nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Loftlamper

 

Loftlamper er et centralt element i din indretning. De fungerer nemlig ofte som det centrale lys i hvert rum, hvor du har mulighed for at oplyse en bred og et stort areal ad gangen. Samtidig er lamperne typisk meget elegante og enkle i designet – oplagt til dig, som ønsker en diskret og enkel lampe.

 

Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af billige lamper til loftet, og vi sender dem afsted i hele landet. For dig betyder en god mulighed for at købe den bedste loftlampe for dig, og som du nemt kan få hjem.

Loftspendel

14 varer i denne kategori

Vis

Plafonder

2 varer i denne kategori

Vis

Find forskellige loftlamper til indretningen

Hos My Home Møbler finder du et bredt udvalg af loftlamper i mange varianter. Det giver dig gode forudsætninger for at finde lampen til alle rum – hvad enten det er stuen, køkkenet eller soveværelset. Du kan blandt andet vælge mellem:

 

 • Pendel lamper

 • Spots

 • Plafonder

 • Øvrige loftlamper

   

  Du finder både de klassiske designs i hvide, sorte og grå toner samt mere “larmende” og iøjnefaldende materialer, såsom messing, lyserød, grøn og krom. Fælles for dem alle er den gode kvalitet til en lav pris. Vi har nemlig skåret alle unødvendige omkostninger og dyre mellemled væk, så du kan finde lamper, der ikke presser økonomien i sænk.

   

  Match, miks og skab den stemning, du drømmer om. Da vores loftlamper fås i mange forskellige designs, kan du få belysning til mange formål. Måske drømmer du om spots over køkken- eller spisebordet? Hvad med den populære pendel, du finder i stort set alle hjem? Mulighederne er mange, og med den helt rigtige loftlampe kan du sætte prikken over i’et på din boligindretning.

   

  Vi har landsdækkende levering, så du let kan få din nye loftlampe hjem til dig. Gå derfor på opdagelse i vores store sortiment, og glæd dig selv med en eller flere billige lamper.

   

3 tips: Sådan vælger du den helt rigtige loftlampe

Leder du efter en ny loftlampe? Så er der nogle gode fif, du bør have med i overvejelserne, før du bestiller den hjem. På den måde er du bedre sikret en lampe, der opfylder dine behov, og som passer til dit hjem.

 

Du skal selvfølgelig vælge den lampe, du bedst kan lide designmæssigt. Her bør du være opmærksom på, at loftlamper dækker over flere forskellige typer af lamper, der er fast monteret helt oppe i loftet, hvor pendlerne hænger ned fra loftet. Kan du lide en diskret og minimalistisk stil, kan du vælge en plafond. Den passer til de fleste rum og tiltrækker ikke for meget opmærksomhed.

 

Det er også vigtigt, at din lampe giver det lys, der fungerer bedst til dit ønskede formål. Nogle loftlamper spreder lyset i hele rummet eller har retningsbestemte spots, og andre har et mere nedadvendt lys. Hvis du for eksempel skal købe en lampe til spisebordet eller til din læsekrog i stuen, så er det en god idé at vælge en loftlampe, der har direkte belysning af et mindre område.

 

Der kan også være forskel på, hvor kraftig lyskilden er. Dette bør du især tænke over, hvis du vælger en loftlampe med flere lyskilder. Ellers risikerer du at blive blændet. En gullig tone eller varmt lys skaber en hyggelig belysning. Derimod er en hvid tone bedst, hvis du skal bruge lampen, når du for eksempel arbejder. Skal lampen være til forskellige behov, kan du med fordel vælge din nye loftlampe med lysdæmper. På den måde kan du ændre lysstyrken eller farvetemperatur ud fra, hvad du har behov for.

 

Få et behageligt lys over spisebordet

Er du på udkig efter en ny loftlampe til spisestuen? Måske en pendel? Så har bordets form, udseende og størrelse en vigtig betydning for, hvilken lampe du skal vælge. Den er nemlig med til at bestemme, hvor stor din loftlampe skal være, om du har brug for én eller flere lamper, og hvordan den skal se ud. Tag derfor udgangspunkt i rummets indretning og spisebordet, når du skal købe en ny spisebordslampe.

 

Har du for eksempel et bord med udtræksplader, som du ofte bruger? Så vil det være praktisk med en eller flere loftlamper på skinne, så du kan justere dem og dermed sikre, at alle ved bordet har lys. Har du omvendt et lille eller et rundt spisebord, er det nok med en enkelt lampe til at lyse bordpladen op. En bordplade på 120-180 centimeter kræver typisk en enkelt lampe. Er dit bord større, behøver du normalt to eller tre lamper.

 

Det er også rart at kunne se, hvad der bliver serveret. Uden at blive blændet af en skarp pære. Sørg derfor for, at din nye loftlampe lyser direkte nedad, og at lampen har den rigtige højde over bordet. Hæng eksempelvis ikke lampe for højt op, og sørg samtidig for, at høje personer kan se personen på den anden side af bordet. En god tommelfingerregel lyder, at store lamper skal hænge 60-75 cm over overfladen. Små lamper skal hænge 55-65 cm over bordet.

 

Når det kommer til designet, finder du både de klassiske, moderne, minimalistiske og unikke loftlamper. Hvis du har et tidløst spisebord, kan din lampe godt skeje ud, hvorimod klassiske lamper er præget af, at de passer til de fleste indretninger. Du kan også skabe en rød tråd ved at vælge en loftlampe, der har samme farve som nogle af dine møbler eller pyntegenstande. På den måde kan du samle indtrykket.

 

En svævende indretning

Mangler du mere inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem? Hos My Home Møbler har vi et væld af kategorier med møbler og belysning til hjemmet.

 

Kig for eksempel efter vores funktionelle gulvlamper, der kan supplere din belysning. På den måde undgår du mange skygger og mørke hjørner i rummet. Tilføj eventuelt en blød lænestol til dagligstuen, som du kan slappe af i efter en lang arbejdsdag. Skal du bruge god opbevaring, har vi naturligvis også mange bud på dén løsning.

 

Som du måske kan fornemme, kan du altså finde mange muligheder indenfor boligindretning hos os – og alt sammen til en skarp pris. Bliv inspireret her på hjemmesiden, eller kom på besøg i en af vores mange butikker.