0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Haven

undefined

 

Havemøbler

 

Med 28 grader, en kold læskedrik og en bøf på grillen. Nyd sommeren i din egen have med flotte havemøbler, lavet i den bedste kvalitet og købt Hos My Home. Vi har et stort udvalg af havemøbler i forskellige designs og materialer. Vi importerer selv vores havemøbler direkte fra producenten og kan derfor holde omkostningerne i bund, og dermed sælge møblerne videre til vores kunder til billige priser. Du finder vores store udvalg her i webshoppen, eller i en af vores butikker over hele landet. Vi står altid klar med en hjælpende hånd når du skal vælge dine nye havemøbler.

 

Stort udvalg af havemøbler fra My Home

Havemøbelsæt

16 varer i denne kategori

Forestil dig, at temperaturen siger 20+ grader. Du har en kold læskedrik i hånden og en saftig bøf eller sprøde grøntsager på grillen. Det eneste, du mangler, er flotte havemøbler lavet i den bedste kvalitet. For det handler om at sidde godt, når du nyder sommeren.

 

Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af havemøbler i forskellige designs og materialer. Ofte er vores havemøbler på tilbud. At vi kan holde omkostningerne i bund, betyder, at du kan gøre et kup hos os. Generelt har vi billige havemøbler, og du kan gå på opdagelse her i webshoppen eller i en af vores butikker i hele landet. Sid godt, mens du nyder sommervejret med havemøbler fra My Home Møbler. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, hvis du har brug for det.

Vis

Havebænke

5 varer i denne kategori

Vis

Haveborde

10 varer i denne kategori

Haveborde

 

I sommerhalvåret er havebordet et centralt møbel, der bliver brugt flittigt af både store og små. Der findes et utal af haveborde i forskellige designs, former og størrelser. Café haveborde, firkantede haveborde, runde haveborde og så videre. My Home har et stort udvalg af kvalitets haveborde i forskellige former, størrelser og priser. Mangler du nyt havebord til din balkon eller terrasse finder du det her hos My Home til en god pris. Så køb dit nye havebord over webshoppen eller besøg os i en af vores butikker i hele landet.

 

Haveborde til både den store og den lille terrasse

Vis

Havestole

8 varer i denne kategori

Havestole

 

Tanken om at sidde på en lækker og komfortabel havestol med en kold øl i hånden, fuglene der synger og 25 grader i skyggen. Alle burde have muligheden for at nyde de varme sommerdage fuldt ud. My Home vil gerne hjælpe med at gøre dette muligt. Vi har nemlig den lækre, komfortable og endda billige havestol, som du netop står og mangler. Vi importerer alle vores havestole direkte fra producenterne og holder derfor omkostninger i bund. My Home kan dermed glæde vores kunder med at sælge havestole til en rigtigt god pris. Vores havestole er lavet i den bedste kvalitet og holder derfor i mange år frem. Så søger du efter en god men billig havestol så er du kommet det rigtige sted hen.

 

Havestole i mange deisgns og materialer hos My Home

Vis

Caféborde og -stole

1 vare i denne kategori

Vis

Havetilbehør

2 varer i denne kategori

Havetilbehør

Vis

Hynder

9 varer i denne kategori

Vis

Parasoller & parasolfødder

9 varer i denne kategori

Vis