nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Skru op for hyggen og komforten med en sækkestol til børn og voksne. Hos os finder du et bredt udvalg af det skønne møbel i simple farver og i forskellige størrelser. Find derfor den, der passer bedst til dine behov og ønsker. Læs også gerne vores gode råd til, hvad du bør overveje, før du køber en af vores sækkestole.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Komfortabel sækkestol til alle

Skal siddepladsen være lidt sjovere og mere hyggelig? Med en sækkestol fra My Home Møbler kan du slænge dig, når der rigtig skal slappes af. Hvad enten du er ung eller gammel, så fungerer det bløde møbel nemlig rigtig godt både i stuen, som hyggekrog i børneværelset, gamer stol eller som et alternativt havemøbel på terrassen. Hvad enten du bruger den til både indendørs og udendørs brug eller kun inde i hjemmet.

 

En sækkestol er blandt andet kendetegnet ved at forme sig efter kroppen, og så kommer den i et væld af farver. Nogle modeller er endda designet med et indvendigt ryglæn. Når du derfor sætter dig til rette i en god sækkestol, kan du forvente optimal støtte og komfort i ryggen. Samtidig tager den sig også godt ud i rummet, hvis du vælger den rette farve. Alt efter du kigger, kan sækkestolen fås som:

 

  • Lounge chair
  • Sækkestol med rygstøtte
  • Til både udendørs- og indendørs brug

 

Der er altså ingen grund til at tro, at sækkestolen kun er til børn eller gameren. De mange fordele giver dig nemlig god mulighed for at indrette både dit hjem og din have med sækkestole. Sæt den i hjørnet af soveværelset eller i stuen - måske vil dine gæster også gerne sidde lidt i den. Stolen fås i flere forskellige farver hos os, og designet er superenkelt, så den kan passe ind alle steder.

 

Bredt udvalg og i holdbar kvalitet

Nyder du at koble af, kan du gå på opdagelse i udvalget af behagelige møbler hos os. Alle vores sækkestole er i et slidstærkt materiale og lavet af vandafvisende, kraftig polyester. Du kan derfor forvente, at stolene holder til lidt af hvert. Vælg mellem farver som eksempelvis lyserød, lilla, grøn og sort samt i en passende størrelse. Flere af vores modeller måler alt mellem 60 x 90 centimeter, mens andre er 25 x 160 centimeter. Der er derfor god mulighed for at sætte dig godt til rette og lægge dig fladt ned.

 

Derudover er de fleste af vores modeller stoppet med EPS-kugler, som sikrer, at vandet eller fugten vil kunne løbe igennem sækkestolen. Denne detalje er essentiel, hvis du for eksempel leder efter en udendørs sækkestol, hvor du hurtigt kan få en tør siddeplads igen i tilfælde af regn. Vil du bruge sækkestolen udenfor, kan du på en varm sommerdag altså sagtens tage den med ud i haven eller på terrassen.

 

De er ligeledes smudsafvisende, så vore sækkestole er nemme at holde rene og pæne. Sker det, at der kommer snavs eller pletter på din flotte sækkestol? Du kan ikke altid bare fjerne betrækket, uden at alt fyldet ryger ud på gulvet. Til gengæld er det let at rengøre stolen med en fugtig klud. Bagefter er den klar igen, så du kan slappe helt af i stolen og tage en lur, se TV eller læse en god bog.

 

Bestil et eller flere af vores plejemidler, hvis du mangler.

 

Find en blød sækkestol til børneværelset

Som vi tidligere har nævnt, er en sækkestolen ikke kun til én bestemt aldersgruppe. I dag fås sækkestolen nemlig i et væld af udgaver, og der er derfor noget til alle. Måske leder du efter at sætte lidt kulør på indretningen med en sækkestol i glade farver og mønstre? Er det ikke din stil, er der også de klassiske udgaver i enkle og rolige farvetoner.

 

Det er især på børneværelset, at en behagelig lænestol eller sækkestol med rygstøtte fungerer. Du kan for eksempel placere den i hjørnet af soveværelset, som barnet kan bruge til at sidde at læse i. Når der kommer legekammerater på besøg, kan de hygge sig på værelset og spille på PlayStation, mens de sidder på store pude.

 

Og selv hvis der bliver rykket rundt på værelserne, kan du let tage stolen med dig og placere den et nyt sted. Flere af vores modeller vejer ikke særlig meget, hvorfor de er nemme at flytte rundt på både for børn og voksne. Det er altså ikke ligesom eksempelvis en sofa eller seng, der måske kræver lidt mere håndkraft. 

 

Hvad end du er på udkig efter en sækkestol til børn eller voksne, vil den helt sikkert kunne bidrage positivt til hjemmet. Derfor er den uundværlig, hvis du gerne vil have ren afslapning og tumleleg. Den kan nemlig bruges i alle rum i hjemmet, og alle medlemmer i husstanden kan få gavn af den. Der er med andre ord en anderledes lænestol for alle aldre.

 

Se flere af vores skønne møbler til dagligstuen.

 

Overvej disse 3 punkter før køb af sækkestole

En sækkestol kan bruges overalt i hjemmet. Men det er ikke alle sækkestole, der passer til dine behov og ønsker. Sækkestolene findes nemlig i flere forskellige størrelser og farver, hvorfor du skal overveje, hvad der passer til dit behov og i dit hjem. 

 

  1. Hvem og hvor skal anvende sækkestolen?
  2. Hvor nemt skal den kunne rengøres?
  3. Hvilke farver og modeller kan du lide?

 

Det vigtigste er naturligvis, at du har et godt sted at bruge din sækkestol, og at designet passer til aldersgruppen. Grundlæggende kan du finde både en sækkestol til børn og sækkestol til voksne. Til de små er størrelsen som regel tilpasset børn mellem et og ni år. Hvis hele familien eller ældre børn skal få gavn af stolen, anbefaler vi at gå højere op i størrelsen. Skal der stå et lille hjørnebord eller bakkebord ved siden af? Så er det nemt at have snacks, belysning og lignende tæt på.

 

Når du har gjort dig ovenstående overvejelser, er det tid til at tænke over hvilket design, der passer godt din eller familiens stil. Mange sækkestole er typisk ensfarvet, men du kan sagtens finde modeller med mønster eller flere farver, hvis det er det, du ønsker. Her skal du naturligvis også tænke over, hvor du vil placere sækkestolen. Blandt andet om du ønsker en sækkestol til indendørs brug eller begge dele.

 

De fleste sækkestole kan du tørre af med en fugtig klud og dermed fjerne snavs. Er uheldet alligevel ude, kan det være rart at kunne tage betrækket af og vaske det. Især hvis det er børn, der skal bruge sækkestolen, vil du formentlig blive glad for, at stoffet kan vaskes. Dette kræver, at din sækkestol har en inderpose, som fyldet ligger i. På den måde kan du tage det yderste materiale af og vaske det i vaskemaskinen.

Måske synes du om