nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Havemøbler

Find et stort udvalg af billige havemøbler i forskellige materialer og designs her. Vi har alt fra moderne havemøbler i træ til parasoller og liggestole. Naturligvis til en lav pris. Med vores brede udvalg af møbler til haven, terrassen eller altanen kan du altså skabe et udeareal, du vil elske. Se alle vores møbler til haven nedenfor, og bliv er klar til en solrig sommer.

 

Havemøbelsæt

60 varer i denne kategori

Vis

Havebænke

5 varer i denne kategori

Vis

Haveborde

12 varer i denne kategori

Vis

Havestole

26 varer i denne kategori

Vis

Caféborde og -stole

31 varer i denne kategori

Vis

Liggestole & solvogne

7 varer i denne kategori

Vis

Havetilbehør

2 varer i denne kategori

Vis

Parasoller & parasolfødder

8 varer i denne kategori

Vis

Havemøbler loungesæt

40 varer i denne kategori

Vis

Havepavilloner

2 varer i denne kategori

Vis

Hynder & opbevaring

11 varer i denne kategori

Vis

Udforsk billige havemøbler til haven

Elsker du at bruge tiden udenfor, mens vejret er godt? Og er sommeren på vej? Så er det om at finde havemøblerne frem. Når det danske sommervejr tillader det, så vil mange af os nemlig gerne mærke solstrålerne på kroppen og for at hygge med familie eller venner. Har du ingen havemøbler, eller trænger de nuværende til en opgradering, så kan vores udvalg hjælpe dig. Du kan blandt andet finde:

 

  • De klassiske, hvide havemøbler i et romantisk design

  • Smarte og behagelige loungesæt samt havemøbelsæt

  • Slidstærke materialer, der tåler både vind og vejr

  • Praktisk tilbehør – såsom parasoller og bløde hynder

 

Flere af vores udendørs havemøbler er i polyrattan, som er et utrolig nemt materiale at vedligeholde. Det kan nemlig holde til at stå ude hele året. Dine polyrattan-havemøbler vil altså se flotte ud i mange år. Tør dem blot over med en opvredet klud, og så er møblerne så godt som nye. Du kan naturligvis også finde havemøbler i teaktræ, der passer godt ind i den danske indretningsstil. De kræver lidt mere pleje, men du får til gengæld glæde af flotte naturmaterialer i mange år.


Fælles for alle vores havemøbler er, at de skaber en hyggelig stemning på terrassen, altanen og i haven. Vi har desuden sørget for forskellige størrelser og materialer. På den måde kan du både få plads til det lille cafébord på altanen og samle hele familien ved det store havebord. Der er med andre ord en god blanding af havemøbler til ethvert udeareal, så du kan finde de helt rigtige til dit behov. 


Tilmeld dig vores nyhedsmail, hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud.


Sådan får du komfortable havemøbler

Når du vælger havemøbler, er der flere faktorer, der er gode at have for øje. De fås i mange størrelser og udgaver. Vælger du det klassiske cafésæt, kan det stå stort set alle steder og er nemt at flytte rundt på. Der er også de store loungemøbler og havemøbelsæt, hvor du sidder ekstra godt. Det er derfor vigtigt, at du tager udgangspunkt i dit udeareals muligheder, når du skal vælge havemøbler.


Dernæst er det en god idé at tænke over, hvad du vil bruge havemøblerne til. Skal de fungere som udendørs spiseplads for hele familien? Så skal du nok vælge både spisebord og matchende stole. Eller vil du skabe et fint hjørne, der lægger op til afslapning? Så er det en loungestol eller liggestol, du er på udkig efter. Designet har naturligvis også betydning for det samlede udtryk, så overvej, om udseendet matcher hus og have. Du kan også vælge at male møblerne i en farve, der matcher omgivelserne.


Når du køber nye havemøbler, hvad end det er hvide havemøbler eller sorte, så skal du naturligvis også sidde godt. Derfor anbefaler vi dig lækre, bløde havehynder. Bare husk at tage dem indenfor, når duggen falder, og efteråret begynder. Vil du gerne passe på din hud og øjne mod den skarpe sol, så er en parasol og parasolfod fra vores sortiment også en nødvendighed. Få god inspiration i vores boligtilbehør. Her kan du tilføje alt fra bløde skind, varme tæpper og hyggelig belysning til terrassen, altanen eller haven.


Med god planlægning kan du stadig få mulighed for kreativ udfoldelse og indretning. Det er uanset havens størrelse. Vi forhandler nemlig både enkeltvis og som sæt. Så kan du selv designe den bedste løsning for dig. Vi står også klar med en hjælpende hånd, når du skal vælge de helt rigtige havemøbler. Du kan derfor altid kontakte vores erfarne kundeservice eller besøge os i butikkerne. Ring til os, eller send os en e-mail her.


3 tips til at pleje og rengøre dine havemøbler

Hvad vil du helst have: træ, plast eller vedligeholdelsesfri havemøbler? Svaret afhænger af, hvad du kan lide af stil, og hvor ofte du gider rengøre møblerne. I vores udvalg af havemøbler vil du typisk finde træ i forskellige former. Det kan for eksempel være massivt teak, der giver en naturlig glød til din have. Andre gange er det nonwood og polyrattan flet. Uanset hvilket materiale du vælger, så er det en god idé at gøre møblerne hver sæson, så du kan nyde dem mange år frem. 


Vi har samlet tre gode råd til, hvordan du kan vedligeholde havemøblerne bedst muligt.


1. Havemøbler i træ

Nogle af vores mest populære havemøbler er dem i teaktræ, fordi deres høje olieindhold kan tåle at stå udenfor i det danske vejr – uden at tørre ud, vride, splintre eller slå revner. Men de har stadig godt af regelmæssig pleje og rengøring. Rens derfor overfladerne for skidt og snavs med en blød børste, så det ikke udvikler sig til råd eller svampeangreb. Tør efter med et viskestykke eller en klud. Havemøbler i oliebehandlet teaktræ holder sig pæne længere, hvis du også maler eller giver dem en gang olie hvert forår.


2. Havemøbler i plast

Aluminium, polyrattan og forskellige plastmaterialer kræver blot almindelig rengøring. Her skal du fjerne pletter og alger med plastrens. Det samme gælder nonwood. Vi anbefaler især, at du lige giver dine havemøbler i plastik en tur med kluden eller haveslangen, inden du tørrer dem og stiller dem ind igen til efteråret. Undgå at bruge højtryksrenser og skrappe rengøringsmidler, da det ødelægger materialet. Er der dele af træ, skal det have samme rensning og behandling som havemøbler i træ. 


3. Havemøbler i jern

Et romantisk cafébord i jern er stadig en klassiker blandt vores udvalg af havemøbler. Ligesom plast er disse havemøbler robuste og kræver ikke meget vedligeholdelse. Fjern snavs og skidt med haveslangen, og tør dem af bagefter, så de ikke ruster. Er de for tunge at flytte? Lad dem blive udenfor i stedet for at flytte dem ind i skuret. De kan holde til at stå ude hele året. Bagefter du kan du male dem, når de trænger. Bare husk at slibe gammel maling af først.


Elsker du at tilbringe tid i haven og bruge dine udendørs møbler, kan ovenstående tips være gode at følge. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.