nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

I KAN STADIG TRYGT BESØGE VORES BUTIKKER, MEN VIS HENSYN TIL HINANDEN VED AT BRUGE MUNDBIND OG SPRITTE AF

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du en smart løsning til opbevaring af dit bedste service? Med en ny skænk, får du et skønt møbel til opbevaring af dine ejendele, som du ikke benytter så ofte i dagligdagen. Måske har du din mormors smukke gamle spisestel stående eller andre pyntegenstande, som du ønsker at beskytte bag lukkede skabslåger. Hos My Home Møbler finder du et flot udvalg af billige skænke i populære designs og stilarter. Tag en rundtur her på hjemmesiden og besøg os i en af vores butikker.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor kan du bruge en skænk

Mangler du et ordentligt sted at opbevare dit fineste service? Har du specielle tallerkener, fad eller vinglas, som du vil bringe frem for dine gæster? Så kan det være nødvendigt med den rette opbevaring. Med en ny skænk fra My Home Møbler får du ikke bare en praktisk løsning til opbevaring. Du får nemlig også en flot tilføjelse til indretningen i dit hjem - endda til en god pris. Tjek udvalget i egetræ her.

 

Hvorfor kan netop en skænk være værd at overveje for dig? En af fordelene, som du får ved en skænk, er at det nemlig ikke giver et indtryk af at fylde meget i rummet. Er din spisestue eller stue en anelse lille, kan et større skab til opbevaring hurtigt komme til at virke dominerende i rummet. En skænk giver dig stadig mulighed for at hænge flotte malerier og plakater op på væggen, samtidig med at du kan placere pyntegenstande ovenpå skænken. Med skænke fra My Home, kan du for eksempel få:

 

  • Praktisk opbevaring af service
  • Både moderne og tidløse designs
  • Plads til at stille flot dekoration
  • Billige skænke i høj kvalitet

 

Hos os, kan du også opdage andre moderne løsninger til opbevaring af dit service. Vi har for eksempel også vitrineskabe, der giver dig en hel del opbevaringsplads, og lader dig vise dine ejendele frem for gæsterne. Du kan også vælge at kombinere din skænk med et hængevitrine, så du kan holde dine fine glas og tallerkener væk fra nysgerrige børnehænder. 

 

Selvom vi har billige skænke og andre møbler til en lav pris, betyder det ikke at du får et dårligere møbel. Det betyder udelukkende at du får meget for pengene. Vi sørger for, at vores møbler er i en ordentlig og høj kvalitet. Fordi vi holder de interne omkostninger lave, kan du blandt andet købe din nye skænk til en fordelagtig pris. 

Hvilken skænk bør du vælge?

Som det gælder ved alle andre møbler, handler det først og fremmest for dig, om at finde en skænk, som du bliver glad for. Måske ved du dog ikke helt, hvad det indebærer. Dit valg af skænk bør være en kombination af funktionalitet og æstetik. Den skal både kunne have plads til dit service og samtidig være en flot tilføjelse til rummet. Du kan derfor med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

Hvilken stilart? 

Du kan overveje om du er til en skænk i klassisk mere træ-look eller om du mere kan lide elegante og moderne farver i blandt andet sort eller hvid. Din skænk bør passe naturligt ind med rummets indretning. Du kan også vælge en smart mellemvej med en skænk i træ med farve-lakerede låger. På den måde får du en flot kombination af moderne og tidløst design. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du kan få nye møbler, der følger med tidens design-tendenser.

Hvilket materiale? 

Vi har som nævnt flere skænke i træ kan du blandt andet finde billige skænke i oliebehandlet træ eller med en malet overflade. Vi har også skænke i fineret eller i lyst bøgetræ. Dit valg kan blandt andet afhænge af hvor meget, og hvordan du benytter din skænk. Nogle overflader kan blandt andet være lettere at vedligeholde end andre. Du kan læse vores guide til vedligeholdelse af træmøbler her

Hvor meget skabsplads? 

Det kan naturligvis være vigtigt, at du kan have plads nok i skabet til dit service og andre ejendele. Vi har både skænke med to og tre store låger. Du kan desuden også finde skænke med mindre skuffer, hvor du for eksempel kan opbevare sølvtøj og servietter. De større skuffer kan du også bruge til dine fineste glas og tallerkener. Du bør også være opmærksom på skænkens mål, så du kan være sikker på, at du har pladsen til det derhjemme.

Er du i tvivl?

Føler du dig bedre klædt på til at finde den rette skænk for dig? Det er også helt fint, hvis du ikke er. Du er selvfølgelig velkommen til at tage et smut forbi en af vores mange My Home butikker landet over. Her kan du også se vores udvalg af billige skænke og få en god fornemmelse for møblerne. Vi står også altid klar med et smil og et godt råd når det gælder dit valg af en ny skænk.

Opdag billige skænke online

Er du på udkig efter at gøre et godt kup på en ny skænk? Hos My Home Møbler, er vi ikke blege for at give dig fordelagtige tilbud på møbler. Du kan løbende holde øje med aktuelle tilbud i vores tilbudsavis. Dermed har du en god chance for at finde billige skænke og andre kvalitetsmøbler til indretning af dit hjem. 

 

Køber du din skænk online, skal du ikke vente i alt for lang tid på at få dine møbler. Såfremt vi har varen på lager, kan du inden for kort forvente at få glæde af din nye skænk. Op til 80 % af vores sortiment, kan du få leveret inden for blot én uge. Vi leverer både direkte til din adresse, eller du kan komme forbi din nærmeste My Home butik og afhente din nye skænk der. 

 

Under hvert produkt kan du se netop hvor lang leveringstid du kan forvente. Vi tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder til din adresse. Har du brug for en ekstra hånd eller to til at få dit møbel ind ad døren og ind i din stue? Den klarer vi naturligvis også for dig. Du kan se vores leveringsbetingelser her

 

Sidder du og mangler svar på dine spørgsmål, eller har du måske brug for yderligere vejledning? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Du kan se vores kontaktinformation her. Hos My Home Møbler kan du altid regne med venlig service og gode priser på moderne kvalitetsmøbler. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Måske synes du om