nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Vidste du at...

• My Home Møbler har meget lave omkostninger, så derfor lave priser
• My Home Møbler importerer direkte fra fabrik udenom fordyrende mellemled
• My Home Møbler køber mange restpartier til favørpriser
• My Home Møbler bruger ikke penge på dyre indretninger
• Mange af My Home Møbler´s produkter kommer fuld samlet fra fabrik
• My Home Møbler har udlært personale, så vores kunder er sikret den bedste betjening
• 80% af My Home's sortiment kan leveres inden for 1 uge

Bedste kvalitet til prisen

God kvalitet behøver ikke at koste mange penge. Hos My Home Møbler har vi lave interne omkostninger som kommer forbrugeren til gavn i form af lave priser. Vi importerer direkte fra fabrik udenom fordyrende mellemled. Vi har aftaler med leverandører som vægter kvalitet højt, derfor kan vi stå inde for kvaliteten af de varer som vi sælger.

Landsdækkende

Hos My Home Møbler kan du trygt handle såvel online samt i vores fysiske butikker. Vi er en landsdækkende kæde med 36 butikker fordelt over hele landet. Vi har Faguddannet personale, som ved hvad de handler med, mange års erfaring i salg og rådgivning, og på vores hjemmeside får du en hurtig og effektiv ekspedition

Historie

My Home Møbler tilbyder kvalitetsmøbler og en høj grad af service til overraskende lave priser.
My Home lagersalgskonceptet startede med lagersalg af møbler og brugskunst fra en privat adresse i Randers. Det viste sig hurtigt, at lagersalgskonceptet var interessant for kunder i området. Derfor blev der i 2006 åbnet en My Home Lagersalg butik i bydelen Kristrup i Randers. Der viste sig hurtigt at blive behov for mere lagerplads, og med mange kunder kom også behovet for mere butiksareal, så forretningen i Randers blev flyttet til en kombineret lager og butik på adressen Nikkelvej 4 i Randers.


Herefter åbnede flere My Home Lagersalg butikker rundt i landet. Der kom igen behov for mere lagerplads, og i efteråret 2009 blev lageret flyttet til Sdr. Borup ved Randers, og siden er der udvidet flere gange, med endnu større lager. Hovedkontoret samt lager har nu adresse i Fårup ved Randers. I dag er My Home landsdækkende med butikker i hele landet.

Vi har lave priser pga. lav husleje, billig indretning, lav bemanding og fordi vi køber hovedparten af vores møbler direkte, uden mellemled, ved leverandører i asien og hele europa.