nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Opbevaring 

Med My Home Møbler har vi masser af fleksible løsninger til opbevaring. Flyt for eksempel opbevaringen fra gulvet og op på væggen med fine reoler. Eller hold orden i legetøjet med en fin kommode i børneværelset. Med vores brede sortiment kan du få opfyldt dine ønsker om dekoration og samtidig en lettere hverdag.

 

 

Vitrineskabe

16 varer i denne kategori

Vis

Rulleborde

2 varer i denne kategori

Vis

Hængevitrine

4 varer i denne kategori

Vis

Skænke

19 varer i denne kategori

Vis

Kommoder

20 varer i denne kategori

Vis

Garderobeskabe

24 varer i denne kategori

Vis

Reoler

3 varer i denne kategori

Vis

Få styr på rodet med smart opbevaring

Er du ligesom de fleste andre, så har du sikkert ikke problemer med at have for meget plads til dine ting. Tværtimod. Det kan nemlig føles som en evig kamp at holde hjemmet ryddeligt, hvis du ikke har gode opbevaringsmøbler til at hjælpe dig. Det er der heldigvis flere måder at råde bod på.

 

En af måderne er at besøge udvalget hos My Home Møbler. Vi har nemlig et stort udvalg af gode møbler til opbevaring og til skarpe priser. Måske mangler du en fin skænk til at gemme bøgerne væk? Praktiske reoler eller hylder i stuen? Eller hvad med de populære vitrineskabe, der kan holde orden på din mormors gamle spisestel? Det kan også være, du mangler et nyt garderobeskab til soveværelset. Det hele og mere endnu kan du vælge hos os. Det giver dig fordele såsom:

 

  • Du får mere gulvplads med smart opbevaring

  • Du kan vise din personlige stil frem på en pæn måde

  • Du bruger mindre tid på rod og udnytter pladsen

  • Du kan bedre holde styr på dine ting uden at stresse

 

Og du behøver ikke gå på kompromis med din boligstil, når du skal have smarte opbevaringsmøbler. Vi har nemlig mange muligheder, der gør, at du kan slå to fluer med ét smæk. Du får både en dekorativ og funktionel opbevaringsløsning. Det betyder, at du kan komme hjem til et både ryddeligt og hyggeligt hjem. Uanset om du bor i en lille studielejlighed eller i en stor villa.

 

Gode opbevaringsløsninger er selvfølgelig ikke nogen garanti for orden. De gør det dog nemmere for dig at holde hjemmet pænt og undgå rod i en travl hverdag. På den måde kan du hurtigt gemme legetøj, nips og kontorartikler væk.

 

5 tips: Sådan skaber du gode opbevaringsløsninger

Er du i tvivl om, hvilket opbevaringsmøbel du skal vælge? Det bedste svar er et opbevaringsmøbel, som passer til dit formål og i størrelsen. Derudover handler det også om, hvad der falder i din smag og resten af hjemmet. Opbevaringsmøbler bør nemlig være både funktionelle, praktiske og ikke mindst dekorative.

 

Vi har herunder samlet fem gode tips til, hvad du med fordel kan overveje at gå efter.

 

Udnyt pladsen under sengen

Har du en høj seng? Udnyt pladsen med et sengestel. Du kan også droppe skufferne og placere nogle fine kasser eller bedrollers. Med dem kan du bruge pladsen under sengen til alt fra sengetøj, ekstra dyner og tøj. En seng med opbevaring er især perfekt til små værelser, mindre lejligheder og studieboliger, men løsningen kan bruges af alle, der vil udnytte pladsen til fulde. Husk blot, at der stadig skal være luft til madrassen, så den kan ånde.

 

Gør indretningen personlig

Du behøver ikke at gemme alt dit porcelæn, arvestykker og pyntegenstande væk – udstil dem ovenpå skænken eller i vitrineskabet, så du kan skabe liv i hjemmet. Opbevaringsmøbler tjener nemlig ikke kun et praktisk formål – de er også med til at give boligindretningen et mere personligt touch. Skab blandt andet hygge og bedre plads med bokse, æsker eller kasser. De fungerer som opbevaringsløsning i ethvert rum, og så er de fleksible at flytte rundt, så du nemt får lidt fornyelse i boligens indretning.

 

Tag din opbevaring til nye højder

Er det sparsomt med god opbevaringsplads på gulvet? Tag loft, døre og vægge i brug. Du kan for eksempel bygge et skab rundt om spisepladsen. På den måde har du også altid service og andet nødvendigt i nærheden, når du skal spise. En anden idé er et skrivebord, der kan klappes sammen mod væggen. På den måde får du lidt ekstra gulvplads, når bordet ikke er i brug. I stuen kan du hænge et dekorativt reolsystem op og skabe en masse dynamik i rummet.

 

Sats på multimøbler og rumdeler

Investerer du i multimøbler, får du det bedste fra begge verdener. Lige for tiden hitter især indbyggede møbler – køb for eksempel et kombineret bænk- og opbevaringsmøbel. På den måde kan du både få siddeplads og gemme duge eller indkøbsposer væk. Bor du småt, kan en rumdeler også være enormt effektiv. Den får rummet til at virke større, så for eksempel soveværelse og stue føles adskilte. Et tøjstativ vil også gøre sig godt som rumdeler, fordi du kan udstille dit pæneste tøj og give en stemning af walk-in-closet.

 

Glem ikke de små detaljer

Det er ofte de små detaljer, der gør forskellen for gode opbevaringsløsninger. I køkkenet kan du for eksempel hænge glassene op, hvilket gør køkkenet mere overskuelig som arbejdsplads. Du kan også bygge stikkontakter ind i skabet eller væggen, så du slipper for rodede ledninger. Eller hvad med at hænge knagerækker op i soveværelset, entréen og på døren i badeværelset? Så har du styr på tøj, tasker og håndklæder.


Find dit nye opbevaringsmøbel i dag

God kvalitet behøver ikke koste mange penge. Hos My Home Møbler har vi lave interne omkostninger, som kommer dig til gavn i form af lave priser. Få derfor god opbevaring til din stue, dit soveværelse eller i entréen, uden at det skal gå hårdt ud over dit budget.


Ved at indrette din bolig med vores praktiske, flotte opbevaringsløsninger bestemmer du selv, hvad der skal gemmes væk, og hvad du vil vise frem. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med. Derfor er du altid velkommen til at spørge os til råds, hvis du vil have flere gode tips og vejledning om smart opbevaring. I vores butikker har du også mulighed for at se møblerne med dine egne øjne, inden du eventuelt bestiller dem hjem. 


Så få mere inspiration til din boligindretning i vores store online univers, eller besøg en af vores mange butikker landet over. Vi har masser af gode løsninger, der passer til dit hjem og dine opbevaringsbehov.