Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Havestole


Kvidrende fugle i luften og behagelig varme i skyggen. Nu mangler du bNare en god havestol, som du kan sidde behageligt på - uden at skulle betale alt for meget i pris. Og heldigvis kan du finde billige havestole lige her fra My Home Møbler. Selvom Danmark måske ikke er kendt for høje temperaturer, bør alle have muligheden for at nyde de varme sommerdage. Vores havestole kan du derfor glæde dig til, da de er lavet i fin kvalitet til en rigtig god pris. Søger du efter en komfortabel, men billig havestol, der holder i mange år? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:
Ny!
{{product.DiscountPercentage}}%
{{product.Name}}

{{product.Name}}

{{product.ProductSpecs}}

{{product.ShortDescription}}

Før DKK. {{product.DisplayBeforePrice}}
DKK. {{product.DisplayPrice}}

Find billige havestole i flere designs

Ønsker du møbler til haven, så kig på vores udvalg af havestole fra My Home Møbler. Hos os kan du både finde en lav eller højrygget havestol, havestole med og uden armlæn, havestole i polyrattan og mere. Vi skifter løbende udvalget, så kig gerne forbi flere gange. Vi taler selvfølgelig om billige møbler, du også kan købe på tilbud. Selvom vi i forvejen har sænket priserne, så vil vi gerne glæde dig endnu mere. Det gør vi med skønne tilbud på havemøbler, hvilket giver dig nye havestole, du kan glæde dig over i flere år. 

 

I vores udvalg af havestole kan du blandt andet finde:

 

  • Behagelig komfort i sæde og til ryg
  • Forskelligt udseende efter smag
  • Lette og nemme designs
  • Holdbare materialer som polyrattan/flet
  • Klassiske farver som sort og grå

 

Uanset dit budget kan du finde dine nye havestole til skarpe priser hos os. Vi importerer alle vores havestole direkte fra producenterne og holder derfor omkostninger i bund. For os er det vigtigt, at du ikke behøver bruge hele din sommer på at pleje dine møbler. Derfor kommer flere af vores billige modeller som polyrattan havestole, der betyder minimal vedligeholdelse. Se vores udvalg online eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor udvalget måske er større, alt efter sæson. Find din My Home Møbler-butik og åbningstider her.

4 tips: Hvilken havestol bør du gå efter? 

At vælge den rette havestol afhænger af flere punkter. Først og fremmest skal den være behagelig at sidde på, men den må også gerne passe til din terrasse eller altan uden at fylde for meget. Endnu bedre er det, hvis du ikke hele tiden skal pleje dine havestole med for eksempel olie for at holde den i pæn stand. Her kommer valg af materialer ind i billedet, og det kan gøre beslutningen endnu sværere. Hos My Home Møbler vil vi heldigvis gerne hjælpe dig med at vælge den bedste havestol til dig.

 

Vi har samlet de bedste fire tips og råd om valg af nye havestole:

1. Undersøg havestolen for komfort

Har du travlt, mens du shopper derhjemme eller i butikken, så bør du måske vente med at købe havemøbler. Det er nemlig vigtigt, at du tager dig god tid til at prøve dem, så du er sikker på, at du sidder godt. Mærk efter, om der er god støtte i sæde og ryg, har havestolen (og evt. havebordet) den rette højde, og hviler du naturligt på armlænene? Ved at vælge god komfort kan du sidde i havemøblerne i mange timer og nyde de lyse sommeraftener. Overvej om en hynde eller pude er nødvendigt for ekstra god komfort.

2. Kig efter designet på møblerne

Ofte vil de fleste danskere stoppe op ved en havestol, der umiddelbart falder i deres smag. Mangler du inspiration til, hvordan din havestol skal se ud? Du kan fordelagtig vælge en stil, som er i tråd med din boligindretning. På den måde sikrer du dig et ensartet udtryk både inde og ude. Har du en minimalistisk stil, kan du for eksempel vælge vores havestole i flet eller polyrattan. Er du mere til de naturlige farver, kan havestole i træ også passe rigtig godt ind i stilen.

3. Hvad kræver møblerne af vedligeholdelse?

Uanset hvilke slags møbler du finder, så anbefaler vi, at du vasker og plejer dine havestole mindst én til to gange om året. I vores udvalg finder du forskellige materialer. Ved havestole i træ bør du sætte dem ind om vinteren eller som minimum i læ med et overtræk. Ønsker du et møbel i træ, som kan stå ude hele året, bør du gå efter havemøbler af teaktræ. Vi anbefaler at du behandler dine træmøbler med olie udviklet til udendørs brug. For minimal vedligeholdelse anbefaler vi en havestol i polyrattan eller aluminium.

4. Hvordan kan havestolene blive opbevaret?

De gode sommerdage varer ikke hele året. Det betyder, at havemøblerne skal ind eller som minimum stå i læ. Nu er problemet bare: Hvor skal du gøre af dem? Og hvordan kan de fylde mindst muligt i dit hjem? Vil du gerne undgå disse bump på vejen, er det praktisk, at du kan stable eller folde havemøblerne. Disse uundværlige funktioner er lig med havestole, der fylder mindst muligt og er lette at flytte rundt på. Kig også efter, om de kan blive skubbet ind under havebordet.

Køb dine havestole på tilbud hos My Home Møbler

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvordan du udvælger de bedste havestole til din have, altan eller terrasse. Er du kommet i tanke om, at du også mangler noget godt tilbehør til sommerperioden? Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af møbler til haven. Og det er uanset, hvad du er på udkig efter. Er pladsen trang, eller har du et hjørne i haven, du gerne vil gøre hyggelig? Kig på vores caféborde- og stole for en romantisk og afslappende stemning. Det er også vigtigt at skærme dig fra solen, når strålerne er værst. Se efter vores parasoller og parasolfødder for god skygge.

 

Har du spørgsmål til din bestilling, et bestemt produkt eller noget helt tredje? Kom forbi og snak med vores dygtige personale. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig, hvis du får brug for det. Handler du online, betyder det ikke, at du ikke kan få vores gode service. Kontakt blot kundeservice her, og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt over telefonen.

Måske synes du om