nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Søger du efter et flot vitrineskab til en lav pris? Måske har du brug for mere plads til opbevaring og beskyttelse af dine sager, uden at de bliver gemt væk? Hos My Home Møbler kan du finde moderne vitrineskabe med glaslåger til dit hjem. På den måde kan du blandt andet opbevare dine mest dyrebare service på flot vis eller bruge det til anden opbevaring og dekoration. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad dit vitrineskab skal indeholde. Hos My Home har vi et bredt udvalg af flotte vitrineskabe i forskellige designs og stilarter. Find dit nye skab til spisestuen eller stuen herunder.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Hvilke fordele er der ved et vitrineskab?

Står du og overvejer, om et vitrineskab er det rigtige valg for dig? Måske kan du finde den rette hjælp og inspiration til, hvorfor de smarte skabe kan være værd at overveje til dit hjem. Læs endelig med her.

 

I flere og flere hjem kan du efterhånden se vitrineskabe som en del af indretningen. De er nemlig et oplagt møbel til opbevaring af dine pyntegenstande, de pæne tallerkener og meget andet. Et vitrineskab kan indeholde lige det, du ønsker. Det kan måske være arvestykket, der skal vises frem for gæsterne, men som har behov for lidt ekstra beskyttelse mod støv og fedtede fingre. Med et nyt vitrineskab fra My Home kan du få:

 

 • En moderne og holdbar opbevaring til hjemmet
 • Et flot møbel til indretning i stuen eller spisestuen
 • En praktisk måde at vise dit flotte service frem
 • Et nyt skab i høj kvalitet til en fornuftig pris

 

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe dig et vitrineskab til dit hjem. Med det moderne møbel kan du samle og opbevare en lang række af forskellige ejendele, som du kan præsentere på indbydende vis. Er du stadig usikker på, om det er det rette møbel for dig? Vores flinke og uddannede medarbejdere står også klar til at guide dig igennem vores udvalg af vitrineskabe og alle de andre møbler til indretningen af din bolig.

 

Hos My Home Møbler kan du finde et bredt udvalg af forskellige møbler til smart og moderne opbevaring til alle af hjemmets rum. Vi har alt fra trendige  konsolborde til praktiske kommoder med rigeligt opbevaringsplads. Foretrækker du en mere åben form for opbevaring i forhold til vitrineskabe, hvor der ingen skabslåger er? Måske kan du  overveje en moderne reol til en skarp pris fra My Home Møbler. Hos os kan du både finde smarte reoler i lækkert træ og elegant metal til det moderne hjem.

Sådan kan du indrette dit rum med et vitrineskab

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge dit vitrineskab? Der kan være mange gode muligheder for at anvende dit skab på flot og praktisk vis. Møblet kan virke som en fængende udstilling af alle dine moderne og unikke ejendele. Vi giver dig inspiration, til hvordan du kan få mest muligt ud af dit smarte vitrineskab, og hvordan du kan benytte det i forskellige rum i dit hjem. 

I dagligstuen 

I dagligstuen kan du benytte dit vitrineskab til mange flere formål. Skabet i stuen giver dig mange muligheder for at smart opbevaring og samling af forskellige dekorationer og Som et flot alternativ til stuen, kan du vælge at kombinere en skænk og en hængevitrine. På den måde kan du få lidt ekstra bordplads i rummet til at stille forskellige ejendele, der ikke behøver at komme ind i skabet. 

 

Du kan for eksempel stille en pæn vase med skønner blomster i eller skabe plads til et lille billede på hylden. En hængevitrine er et godt og mindre alternativ, hvis du ikke har behov for at vise så mange af dine flotte ejendele frem. Dermed kan du skabe et pænt hjørne i din stue, hvor du kan benytte diverse dekoration for en flot og indbydende indretning. Du kan også stille en elegant hængeplante oven på skabet for et frisk og grønt pust. Der er altså mange former for dekorationer og værdisager, som du kan stille i eller på dit vitrineskab. For eksempel kan du stille:

 

 • Forskellige stueplanter 
 • Unikke vaser i interessant designs
 • Fotorammer med specielle fotos
 • Karafler med din favorit spiritus
 • Et godt udvalg af dine yndlingsbøger

I spisestuen 

Vælger du at stille dit vitrineskab i spisestuen eller køkken, kan du med fordel benytte det til opbevaring af din service til borddækningen. Er du for eksempel specielt glad for dine fade eller glas, har du også mulighed for at vise lidt frem for gæsterne. Når du nu har investeret i flotte glas, sølvtøj og porcelæn, er det en skam, hvis du ikke kan vise det frem for andre -også når det ikke er i brug. Til dit vitrineskab i spisestuen kan du blandt andet stille: 

 

 • De specielle vinglas beregnet til selskab
 • De særligt pæne tallerkner i flot design
 • Unikke fade og elegante serveringsskåle
 • De flotte glaskarafler til vin og vand 

 

Naturligvis er det langt fra alle, der har en særskilt spise- og dagligstue. Derfor kan du naturligvis kombinere vores forskellige inspirationstips og bruge vitrineskabet både til opbevaring af de lidt finere stel og diverse dekoration. Dette kan sagtens skabe et moderne og flot møbel i hjemmet, der kan opfylde flere funktioner. Hvad du vil bruge dit skab til er selvfølgelig op til dig. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan benytte det smarte skab til. 

Find billige vitrineskabe og meget mere online

Hos My Home Møbler kan du altid finde et stærkt udvalg af vitrineskabe og andre møbler til en fast lav pris. Vi importerer nemlig vores vitrineskabe og andre møbler direkte fra producenterne. Det gør, at vi kan holde omkostningerne nede. Til stor gavn for dig. Den høje kvalitet i vores møbler er der til gengæld ikke skåret ned på. 

 

Vælg og bestil dit nye vitrineskab online og modtag den inden længe. Helt op til 80 % af vores sortiment har en leveringstid på kun én uge. Du har mulighed for at få det leveret direkte til din adresse eller til din nærmeste My Home butik. For mere information kan du blandt andet læse om vores leveringsmuligheder her.

 

Brænder du inde med spørgsmål, eller har du brug for et godt råd? Uanset hvor stort eller lille dit spørgsmål er, er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores lokale butikker eller kontakte vores flinke kundeservice via telefon eller e-mail. Vi hjælper dig gerne med gode råd vedrørende køb af dit nye vitrineskab og andre møbler.

Måske synes du om