nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med et væghængt vitrineskab får du mere opbevaring og mulighed for vise nogle af dine værdifulde ejendele frem. Fra porcelæn, pyntegenstande, medaljer og lignende. På den måde er de beskyttet fra støv og smuds, ligesom de kommer væk fra børnehøjde. Du vil derfor opleve mange fordele med et vitrineskab til væg. Få gode idéer på vore side, så du kan give hjemmet et personligt præg.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et vitrineskab til væg, du ikke kan få nok af

Mange af os har en lille hobby med at samle på flotte vinglas, porcelænssæt og gemme på personlige arvestykker. For mange af os har de nemlig en helt særlig værdi. Har du også det? Så vil du formentlige ærgre dig, hvis du skulle gemme det væk bag skuffer og låger.

 

Med et væghængt vitrineskab fra My Home Møbler er det lige præcis, hvad du kan undgå. Du får nemlig et flot og stilet skab, hvor du let kan vise dine fine vinglas, det dyre alkohol eller lignende frem i stuen – og så er det virkelig dekorativt i sig selv. På den måde kan du opbevare alle dine ejendele et sted, hvor deres smukke design stadig kommer til deres ret. Så behøver dine gæster ikke kun se dine samlinger, når du inviterer på middag i hjemmets spisestue.

 

De mange fordele ved et vitrineskab til væg stopper dog ikke her:

 

-          Du slipper for støvet, hvilket er langt sværere med en reol eller en hylde

-          Du mister ikke noget gulvplads, og møblet giver et let udtryk i rummet

-          Du har mulighed for at skabe alt fra et moderne, stilrent look og nordisk stemning

 

Faktisk er det helt op til dig, hvordan du vil bruge dit vitrineskab til væg. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, om den kan klare vægten af eksempelvis dine bøger. Hos My Home Møbler har vi heldigvis flere moderne vitrineskabe at byde på. Det betyder, at du nemt kan finde vitrineskabet, som passer ind i din indretning. Og viser det sig, at du hellere vil have et stort vitrineskab til gulvet, så har vi naturligvis også det.

 

Vil du se mere funktionelt opbevaring? Så har vi flere elegante løsninger til alle behov. I vores store sortiment finder du for eksempel reoler, skænke og mere endnu – alt sammen med smarte løsninger til at opbevare ting på en enkel måde, der er praktisk og passer til alle hjem.

 

Hvilken vægvitrine skal jeg vælge?

Vitrineskabe handler ikke kun om opbevaring. Den moderne vægvitrine er også med til at komplimentere og understøtte forskellige farver og stilarter i dit hjem. For eksempel giver et hvidt vitrineskab i træ lys og plads i den hyggelige stue. Et sort vitrineskab i metal forener den rå stil og modernitet. Generelt finder du vægvitriner i alle materialer, farver og designs. Så hvordan vælger du den bedste vægvitrine, der opfylder dine præferencer?

 

Generelt set bør du tænke over:

 

  1. Hvor vil du gerne placere dit vitrineskab, og hvor meget kan det bære?
  2. Hvilken stil ønsker du? Skal det være klassisk, tidløst, råt eller romantisk?
  3. Skal alle dine ting kunne ses, eller må der være plads til skuffer og lukkede låger?
  4. Ønsker du et stort vitrineskab med plads til alt service, eller er det kun til pynt?

 

Om du bruger skabet til opbevaring eller udstilling, afgør, om du skal vælge et væghængt vitrine med glaslåger eller lukkede låger. Vælger du et væghængt vitrine med glaslåger, så får du et godt overblik over, hvad der befinder sig inde i skabet og et let udtryk. Fordelen ved lukkede låger er, at du kan gemme det væk, som gæsterne ikke skal se på. Samtidig undgår du fedtede fingre på glasset.

 

Vitrineskabe i træ bringer flotte og naturlige materialer ind i dit hjem. Til nogle af vores møbler er der for eksempel brugt massiv træ, mens lågerne er i glas. Det klassiske og tidløse design vil tage sig godt ud i stort set alle indretninger i mange år. Går du efter at kombinere det tunge jern med lette glasruder, tilfører du masser af rå charme til rummet. Overvej gerne et væghængt vitrineskab med glas i siderne. Det giver nemlig et let og enkelt udtryk, hvilket er en fin kontrast til det massive metal.

 

Tilbage er der bare at ønske rigtig god fornøjelse med at finde et vitrineskab til væg, der passer lige til din smag, din personlige indretning og dit behov. Hvis du gerne vil have flere gode råd, så kan du altid snakke med vores kompetente personale i butikkerne.

 

Skab orden med vitrineskabe til stuen

Skåle, vaser, bøger, grønne planter og andre dekorative indslag. Der er plads til det hele i et vitrineskab, så længe du vælger den rigtige størrelse. Med vitrineskabe kan du udstille dine glas, bøger, pyntegenstande og det porcelæn, du bedst kan lide. Samtidig undgår du, at dine yndlingsting bliver støvede. Er du på udkig efter opbevaring til dit hjem, er et vitrineskab derfor et møbel, der giver dig mange praktiske muligheder.

 

Men samler du det hele i vitrineskabet, så kan møblet også let se klodset og rodet ud. Det gælder især, hvis du har valgt en vægvitrine med glaslåger. Derfor bør du altid sørge for at se møblet som en udstillingsmontre og sortere i, hvad du sætter derind. På den måde hjælper du med at undgå et rodet udtryk og i stedet skaber den lækre, eksklusive stemning, som et vitrineskab kan bidrage til i indretningen.

 

Det kan du for eksempel gøre ved at vælge bøger med flotte omslag og sortere dem efter farver. Eller hvad med at blande børnenes kunstværker med dit kongelige porcelæn? Du kan også bruge vitrineskabe som barskabe i stuen eller på kontoret. Så kan du stille alle dine fine drinksglas og spiritus frem. Sørg for, at vinglassene altid står snorlige og er uden fedtede fingre.

 

Indretningen af en væghængt vitrine skal altså være enkel, luft og luftig. Kombinér hellere mindre og større genstande i forskellige former, og sørg for, at der er god luft mellem. Så ser din opbevaring ikke proppet ud. Tag en snak med vores hjælpsomme kundeservice, hvor vi med glæde kan vejlede dig endnu mere, hvis du ønsker det.

Måske synes du om