0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Haven

undefined

 

Havemøbler

 

Med 28 grader, en kold læskedrik og en bøf på grillen. Nyd sommeren i din egen have med flotte havemøbler, lavet i den bedste kvalitet og købt Hos My Home. Vi har et stort udvalg af havemøbler i forskellige designs og materialer. Vi importerer selv vores havemøbler direkte fra producenten og kan derfor holde omkostningerne i bund, og dermed sælge møblerne videre til vores kunder til billige priser. Du finder vores store udvalg her i webshoppen, eller i en af vores butikker over hele landet. Vi står altid klar med en hjælpende hånd når du skal vælge dine nye havemøbler.

 

Stort udvalg af havemøbler fra My Home

Havemøbelsæt

10 varer i denne kategori

I de varme dage sidder mange af os ude i det fri og nyder vores måltider, både morgenmåltidet, frokosten og aftensmåltidet. Da vi hygger os meget udendørs, er det også vigtigt, at vi sidder godt og komfortabelt. Og sidst men ikke mindst, det nye havemøbelsæt skal passe ind i hjemmets stil og være en del af helheden.  
Nyd sommeren i fulde drag med det perfekte havemøbelsæt fra My Home. Hos os finder du netop det havemøbelsæt, som du leder efter. Vi har et stort udvalg af havemøbler i forskellige designs og stilarter. Har du en større terrasse med plads til et stort havemøbelsæt, eller en mindre have eller måske en balkon så kig her!  

Vis

Havebænke

5 varer i denne kategori

Vis

Haveborde

7 varer i denne kategori

Haveborde

 

I sommerhalvåret er havebordet et centralt møbel, der bliver brugt flittigt af både store og små. Der findes et utal af haveborde i forskellige designs, former og størrelser. Café haveborde, firkantede haveborde, runde haveborde og så videre. My Home har et stort udvalg af kvalitets haveborde i forskellige former, størrelser og priser. Mangler du nyt havebord til din balkon eller terrasse finder du det her hos My Home til en god pris. Så køb dit nye havebord over webshoppen eller besøg os i en af vores butikker i hele landet.

 

Haveborde til både den store og den lille terrasse

Vis

Havestole

9 varer i denne kategori

Havestole

 

Tanken om at sidde på en lækker og komfortabel havestol med en kold øl i hånden, fuglene der synger og 25 grader i skyggen. Alle burde have muligheden for at nyde de varme sommerdage fuldt ud. My Home vil gerne hjælpe med at gøre dette muligt. Vi har nemlig den lækre, komfortable og endda billige havestol, som du netop står og mangler. Vi importerer alle vores havestole direkte fra producenterne og holder derfor omkostninger i bund. My Home kan dermed glæde vores kunder med at sælge havestole til en rigtigt god pris. Vores havestole er lavet i den bedste kvalitet og holder derfor i mange år frem. Så søger du efter en god men billig havestol så er du kommet det rigtige sted hen.

 

Havestole i mange deisgns og materialer hos My Home

Vis

Caféborde og -stole

3 varer i denne kategori

Vis

Liggestole & solvogne

3 varer i denne kategori

Sommerens lyse tider og solens varme stråler nydes bedst på en moderne liggestol i god kvalitet. Med en tilhørende havehynde kommer liggekomforten i top og med en kold læskedrik og latter fra de legende børn bliver oplevelsen helt fuldendt.
My Home tilbyder et stort udvalg af kvalitets liggestole til billige priser, i forskellige designs og materialer. Udvalget af liggestole finder du her i webshoppen eller i en af vores butikker over hele landet. Vi hjælper dig gerne med gode råd vedrørende køb af nye havemøbler.

Vis

Hynder

8 varer i denne kategori

Vis

Parasoller & parasolfødder

9 varer i denne kategori

Vis

Havemøbler loungesæt

2 varer i denne kategori

Vis