Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Haven

  

 

Havemøbler

 

Forestil dig 28 grader, en kold læskedrik og god mad på grillen. Lyder det ikke tiltrængt? Når vi endelig kan være udenfor og slappe af, så har du naturligvis behov for nogle gode havemøbler at sidde på. Heldigvis kan du her hos My Home Møbler finde et stort udvalg af billige havemøbler i forskellige designs og materialer. Hvad end det bare et sødt cafébord, en behagelig liggestol eller et helt havemøbelsæt.

 

Kig derfor nærmere på de forskellige kategorier i vores udvalg, så du kan blive klar til en solrig sommer. 

 

Stort udvalg af havemøbler fra My Home

Havemøbelsæt

33 varer i denne kategori

Forestil dig, at temperaturen siger 20+ grader. Du har en kold læskedrik i hånden og en saftig bøf eller sprøde grøntsager på grillen. Det eneste, du mangler, er flotte havemøbler lavet i den bedste kvalitet. For det handler om at sidde godt, når du nyder sommeren.

 

Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af havemøbler i forskellige designs og materialer. Ofte er vores havemøbler på tilbud. At vi kan holde omkostningerne i bund, betyder, at du kan gøre et kup hos os. Generelt har vi billige havemøbler, og du kan gå på opdagelse her i webshoppen eller i en af vores butikker i hele landet. Sid godt, mens du nyder sommervejret med havemøbler fra My Home Møbler. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, hvis du har brug for det.

Vis

Havebænke

4 varer i denne kategori

En havebænk er dit perfekte møbel til det hyggelige hjørne i haven og til udendørs siddepladser. Flere vælger tilmed at lade deres havebænk stå for sig selv, og den kan også fungere helt fint alene. Det smukke havemøbel er nemlig som skabt til, at du kan sidde for dig selv og nyde haven i dit helt eget tempo. Se hele vores udvalg herunder og vores gode råd til, hvordan du vælger den bedste havebænk.

 

Vis

Haveborde

14 varer i denne kategori

Caféborde, runde og firkantede haveborde og så videre. Der er et utal af haveborde i forskellige designs, former og størrelser. Når sommerhalvåret er begyndt, betyder det også, at mange af os leder efter nye haveborde. De mange muligheder kan dog gøre det svært at finde det helt rigtige havebord til balkonen eller terrassen. Til dit held har vi hos My Home Møbler et stort udvalg af haveborde i god kvalitet til lave priser. Læs vores guide, køb dit havebord online eller besøg os i en af vores butikker landet over.

Vis

Havestole

15 varer i denne kategori

Kvidrende fugle i luften og behagelig varme i skyggen. Nu mangler du bare en god havestol, som du kan sidde behageligt på - uden at skulle betale alt for meget i pris. Og heldigvis kan du finde billige havestole lige her fra My Home Møbler. Selvom Danmark måske ikke er kendt for høje temperaturer, bør alle have muligheden for at nyde de varme sommerdage. Vores havestole kan du derfor glæde dig til, da de er lavet i fin kvalitet til en rigtig god pris. Søger du efter en komfortabel, men billig havestol, der holder i mange år? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vis

Caféborde og -stole

7 varer i denne kategori

Vis

Liggestole & solvogne

2 varer i denne kategori

Sommerens lyse tider og solens varme stråler nydes bedst på en moderne liggestol i god kvalitet. Med en tilhørende havehynde kommer liggekomforten i top og med en kold læskedrik og latter fra de legende børn bliver oplevelsen helt fuldendt.
My Home tilbyder et stort udvalg af kvalitets liggestole til billige priser, i forskellige designs og materialer. Udvalget af liggestole finder du her i webshoppen eller i en af vores butikker over hele landet. Vi hjælper dig gerne med gode råd vedrørende køb af nye havemøbler.

Vis

Havetilbehør

4 varer i denne kategori

Havetilbehør

Vis

Hynder

16 varer i denne kategori

Her finder du et spændende udvalg af forskellige havehynder. De er alle naturligvis bløde og komfortable, så du kan sidde godt på dine havemøbler. Brug dem til terrassen, på altanen eller i haven, hvor du kan skabe en hyggekrog til skønne sommerdage. Når dagen går på hæld, og luften bliver kølig, så giver de også lidt ekstra varme. Er du heldig, har vi også populære havehynder på tilbud. Så hvad venter du på? Se vores sortiment af billige hynder herunder.

Vis

Parasoller & parasolfødder

22 varer i denne kategori

Slap af i skyggen med nye parasoller fra My Home Møbler. Her på siden finder du alt fra den klassiske parasol i polyester til en funktionel hængeparasol. Vælg den størrelse og det design, der passer bedst til dig. Bagefter er det bare om at nyde den behagelige sommer under en parasol, så du kan have det trygt, sikkert og køligt.

Vis

Havemøbler loungesæt

4 varer i denne kategori

Skal dine havemøbler bestå af et afslappende loungesæt? Det forstår vi godt. Udendørs møbler til haven emmer nemlig af hygge, komfort og skaber en helt særlig laid-back stemning. Samtidig fungerer designet godt som de primære havemøbler på terrassen og som supplement. Få inspiration til dine havemøbler her på siden. Bagefter er det bare om at læne dig godt tilbage i behagelige loungemøbler i skøn kvalitet.

