Fri fragt til butik - eller hjem til dig for kun kr. 199 ved køb over kr. 2.499

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Opbevaring

Opbevaring

 

My Home Møbler har altid et stort udvalg af lækre kvalitets møbler til opbevaring. Vi er bl.a. leveringsdygtige i Vitriner, Skænke, TV møbler, Reoler, Kommoder, Garderobeskabe.

 

Vi har altid et stort udvalg af møbler til opbevaring til gode priser!

Vitrineskabe

25 varer i denne kategori

Søger du efter et flot vitrineskab til en lav pris? Måske har du brug for mere plads til opbevaring og beskyttelse af dine sager, uden at de bliver gemt væk? Hos My Home Møbler kan du finde moderne vitrineskabe med glaslåger til dit hjem. På den måde kan du blandt andet opbevare dine mest dyrebare service på flot vis eller bruge det til anden opbevaring og dekoration. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad dit vitrineskab skal indeholde. Hos My Home har vi et bredt udvalg af flotte vitrineskabe i forskellige designs og stilarter. Find dit nye skab til spisestuen eller stuen herunder.

Vis

Konsolborde.

3 varer i denne kategori

Vis

Rulleborde

9 varer i denne kategori

Vis

Hængevitrine

3 varer i denne kategori

Hængevitrine

Med en hængevitrine får du mere opbevaringsplads samtidig med at du får muligheden for at udstille nogle af dine mere værdifulde ting som fx porcelæn, pyntegenstande, arvestykker eller lignende som har stor betydning for dig. Her er de beskyttet fra støv og smuds og de kommer væk fra børnehøjde. En hængevitrine er derfor en god og alternativ måde, at udsmykke væggen på og giver hjemmet et personligt præg. Et praktisk og stilfuldt møbel med mange anvendelsesmuligheder.

Vis

Skænke

22 varer i denne kategori

Mangler du en smart løsning til opbevaring af dit bedste service? Med en ny skænk, får du et skønt møbel til opbevaring af dine ejendele, som du ikke benytter så ofte i dagligdagen. Måske har du din mormors smukke gamle spisestel stående eller andre pyntegenstande, som du ønsker at beskytte bag lukkede skabslåger. Hos My Home Møbler finder du et flot udvalg af billige skænke i populære designs og stilarter. Tag en rundtur her på hjemmesiden og besøg os i en af vores butikker.

Vis

TV-Bænke

17 varer i denne kategori

 TV-bænke

My Home Møbler har et stort udvalg af TV-bænke eller TV-borde. Uanset behov eller stil finder man et møbel i en rigtigt god kvalitet til en god pris her. Tidløse tv-bænke i trendy design med smarte detaljer eller måske hælder man mere til det klassiske TV-bord i massiv oliebehandlet egetræ. Med en Tv-bænk får du ikke bare et sted at stille din fladskærm på, du får også et smart og stilfuldt møbel til opbevaring af fx dvd, spillekonsoller og andet udstyr du evt. bruger sammen med dit TV.

Husk at du altid er mere end velkommen til at komme og besøge os i en af vores fysiske butikker rundt omkring i det danske land. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige TV-bænk fra starten af.

Vis

Kommoder

23 varer i denne kategori

Vores udvalg af billige kommoder er rigtig gode til dig, der vil have god opbevaring og pæne møbler i ét. Du kan nemlig med fordel bruge dem til at holde orden på dit tøj, håndklæder, sengetøj og meget mere. Samtidig passer vores nordiske design ind overalt i hjemmet. Hvad enten det er en pæn kommode til stuen eller som supplement til garderobeskabet. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af kommoder, og få inspiration her på siden.

Vis

Garderobeskabe

29 varer i denne kategori

Få styr på dagligdagens uorden og tøj med dit nye garderobeskab. Det populære møbel er en stor del af vores indretning, hvad end det er soveværelset, entréen eller børneværelset. Ved hjælp af praktiske løsninger og god opbevaring sikrer du dig nemlig en enkel måde at blive organiseret på. Gå derfor på opdagelse i vores garderobeskabe, og find det design, du bliver glad for i mange år.

Vis

Reoler

11 varer i denne kategori

Reoler

 

Ordet reol kan defineres på mange forskellige måder, alt efter hvilket behov reolen skal dække. Der findes bog-reoler der er fyldt med bøger eller måske har man bare et behov for ekstra opbevaringsplads til ens ting og sager. Med en reol kan man nemt og tydeligt sætte sit eget præg på enten værelset eller stuen. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Hos My Home har vi reoler i mange forskellige størrelser, designs og i forskellige materialer. Det gør det nemt for kunden at finde netop den reol man har brug for. Søger du efter en reol til den bedste pris, men i den bedste kvalitet er du kommet til det helt rigtige sted. Vi ser frem til dit besøg i en af vores butikker eller til at modtage din ordre over vores webshop.

 

Funktionelle reoler fra My Home

Vis

Reolsystem

12 varer i denne kategori

Vis

Tilbehør

2 varer i denne kategori

Tilbehør

Vis