nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Ordene “læder” og “sofa” hænger uløseligt godt sammen. Til dels fordi en lædersofa er med til at give dit hjem attitude og en personlig stil. Når du sætter dig på det bløde møbel, føles den rar mod din hud, og materialet bliver smukkere med alderen. De mange fordele ved en sofa i læder betyder også et spændende sortiment her på siden. For at holde priserne nede, kan du også finde sofaer i bonded læder, der er billigere, men stadig slidstærkt og behageligt. Kom op af sofaen og fuldend din stue med en ny lædersofa fra My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor er en lædersofa ikke bare en sofa

Duften af nyt læder, nemt og slidstærkt materiale samt en rå og personlig stil. De mange fordele er ikke til at overse og gør en lædersofa til et populært møbel i de danske hjem. Med en lædersofa fra My Home Møbler får du et møbel til stuen, der har fokus på blødt, slidstærkt og prisfornuftigt materiale. Her kan du fjerne smuds og snavs, som er det ingenting. Selvom en sofa i stof også er ganske behagelig, er en sofa i læder fantastisk praktisk og pæn i mange stuer.

 

Måske du ønsker en kæmpe hjørnesofa i læder til din store familie? Eller hvad med to af den samme 2-personers sofa i klassisk design og ægte okselæder? Her kan du også vælge at placere et flot sofabord i midten med massive ben i træ eller et blødt tæppe. Da designet typisk er sort og minimalistisk, passer de fleste lædersofaer også ind i mange hjem. Uanset hvad din årsag er til en ny sofa, så får du altid topklasse komfort hos os.

Skab en personlig stil med smukke lædersofaer

At vælge en lædersofa falder ikke i alles smag. Enten er du vild med det rå læder, eller så vil du altid foretrække at købe en sofa i stof. Hos My Home Møbler kan du heldigvis finde begge dele. Så uanset hvilken smag du har til møbler til dagligstuen, kan du finde en flot, men billig sofa hos os. Vores priser kan de fleste være med på. Vi har nemlig hoppet over de høje omkostninger, så du ikke skal betale mere end nødvendigt - og du får selvfølgelig stadig god kvalitet.

 

I vores sortiment af lædersofaer kan du blandt andet købe:

 

  • Flotte og praktiske hjørnesofaer i læder
  • Slidflader lavet af okselæder og bonded læder
  • 2-og 3-personers sofaer med eller uden chaiselong
  • Metalben eller ben i massivt træ

 

Det klassiske og moderne look på en lædersofa er med til at give en helt særlig stemning til stuen. Typisk vil du finde mange af vores modeller i de mørke nuancer. Netop disse farver peger primært i retning af en enkel og stilfuld indretning. Prøv at sæt den sorte lædersofa sammen med andre mørke møbler for at skabe en hyggelig hulestemning. Det mørke læder er både tidløs og blandt de mest populære materialer. Hvilken slags lædersofa er du på udkig efter?

3 gode råd: Sådan giver du din sofa i læder nyt liv

Måske du har hørt, at en lædersofa holder længe og får flot patina med tiden? Og det er også ganske rigtigt, såfremt du vedligeholder det lækre materiale fra tid til anden. Nu behøver du ikke blive forskrækket, hvis det er første gang, du køber en lædersofa. Du behøver nemlig ikke bruge en masse tid på vedligeholdelse. Følg nedestående punkter for at forlænge din lædersofas levetid længst muligt:

 

  1. Med et godt rengøringsmiddel til læder kan du nemt tilføre lidt fedtstof til sofaen. På ugentlig basis er det nok med at støvsuge sofaen med et blødt børstemundstykke. Tør derefter sofaen af med en fugtig klud.

  2. Har hjemmets kæledyr eller børnene tilføjet skidt og snavs til sofaen? Undgå at gnubbe på eventuelle pletter, men dup forsigtigt med en fugtig klud. Brug aldrig stærke rengøringsmidler på dit læder for at fjerne pletter.

  3. Undgå så vidt muligt at stille din lædersofa i direkte sollys og ved andre varmekilder. Sker det alligevel, vil du efter en rum tid opdage, at læderet har taget skade og skiftet farve. Særligt lyst læder kan ændre farve med tiden.

 

Hvordan du bør behandle og pleje din lædersofa, afhænger af materialet. Hos My Home Møbler hjælper vi dig gerne godt på vej, så du undgår at gøre skade på din nye sofa. For eksempel er visse sofaer lavet af kunstlæder, som ikke tåler alle rengøringsmidler. Derimod er anilinlæder meget modtagelig for spild og fedt, ligesom du må acceptere patina. Vores generelle råd er, at du fjerner støv nænsomt en gang om ugen med en blød klud. På den måde trænger støv og snavs ikke ned i læderet.

Oplev stærkt materiale og stærke tilbud

Hos My Home Møbler ser vi gerne os selv som et godt og billigt alternativ til dyre møbler. Vi vil nemlig gerne åbne for, at alle kan få råd til komfort og kvalitet, uden at hele budgettet skrider. Om du er på udkig efter en lille og pæn lædersofa til et rum med begrænset plads, eller om du søger en rummelig hjørnesofa i læder, så hjælper vi dig godt på vej. Har du behov for et professionelt råd eller hjælp, er vores kompetente personale klar til at varetage dine behov. Du finder kontaktinformation her

 

Med et ønske om at tilbyde dig skarpe priser, kan du naturligvis også finde billige lædersofaer på tilbud. Det sker nemlig af og til, at vi sænker priserne endnu mere. Hvis du er ude efter at købe en ny sofa, og samtidig gerne vil spare penge, så kan du holde øje med vores nedsatte priser. Vi er leveringsdygtige med en lang række sofaer på udsalg. Du kan altså virkelig få meget for pengene ved at købe en lædersofa eller et andet møbel hos os. Måske du er så heldig at finde en sofa, der passer lige til din smag og stue?

Få dit nye møbel leveret ind i stuen

Kom forbi din nærmeste My Home Møbler-butik og sæt dig godt til rette i din nye lædersofa. Ved at fornemme både størrelse, materiale og komfort står du stærkere i dit valg. Bagefter kan du købe sofaen online og få det hele leveret lige til kantstenen. Kunne du tænke dig at få hjælp til at bære din nye lædersofa ind i stuen? Det hjælper vi også gerne med. Vælg her den leveringsform, som passer dig bedst. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os pr. telefon eller besøge os for hjælp eller inspiration.

Måske synes du om