Alle butikker er åbne - og vi er klar til at hjælpe dig - husk du kan afhente klik og hent allerede nu.

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Dagligstue

Dagligstuemøbler

 

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af dagligstuemøbler i en god kvalitet til fornuftige priser. Udvalget af sofaer, sofaborde, lænestole, hjørneborde og bakkeborde og TV-borde mm. er stort! Finder du ikke det dagligstuemøbel du er på jagt efter, så er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker. Vi hjælper og rådgiver gerne med at finde frem til netop det møbel som du søger. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. mail eller pr. telefon.  

 

Dagligstuemøbler finder du hos My Home Møbler

Sofaer

582 varer i denne kategori

 

undefined

Mangler du en sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset? På denne side finder du helt sikkert en model, der passer i din smag og stil her hos My Home Møbler. Vi tilbyder mange forskellige modeller, designs, møbelstoffer og træsorter. Fælles for dem alle er, at det altid er til lave priser og i en god kvalitet.

 

 

Se vores store udvalg af lædersofaer, stofsofaer, lædersofa med chaiselong, stofsofa med chaiselong eller puf til din sofa. Sæt dig godt til rette og forny stuen med en smart sofa!

Vis

Sofaborde

99 varer i denne kategori

 

Hygge i sofaen med en god film, kræver et sofabord til opbevaring af enten fødder, slik eller en god kop kaffe. Til hver sofa hører sig et sofabord til. Og tidens trend byder endda op til 2 sofaborde på én gang. Muligheden for at finde et sofabord hos My Home Møbler der passer ind i din stil er stor. Hos My Home Møbler har vi altid et stort udvalg i sofaborde. Der er runde, ovale, firkantede, indskudsborde, sorte, hvide, osv. Se selv vores store udvalg af sofaborde her i webshoppen eller besøg os i en af vores butikker. Vi tager imod dig med et smil og et godt råd vedrørende købet af dit nye sofabord.

 

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af billige sofaborde i en god kvalitet!

Vis

Modul sofaer

2 varer i denne kategori

Med My Home Møbler´s nye modulsofa kan du forme din sofa, som du ønsker det.

Du kan vælge mellem ca. 50 forskellige stoftyper og 7 forskellige slags ben.

 

 

Byg din helt egen sofa i 3D. undefined
Når du er færdig med at designe din sofa, kan du printe tegningen ud, og tage den med i din
lokale My Home butik. Så hjælper butikken dig med, at bestille sofaen i det rigtige stof og med de rigtige ben. 

Design din sofa her

Vis

Otiumstole

28 varer i denne kategori

Forestil dig, at du kommer hjem efter en god lang dag og bare har behov for at slappe fuldstændigt af i dagligstuen. Hvis det lyder som noget for dig, kan otiumstole være et smart alternativ til dig. Foretrækker du din otiumstol i læder eller i stof? Har du måske brug for hjælp til at komme op af din lænestol? Vi har otiumstole for enhver. Hos My Home Møbler kan du opdage et stort udvalg af behagelige otiumstole i høj kvalitet - og så til en fordelagtig pris. Her på siden har du chancen for at finde den helt rigtige otium lænestol for dig.

Vis

Lænestole

102 varer i denne kategori

Lænestole


Hvad er bedre end en god bog og en varm kop kaffe i en lækker lænestol?

Eller måske en spændende film med benene oppe? Der findes lænestole i mange forskellige designs og stilarter. Moderne lænestole, med smart design med stålben, eller den mere klassiske lænestol med træben og betrukket med stof. Men ens for dem alle er at, de bruges til at dække det samme behov. Behovet for at sidde ned. Men ikke alle sidder lige komfortabelt i den samme lænestol og vi har derfor behov for forskellige lænestole.

 

My Home Møbler har derfor et bredt udvalg af lænestole. Hvad enten om du søger en lænestol i læder eller en lænestol i stof finder du den her hos My Home Møbler. Vi har lænestole i forskellige prisklasser og i god kvalitet, importeret direkte fra producenten. Vi har lænestole i forskellige farver med eller uden skammel, så muligheden for at finde netop den lænestol der passer til dig er stor her hos My Home Møbler.

 

Stort udvalg af lænestole i en god kvalitet til en god pris

Vis

Bænke til stuen

6 varer i denne kategori

Med en bænk får du et alsidigt møbel, der kan passe flot ind i ethvert hjem. Mangler du for eksempel ekstra siddepladser, eller ønsker du blot at fylde rummet ud med en flot bænk, der giver din stue et hyggeligt hjørne? Hos My Home kan du finde en moderne og billig bænk, der passer til netop dit behov og din stil. Har du ikke plads i stuen, men er mere på udkig efter en lille bænk til entreen, soveværelset eller køkkenet? Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg den rette bænk til dit hjem.

Vis

Skamler, Puffer og sækkestole

58 varer i denne kategori

Skamler, Puffer & Sækkestole
Er du på udkig efter en billig skammel, puf eller sækkestol i en god kvalitet, så er du kommet til rette sted. Her er lidt til enhver smag, så det skulle være muligt at finde det design, der passer til stilen i dit hjem og opfylder dit behov.

Vis

Hjørneborde & bakkeborde

26 varer i denne kategori

Hjørneborde & Bakkeborde

 

Hjørnebordet, det lille runde bord eller det massive firkantet træbord skaber en god hyggelig atmosfære i stuen. Enten med en grøn plante, en hyggelig belysning eller måske med en kop kaffe. Hjørnebordet findes i næsten alle hjem og kan bruges til utallige formål. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Hos My Home er der stor mulighed for at finde et hjørnebord der passer til netop dine behov og din stil. Vi har et stort udvalg af hjørneborde i mange forskellige størrelser, farver, designs og prisklasser. Du er altid velkommen til at ringe til os eller besøge os i en af vores butikker.

 

Find dit nye hjørnebord eller bakkebord hos My Home Møbler

Vis

TV-borde

17 varer i denne kategori

TV-bord til enhver smag

 

Et TV er ikke bare et TV mere. Det er blevet en stor del af boligretningen. Man køber ikke kun et TV ud fra det funktionelle mere, men også ud fra udseendet. Til et TV hører der sig et møbel til. Med et TV-bord eller et TV-møbel har man muligheden for at gemme alt det væk andre ikke behøver at se. Ledninger, spillemaskiner og satellitbokse kan gemmes væk, på den gode og smarte måde. Så nyd dit TV uden alt andet, både når det er tændt og er slukket.  


Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af TV-borde og TV-møbler i forskellige prisklasser, designs og stilarter.  Så søger du efter et TV-bord i moderne stil eller et mere tidsløst design i træ, finder du det her hos os. Besøg os i en af vores mange butikker rundt i det danske land eller find dit nye møbel her. Du er mere end velkommen til at kontakte os både pr. telefon eller pr. mail hvis du har behov for rådgvining og vejledning i forbindelse med køb af dit nye møbel. Du finder alle kontaktoplysningerne under siden Om My Home Møbler. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

TV-borde og TV-Møbler til alle typer

Vis

Nakkestøtter

38 varer i denne kategori

Nakkestøtte til sofa

Vis