet til en god pris her. Tidløse tv-bænke i trendy design med smarte detaljer eller måske hælder man mere til det klassiske TV-bord i massiv oliebehandlet egetræ. Med en Tv-bænk får du ikke bare et sted at stille din fladskærm på, du får også et smart og stilfuldt møbel til opbevaring af fx dvd, spillekonsoller og andet udstyr du evt. bruger sammen med dit TV.

Husk at du altid er mere end velkommen til at komme og besøge os i en af vores fysiske butikker rundt omkring i det danske land. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige TV-bænk fra starten af.

Vis

Kommoder

17 varer i denne kategori

Kommode

 

Selvom kommoden minder meget lidt om et bord, kaldte man møblet i gamle dage for ” en bordplade med store skuffer”. Viste du at kommoden er en videreudvikling af de ældgamle dragkister? I dag ser vi blot på kommoden som et møbel med skuffer til opbevaring. Et praktisk møbel der kan benyttes til at gemme alle de ting og sager væk som man ikke vil have liggende fremme. Eller måske benytter man kommoden til opbevaring af tøj på børneværelset eller i soveværelset. Hvad enten om du søger en klassisk kommode, en moderne kommode eller blot et møbel med mulighed for kurve, finder du det her hos My Home. Vi tilbyder et bredt udvalg af kommoder til en billig pris, da vi køber vores møbler direkte fra producenten og holder dermed omkostningerne nede. Så søger du efter et møbel i den bedste kvalitet men til den bedste pris er du kommet til det helt rigtige sted. .

 

Flotte kommoder til flotte priser

Vis

Garderobeskabe

28 varer i denne kategori

Garderobeskabe

 

Garderobeskabe er en stor del af nutidens indretning. Vi eftersøger mere og mere møbler til opbevaring, herunder garderobeskabe. Disse skabe er ofte forsynet med både hylder og mulighed for ophængning af tøj med bøjler. Skabene er designet ud fra at det skal opbevare mange typer af beklædning, såsom bukser, skjorte, bluser, kjoler mm. Søger man efter et nyt skab til sin garderobe er der flere faktorer man skal tænke på. Hvor meget plads har man behov for, max mål på skab og ikke mindst stilen af det nye skab. My Home Møbler har et stort udvalg af møbler til opbevaring og herunder finder du dit nye garderobeskab. Hos os får du skabet til den bedste pris og i en god kvalitet og du får det leveret lige til døren. Se priser for levering her.

 

Her finder du et stort udvalg af garderobeskabe i en god kvalitet og i et flot design!

Vis

Reoler

10 varer i denne kategori

Reoler

 

Ordet reol kan defineres på mange forskellige måder, alt efter hvilket behov reolen skal dække. Der findes bog-reoler der er fyldt med bøger eller måske har man bare et behov for ekstra opbevaringsplads til ens ting og sager. Med en reol kan man nemt og tydeligt sætte sit eget præg på enten værelset eller stuen. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Hos My Home har vi reoler i mange forskellige størrelser, designs og i forskellige materialer. Det gør det nemt for kunden at finde netop den reol man har brug for. Søger du efter en reol til den bedste pris, men i den bedste kvalitet er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ser frem til dit besøg i en af vores butikker eller til at modtage din ordre over vores webshop.

 

Funktionelle reoler fra My Home

Vis

Reolsystem

12 varer i denne kategori

Vis

Tilbehør

2 varer i denne kategori

Tilbehør

Vis

Andet opbevaring

2 varer i denne kategori

Vis