nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du en billig seng til junior eller de yngste børn i familien? Så er du kommet til det rette sted. På denne side finder du nemlig et udvalg af junior- og børnesenge til fornuftige priser. Flere af dem er også med dekorative designs og motiver, så barnet kan få en personlig og hyggelig seng at sove i. Kig nærmere på udvalget, og vælg den bedste børneseng, der passer til din arving.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Styrk dit barns udvikling med en god seng


Vigtigheden af en god nattesøvn starter allerede, når vi er helt små. Det er her, vi udvikler os mest på kortest tid. Det er nemlig under søvnen, at kroppen vokser og holder sig rask, og at dit barn udvikler sit intellekt. Blandt andet hjælper en god nats søvn med at forbedre dit barns koncentrationsevne, indlæring, hukommelse og evne til at tænke.

Derfor skal børn naturligvis have en behagelig seng, hvor de sover godt hele natten.

 

Heldigvis har vi hos My Home Møbler et fint udvalg af børnesenge til de små og lidt større børn. De behagelige senge lægger op leg og drømme, da de er designede som forskellige figurer eller har søde temaer, såsom biler, sommerfugle og sportsgrene. Derudover kan du finde børnesenge med opbevaring og charmerende køjesenge. Dit barn får dermed rig mulighed for at være fantasifuld og samtidig sove godt.

 

Bliv inspireret af udvalget senge til børn, og køb en model, der passer til barnets alder og børneværelset.

 

Skal du vælge en halvhøj seng, køjeseng eller en almindelig seng?

Når du skal vælge en ny børneseng, har du forskellige valgmuligheder, når det gælder type af seng. Men hvilken er bedst? Vi har givet dig nogle forslag herunder.

 

Udnyt pladsen, og få god opbevaring

Det er ikke alle, der har et stort børneværelse, og selv hvis dit barn har et stort rum, kan de fleste familier sjældent få for meget opbevaringsplads. Derfor giver det god mening at anskaffe sig en børneseng med opbevaring. På den måde får du udnyttet pladsen under sengen til eksempelvis ekstra dyner eller legetøj. Du kan også vælge en høj eller halvhøj seng, hvor du kan stable opbevaringskasser og placere sengeskuffer under.

 

Gør soveværelset til en legeplads

Markedet har også finurlige børnesenge med rutsjebaner, som er formede som et hus eller med dekorative billeder. Hvis sengen skal spejle barnets personlig og være hyggelig, kan du derfor vælge nogle af de mere kreative senge. Du kan også fylde sengen op med bamser, en smuk sengehimmel eller hyggeligt sengetøj.

 

Glæd det store barn med en almindelig seng

Når juniorsengen er for lille, er det tid til, at dit barn skal sove i en børneseng – det vil sige en helt almindelig voksenseng med en længde på 190 eller 200 cm og en bredde på typisk på 90 cm. Disse senge er ofte designet til teenagere, men du kan sagtens tage sengen i brug, fra barnet er 7-9 år og ikke længere kan passe sin juniorseng. Vælg eventuelt en børneseng med en sengehest, der sørger for, at barnet ligger trygt i sengen.

 

Find behagelige børnesenge til fornuftige priser

Når dit barn både skal have møbler, tøj, legetøj og ting til spisested, kan pengene hurtigt løbe op. Markedet er nemlig ikke altid prisvenligt, og det kan måske få nogle forældre til at gå på kompromis med kvaliteten. Sådan behøver det ikke være. Hos My Home Møbler kan du nemlig få mere værdi for pengene med en billig børne- og juniorseng samt eksklusive tilbud. Vores madrasser har stadig en fin komfort, så dit barn får en god nats søvn.

 

Du kan for eksempel vælge en klassisk og charmerende køjeseng. Med to senge i én kan begge børn nemt dele soveværelse, og dit barn kan også bruge den ekstra seng til overnattende gæster. Så er der rig mulighed for at invitere venner over til besøg. Eller hvad med en børneseng i en dekorativ ramme med praktiske skuffer? Her udnytter du også pladsen, og du kan hurtigt gemme legetøjet væk.

 

Vi har naturligvis øje for, at sengene er til børn, og derfor er de også med gelænder eller tremmer, så barnet ikke kan falde ud. Det betyder, at du trygt kan lade barnet sove og lege i sengen. Børnesenge skal nemlig være sikre at ligge i, da familiens yngste medlemmer gerne leger vildt eller har let ved at falde ud af i sengen om natten. Husk derfor, at børnene skal være relativt store, før de kan klatre sikkert op og ned ad en stige.

 

Hvad gør en god madras til børn god?

Det er naturligvis ikke sengens udseende eller højde, der afgør, om arvingen sover godt. Det er nemlig madrassen. Hvis du vil købe en ny seng til din guldklump, skal du derfor finde en god madras, der passer til barnets alder, vægt og behov. Er du i tvivl om, hvordan du finder den rigtige madras? Bare rolig. Vi har herunder samlet tre gode råd.

 

 • En god madras til børn skal først og fremmest støtte barnets hoved, nakke, skuldre og hofter, så den lille kan ligge behageligt hele dagen. Kig derfor efter en madras til børn, som har god trykaflastning.

   

 • Derudover er en god børnemadras fugtabsorberende og åndbar. Det vil sige, at madrassen kan lade kroppen ånde, så barnet kan komme af med overskudsvarmen. Kig efter materialer som skum eller latex.

   

 • Det er også vigtigt, at du løbende sørger for at udskifte madrassen i dit barns seng i takt med, at han eller hun bliver større og tungere. Behovene vil nemlig ændre sig, og derfor er det vigtigt, at madrassen fortsat giver en god, sund søvn.

   

  Husk, at dit barns rygsøjle skal være lige, når det ligger på madrassen. Hvis du lige akkurat kan føre en hånd ind under lænden på dit barn, imens personen ligger ned på ryggen, så er det tegn på, at madrassen passer.

   

Vi hjælper med at fuldende indretningen i børneværelset

Når du har fundet den rigtige børneseng hos My Home Møbler, kan du kaste dig over resten af indretningen til børneværelset. Her kan du også blive inspireret af os. Vi har nemlig alt fra praktisk opbevaring og bløde tæpper til smarte sækkestole og gamerstole. Med dem kan du dermed skabe et hyggeligt soveværelse, dit barn vil elske at lege og falde i søvn i.

 

Opbevaring er alfa og omega i et børneværelse, og du vil takke dig selv, når du eller dit barn bare kan smide alt legetøjet i en skuffe, kasse eller bænk. Du kan blandt andet vælge en af vores mange kommoder til opbevaring af tøj, legetøj og hvad du ellers gerne vil gemme væk.

 

I børneværelset er det også vigtigt at opfordre til leg og hygge. På den måde bruger barnet i højere grad sin finurlige fantasi og træner sin motorik. Derfor er det en god idé at indrette med bløde og komfortable sækkepuder, foldemadrasser og børnemøbler. De vil være perfekte at slænge sig i på børneværelset, og du kan nemt flytte rundt i hjemmet efter behov og børneværelse inspiration.

 

Er dit barn blevet særligt glad for at spille computer, kan et skrivebord og en gamerstol i soveværelset også være god idé. Med den rette model kan dit nemlig sidde mange timer foran skærmen og stadig passe på sin krop. Derfor har vi hos My Home Møbler billige gamerstole, der støtter barnets led, nakke, ryg og skuldre. Vi har også fokus på designs, så familiens teenager kan vælge mellem fede farver i et stilrent look.

Måske synes du om