Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Spisestue

Spisestuemøbler

 

Spisestuen er et af de vigtigste rum i hjemmet, det er ikke blot et rum hvor man sidder og spiser de daglige måltider. Spisebordet er ofte det mest centrale sted hvor man samles som familie, det er ved spisebordet man snakker om dagen der gik og dagen der kommer. Vi tilbringer mange timer i spisestuen og det er derfor vigtigt at det er et sted vi elsker at være. Selve indretningen af spisestuen har stor betydning for om vi føler os tilpasse i selve rummet. Der er mange muligheder indenfor spisestuemøbler – designs, materialer og farver.

 

My Home Møbler tilbyder dig et stort udvalg af spisestuemøbler i en god kvalitet til fornuftige priser. Her finder du nemt og hurtig inspiration til indretningen af din nye spisestue. Her finder du spiseborde, spisebordsstole, bænke, barstole og barborde.     

 

Du er velkommen til at kontakte os pr. mail eller pr. telefon hvis du har spørgsmål til køb af nye møbler eller du blot søger rådgivning eller vejledning. My Home Møbler glæder sig til at høre fra dig.

 

Find inspiration til ny spisestuemøbler

Spiseborde

70 varer i denne kategori

Er der ikke længere plads til alle ved spisebordet? Måske mangler du et smart lille bord til køkkenet? Uanset om du går efter store eller små spiseborde til dit hjem, kan du finde det her. Hos My Home Møbler tilbyder vi altid et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige designs, materialer og størrelser. Du kan få spiseborde i en høj kvalitet til en fordelagtig pris. Vi har nemlig skåret det dyre mellemled fra, så du kan få et moderigtigt og billigt spisebord. Gå på opdagelse i vores stærke udvalg af store og små spiseborde.

Vis

Spisebordsæt

1 vare i denne kategori

Skal du flytte, eller vil du bare gerne give din spisestue en opgradering? Slå to fluer med ét smæk og køb et spisebordssæt hos My Home Møbler. Her får du ikke blot et pænt spisebord - dine nye spisebordsstole passer sammen med møblet. Den samlede løsning er super praktisk til dig, der gerne vil spare penge. Vi skal nok sørge for, at komforten følger med.

 

Sæt dig til rette og se vores moderne spisebordssæt til gode priser på siden. Vi har alt fra runde spiseborde og lakeret spiseborde til det klassiske plankebord i ubehandlet træ. Sæt dig godt til rette, find inspiration og bestil dit nye bord og stole hjem i dag.

 

Vis

Spisebordsstole

106 varer i denne kategori

Mangler du nye spisebordsstole til din spisestue? Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af moderigtige stole til spisestuen i forskellige designs, materialer og farver til fordelagtige priser. Vi får vores møbler direkte fra producenten, så du kan få spisebordsstole i en høj kvalitet til særligt lave priser. Spisestuen er ofte et sted hvor familien bliver samlet. Ikke kun i forbindelse med dagens måltider, men også til skønne hyggestunder. Derfor er det vigtigt at du sidder godt og komfortabelt på en spisebordsstol i ordentlig kvalitet, og det er lige netop hvad du kan finde her.

Vis

Bænke

12 varer i denne kategori

Køkkenbænk

Vis

Konsolborde

3 varer i denne kategori

Et konsolbord er dit lille bord, der giver indretningen i et rum nyt liv. Typisk står det langs væggen eller frit i rummet ved eksempelvis sofaen. Nogle har skuffer, mens andre har hylder eller begge dele. Fælles for alle de forskellige designs er den stilfulde opbevaring, du kan placere i stuen, kontoret - faktisk stort set overalt i dit hjem. Du bestemmer naturligvis helt selv.

 

Her på siden finder du et spændende udvalg af konsolborde i høj kvalitet og til en lav pris. Vi har blandt andet konsolborde i sort metal, i lyst egetræ, marmor og med en eller flere hylder. Flere af dem matcher også vores gode møbler i de andre kategorier. På den måde kan du skabe en smuk sammenhæng i hjemmet. Det er god kvalitet, der ikke skuffer.

 

Vis

Barstole og -borde

13 varer i denne kategori

Hvilke fordele får du ved en barstol? Barstole er et elegant og moderne møbel, som du blandt andet kan have i stående i dit køkken eller stue. Hos My Home finder du et bredt udvalg af caféstole og barstole til fornuftige priser. Vores møbler bliver nemlig direkte leveret fra producenten. Derfor kan du blandt andet få fornøjelsen af barstole i en ordentlig kvalitet til en rigtig god pris. Se her hvilke barstole vi kan tilbyde dig, eller besøg os i en af vores butikker landet over. Tag et kig herunder, og find dine nye barstole hos My Home Møbler.

Vis

Taburetter

3 varer i denne kategori

Vis

Tillægsplader

32 varer i denne kategori

Tillægsplader

Vis