Vis

Altanbord

2 varer i denne kategori

Vis

Flot udvalg af billige havemøbler

Når det danske sommervejr tillader det, så stormer de fleste af os udenfor for at mærke solstrålerne på kroppen og for at hygge med familie eller venner. Ønsker du også at bruge mere tid ude, mens vejret er godt? Så er det om at finde havemøblerne frem. Har du ingen, eller trænger de nuværende til en opgradering, så hjælper vi dig med vores sortiment af billige havemøbler. Du kan blandt andet finde:

 

  • De klassiske, hvide havemøbler i et romantisk design
  • Smarte og behagelige loungesæt samt havemøbelsæt
  • Slidstærke materialer, der tåler både vind og vejr
  • Praktisk tilbehør som parasoller og bløde hynder

 

Flere af vores havemøbler er i polyrattan, som er både pænt og nemt at vedligeholde. Dine havemøbler vil altså holde sig flotte mange år frem. Du kan naturligvis også finde en del i teaktræ og malede møbler. Fælles for dem alle er, at de skaber en hyggelig stemning på terrassen, altanen og i haven. Der er med andre ord en god blanding af havemøbler, så du kan finde de helt rigtige til dit behov.

 

Vil du for eksempel gerne bruge mindst muligt tid på vedligeholdelse? Med vores polyrattan havemøbler behøver du ikke pleje bord og stole flere gange om året. Materialet kan holde til at stå ude. Tør blot over med en opvredet klud, og så er møblerne så godt som nye. En god og holdbar løsning til den travle familie, der gerne vil nyde sommeren i ro og mag. Læs mere om levering og din ordre her.

 

Hos My Home Møbler importerer vi selv vores havemøbler direkte fra producenten. Vi kan derfor holde omkostningerne i bund. For dig betyder det billige havemøbler i god kvalitet. Måske er du så heldig, at vi har havemøbler på tilbud? Vi har desuden sørget for forskellige størrelser og materialer. På den måde kan du både få plads til det lille cafébord på altanen og samle hele familien ved det store havebord. 

 

Få god inspiration til vores boligtilbehør. Her kan du tilføje alt fra bløde skind, varme tæpper og hyggelig belysning til terrassen, altanen eller haven.

3 tips til at pleje og rengøre dine havemøbler

I vores skønne udvalg af havemøbler vil du typisk støde på træ i forskellige former. Det kan for eksempel være massivt teak, der giver en naturlig glød til din have. Andre gange er det nonwood og polyrattan flet. Hos alle dine havemøbler er det vigtigt, at de holder sig pæne året rundt, så du kan nyde dem mange år frem. Derfor har vi samlet tre gode råd til, hvordan du kan gøre dine nye havemøbler pæne, så de holder sig bedst muligt.

1. Havemøbler i træ

Nogle af vores mest populære havemøbler er dem i teaktræ, fordi deres høje olieindhold kan tåle at stå udenfor i det danske vejr – uden at tørre ud, vride, splintre eller slå revner. Men de har stadig godt af regelmæssigt pleje og rengøring. Rens derfor overfladerne for skidt og snavs med en blød børste, så det ikke udvikler sig til råd eller svampeangreb. Tør efter med et viskestykke eller en klud. Havemøbler i oliebehandlet teaktræ holder sig pæne længere, hvis du også maler eller giver dem en gang olie.

2. Havemøbler i plast

Aluminium, polyrattan og forskellige plastmaterialer kræver blot almindelig rengøring. Her skal du fjerne pletter og alger med plastrens eller Rodalon. Det samme gælder nonwood. Vi anbefaler især, at du lige giver dine havemøbler i plastik en tur med kluden eller haveslangen, inden du tørrer dem og stiller dem ind igen til efteråret. Undgå at bruge højtryksrenser og skrappe rengøringsmidler. Er der dele af træ på stål, skal de have samme rensning og behandling som havemøbler i træ. 

3. Havemøbler i jern

Et romantisk cafébord i jern er stadig en klassiker blandt vores udvalg af havemøbler. Ligesom plast er disse havemøbler robuste og kræver ikke meget vedligeholdelse. Fjern snavs og skidt med haveslangen, og tør dem af bagefter, så de ikke ruster. Er de for tunge at flytte? Lad dem blive udenfor i stedet for at flytte dem ind i skuret. De kan holde til at stå ude hele året. Bagefter du kan du male dem, når de trænger. Bare husk at slibe gammel maling af først.

Her får du gode havemøbler til hele familien

Drømmer du om at finde de helt rigtige havemøbler? Så kan du finde dem her. For at gøre dette er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i havens eller altanens muligheder. Selvom du har mange idéer, så er det usikkert, at det faktisk kan lade sig gøre. Dog kan du - med god planlægning - stadig få mulighed for kreativ udfoldelse og indretning uanset havens størrelse. Vi forhandler både enkeltvis og som sæt. Så kan du selv designe den bedste løsning for dig.

 

Når du køber nye havemøbler, hvad end det er hvide havemøbler eller sorte, så skal du naturligvis også sidde godt. Derfor anbefaler vi dig lækre, bløde havehynder. Bare husk at tage dem indenfor, når duggen falder, eller efteråret begynder. Vil du gerne passe på din hud og øjne mod den skarpe sol, så er en parasol og parasolfod fra vores sortiment også et must. Hold løbende øje med fristende tilbud, så du kan få god kvalitet til endnu lavere priser.

 

Der er et bredt udvalg havemøbler og tilbehør hos os. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, når du skal vælge dine havemøbler. Har du derfor spørgsmål om vores havemøbler eller andre produkter? Så kan du altid kontakte det erfarne kundeservice eller besøge os i butikkerne. Ring til os, eller send os en e-mail her.