Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Dagligstue

Dagligstuemøbler

 

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af dagligstuemøbler i en god kvalitet til fornuftige priser. Udvalget af sofaer, sofaborde, lænestole, hjørneborde og bakkeborde og TV-borde mm. er stort! Finder du ikke det dagligstuemøbel du er på jagt efter, så er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker. Vi hjælper og rådgiver gerne med at finde frem til netop det møbel som du søger. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. mail eller pr. telefon.  

 

Dagligstuemøbler finder du hos My Home Møbler

Sofaer

581 varer i denne kategori

 

undefined

Mangler du en sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset? På denne side finder du helt sikkert en model, der passer i din smag og stil her hos My Home Møbler. Vi tilbyder mange forskellige modeller, designs, møbelstoffer og træsorter. Fælles for dem alle er, at det altid er til lave priser og i en god kvalitet.

 

 

Se vores store udvalg af lædersofaer, stofsofaer, lædersofa med chaiselong, stofsofa med chaiselong eller puf til din sofa. Sæt dig godt til rette og forny stuen med en smart sofa!

Vis

Skamler

16 varer i denne kategori

Vis

Sækkestole.

8 varer i denne kategori

Vis

Sofaborde

108 varer i denne kategori

Her finder du et bredt udvalg af sofaborde i forskellige designs, materialer og farver. Indret din stue med for eksempel billige sofaborde i metal, gå efter en hvid bordplade i marmor, eller overvej et rustikt sofabord i fineret egetræ. Hos My Home Møbler er mulighederne mange. Derudover er der runde, ovale og firkantede borde. Se selv efter her i webshoppen, eller besøg os i en af vores butikker. Vi tager imod dig med et smil og giver gode råd om dit køb.

Vis

Otiumstole

18 varer i denne kategori

Forestil dig, at du kommer hjem efter en god lang dag og bare har behov for at slappe fuldstændigt af i dagligstuen. Hvis det lyder som noget for dig, kan otiumstole være et smart alternativ til dig. Foretrækker du din otiumstol i læder eller i stof? Har du måske brug for hjælp til at komme op af din lænestol? Vi har otiumstole for enhver. Hos My Home Møbler kan du opdage et stort udvalg af behagelige otiumstole i høj kvalitet - og så til en fordelagtig pris. Her på siden har du chancen for at finde den helt rigtige otium lænestol for dig.

Vis

Lænestole

78 varer i denne kategori

En lænestol er den foretrukne siddeplads, når du skal slappe af. Det er nemlig her, du kan læne dig tilbage med en god bog eller foran TV’et – helt uden at dele pladsen med andre. Og du kan nemt flytte rundt på lænestolen, hvis du hellere vil sidde et andet sted. Lyder det som noget for dig? Så få inspiration i vores store udvalg af lænestole i forskellige farver og designs. Her er der møbler for enhver smag.

Vis

Bænke til stuen

7 varer i denne kategori

Med en bænk får du et alsidigt møbel, der kan passe flot ind i ethvert hjem. Mangler du for eksempel ekstra siddepladser, eller ønsker du blot at fylde rummet ud med en flot bænk, der giver din stue et hyggeligt hjørne? Hos My Home kan du finde en moderne og billig bænk, der passer til netop dit behov og din stil. Har du ikke plads i stuen, men er mere på udkig efter en lille bænk til entreen, soveværelset eller køkkenet? Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg den rette bænk til dit hjem.

Vis

Puffer

24 varer i denne kategori

Puffer
Er du på udkig efter en billig skammel, puf eller sækkestol i en god kvalitet, så er du kommet til rette sted. Her er lidt til enhver smag, så det skulle være muligt at finde det design, der passer til stilen i dit hjem og opfylder dit behov.

Vis

Hjørneborde & bakkeborde

31 varer i denne kategori

Hjørneborde & Bakkeborde

 

Hjørnebordet, det lille runde bord eller det massive firkantet træbord skaber en god hyggelig atmosfære i stuen. Enten med en grøn plante, en hyggelig belysning eller måske med en kop kaffe. Hjørnebordet findes i næsten alle hjem og kan bruges til utallige formål. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Hos My Home er der stor mulighed for at finde et hjørnebord der passer til netop dine behov og din stil. Vi har et stort udvalg af hjørneborde i mange forskellige størrelser, farver, designs og prisklasser. Du er altid velkommen til at ringe til os eller besøge os i en af vores butikker.

 

Find dit nye hjørnebord eller bakkebord hos My Home Møbler

Vis

TV-borde

22 varer i denne kategori

Til dit fjernsyn hører sig der selvfølgelig et TV-bord til. Det er nemlig med til at skabe orden i din stue, hvor du kan lægge både ledninger, spillekonsol, film og fjernbetjeninger væk. Alt det, som ikke rigtig pynter. Dog er TV-borde ikke kun funktionelle, men kan også være pæne møbler. Sådan har vi i hvert fald valgt at prioritere hos My Home Møbler. Tag derfor et nærmere kig i vores brede udvalg, og find et flot TV-bord til din stil.

 

Vis

Nakkestøtter

39 varer i denne kategori

Nakkestøtte til sofa

Vis