0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Spisestue

Spisestuemøbler

 

Spisestuen er et af de vigtigste rum i hjemmet, det er ikke blot et rum hvor man sidder og spiser de daglige måltider. Spisebordet er ofte det mest centrale sted hvor man samles som familie, det er ved spisebordet man snakker om dagen der gik og dagen der kommer. Vi tilbringer mange timer i spisestuen og det er derfor vigtigt at det er et sted vi elsker at være. Selve indretningen af spisestuen har stor betydning for om vi føler os tilpasse i selve rummet. Der er mange muligheder indenfor spisestuemøbler – designs, materialer og farver.

 

My Home Møbler tilbyder dig et stort udvalg af spisestuemøbler i en god kvalitet til fornuftige priser. Her finder du nemt og hurtig inspiration til indretningen af din nye spisestue. Her finder du spiseborde, spisebordsstole, bænke, barstole og barborde.     

 

Du er velkommen til at kontakte os pr. mail eller pr. telefon hvis du har spørgsmål til køb af nye møbler eller du blot søger rådgivning eller vejledning. My Home Møbler glæder sig til at høre fra dig.

 

Find inspiration til ny spisestuemøbler

Spiseborde

64 varer i denne kategori

Spiseborde

 

I dag repræsenterer et spisebord langt mere end blot et sted vi kan sidde og nyde vores måltider. Spisebordet er blevet et samlingssted man samles omkring i forbindelse med hygge, leg, samtaler og ikke mindst måltiderne selvfølgeligt. Bordet har fået en central og vigtig plads i hjemmet. Udover at spisebordet er et funktionelt og vigtigt møbel i hjemmet, skal bordet også passe ind rent stil-mæssigt.  

Hos My Home Møbler tilbyder vi altid et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige designs, materialer og størrelser. Er du i tvivl omkring hvilket spisebord du skal vælge, er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores mange butikker rundt omkring i det danske land. Vi tager imod dig med et smil og vejleder og rådgiver gerne i forbindelse med køb af et nyt spisebord hos My Home Møbler.  

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. mail eller pr. telefon. Du finder kontaktoplysninger under Om My Home Møbler.

 

Vi har altid et stort udvalg af billige spiseborde i en god kvalitet!

Vis

Spisebordsæt

15 varer i denne kategori

Spisebordssæt

 

Familien hygger ved spisebordet, enten med god mad, en kop kaffe eller børnene hygger med et puslespil. Vi bruger spisebordet som husets samlingssted. Det er derfor vigtigt at spisebordet passer ind i hjemmet rent stilmæssigt og at der er de siddepladser man har brug for. 

Hos My Home kan vi tilbyde flere typer af spisebordssæt i en god kvalitet. Smarte moderne spiseborde med matchende stole, et hav af muligheder.  Se alle vores spisebordssæt her eller besøg en af vores butikker. Vi er altid behjælpsomme med et råd eller bare en snak om valg af spisebordssæt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vi har altid et stort udvalg af spisebordssæt til gode priser!

Vis

Spisebordsstole

107 varer i denne kategori

Spisebordsstole

 

Spisebordet er ofte et sted hvor familien samles. Ikke kun i forbindelse med dagens måltidermen også i forbindelse med hyggestunder eller andet. Man sidder derfor ofte mange timer ved bordet og det er derfor vigtigt at man sidder godt og komfortabelt.  


Moderigtige spisestuestole findes her hos My Home Møbler i god kvalitet. Vi har et bredt udvalg af spisestuestole i forskellige designs, farver og prisklasser. Vi importerer møblerne direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder billige spisestuestole i en god kvalitet. Vi giver gerne et godt råd, så du er sikker på at det bliver den helt rigtige stol du anskaffer dig. Vi står klar til dit besøg i butikken eller dit opkald ved telefonen.  

 

Stort udvalg af billige spisebordsstole i en god kvalitet

Vis

Bænke

7 varer i denne kategori

Køkkenbænk

Vis

Konsolborde

5 varer i denne kategori

Vis

Barstole og -borde

5 varer i denne kategori

Barstole og barborde 

 

Barstolen er opfundet til brug ved bardiske, derfra navnet barstol. Som ordet café er blevet en stor del af danske sprog, er navnet caféstol også kommet. I dag er caféstole og barstole et moderne møbel, som blandt andet benyttes i de danske samtale køkkener, hjemmebaren eller måske til noget helt tredje. Café stole og barstole er blevet en del af den almindelige hverdag.      

 

Hos My Home Møbler finder du et bredt udvalg af caféstole og barstole til fornuftige priser. Se her hvilke stole vi kan tilbyde eller besøg os ui en af vores butikker landet over. Vi er altid klar med et godt råd enten ved et besøg eller ved en telefonopringning.

 

Trendy barstole fra My Home Møbler

Vis

Tillægsplader

30 varer i denne kategori

Tillægsplader

Vis