nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

I KAN STADIG TRYGT BESØGE VORES BUTIKKER, MEN VIS HENSYN TIL HINANDEN VED AT BRUGE MUNDBIND OG SPRITTE AF

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Stuen er ofte her, du kan slappe af. Ikke kun efter en lang dag på arbejde eller skole, men også når du inviterer venner og familie på besøg. Dog er det ikke altid nemt at få plads til begge dele, hvis du bor småt og også skal have en seng.

 

 

Hos My Home Møbler finder du multifunktionelle sovesofaer, der kan opfylde dine behov. Det moderne møbel kommer direkte fra producenten, hvorfor du kan finde gode tilbud og et blandet sortiment hos os. Læs også vores gode råd til fjedertype, og om du for eksempel bør købe en sovesofa med chaiselong. Vi står klar til dit besøg i butikken eller dit opkald ved telefonen. God fornøjelse!

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Sov og sid godt på sovesofaer fra My Home Møbler

Vi kender det alle sammen. Der er ikke nok plads i det kære hjem - der må blive tænkt kreativt. Hvordan er det nu lige med overnattende gæster? Måske du har brug for

både stue og soveværelse i samme rum?

 

Har du behov for smarte og praktiske løsninger, så kan en sovesofa være løsningen.

Hos My Home Møbler finder du flotte sovesofaer med og uden chaiselong og i behageligt materiale. For os er det vigtigt, at du både sidder og sover godt, og derfor har vi ikke gemt komforten væk. Hos os finder du følgende sovesofaer:

 

  • Sovesofaer med chaiselong
  • 2-personers sovesofa og op til 6 personer
  • Hjørnesofaer med udtræk
  • Sovesofaer med opbevaring af for eksempel dyner og puder
  • Materialer lavet af slidstærkt stof 

 

Det blandede udvalg betyder, at du helt sikkert kan finde en sovesofa i din stil og til dine behov. Fokus er billige møbler i høj kvalitet. Det vil sige, at du altid får meget for pengene hos os.

3 smarte fordele ved en sovesofa

En god sovesofa er din optimale løsning, hvis du ønsker at spare kvadratmeter og samtidig tilbyde gæster en ordentlig seng at sove i. Er du i tvivl, giver vi dig her tre grunde til at overveje en sovesofa:

 

Sofa og seng i ét: Om sovesofaen er til teenagerværelset, til gæster eller bare dig selv, så er der ikke noget nemmere end blot at folde sofaen ud og vupti! En dejlig seng ligger klar til dig eller dine gæster. Den smarte kombination betyder, at du får mere plads, og at du let kan gøre klar til overnattende gæster.

 

Ekstra opbevaringsplads: Er der noget mere træls end at mangle plads til dyner og puder? Heldigvis kan en sovesofa gemme på de praktiske sager, så du ikke behøver tænke over at finde mere skabsplads. Vælg en lækker sovesofa med chaiselong for endnu mere opbevaring.

 

God nattesøvn: Det er en myte, hvis du tror, at sovesofaer ikke er gode at sidde på eller sove i. Finder du den helt rigtige til dine behov og stil, får du både en smart sofa, du kan vise frem og en god nattesøvn. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med komforten, når du kigger efter en sovesofa.

Sådan finder du en billig og behagelig sovesofa

Det er naturligvis vigtigt at sove godt om natten, om du er til sovesofaer eller ej. Så hvordan vælger du den helt rigtige? Selvom du hos My Home Møbler finder moderne sovesofaer til billige penge, behøver du ikke vinke farvel til komforten.

 

Er du som de fleste, så skal sovesofaen ikke blot være god at sove i - den skal også være rar at sidde på og gerne i længere tid ad gangen. Hvordan din sofa skal se ud, afhænger af rummets størrelse, om du gerne vil kunne ligge ned eller have mange gæster siddende på samme tid. Skal det være en rigtig flyder med chaiselong eller en stor u-sofa i læder?

 

Når du kigger efter en god sovesofa hos os, må det vigtigste være fjedertypen. Hos My Home Møbler finder du fjedertyperne Nozaq, Pocket og Bonell:

 

 

  • Nozaq: Her er fjedrene den billigste fjedertype og er slangeformet. Fjedrene er hårde og presser op imod sædet, men du vil stadig få en fin sovekomfort 
  • Pocket: Fjedrene bliver påvirket individuelt og vil derfor støtte dig de steder, som din krop har behov for. Fjedrene er pakket enkeltvis ind i“stofposer”, så du ikke hører din seng knirke 
  • Bonell: Skal du ofte bruge sovesofaen som seng, kan Bonell være et godt valg. De klassiske, timeglasformede og stabile fjedre giver en fin komfort hele vejen igennem

 

Det er altid en god idé at vælge fjedertype og sovesofa ud fra kropsvægt. Læg en topmadras ovenpå, hvis du ofte bruger sovesofaen som seng.

 

Under fanenvedligeholdelse af møbler kan du finde svar på, hvordan du bedst bevarer og vedligeholder dine polstermøbler.

Altid gode tilbud - altid god kvalitet

Hos My Home Møbler finder du forskellige slags sovesofaer til dine behov. Skal den være stor og bred, simpel og lille eller sovesofa med chaiselong? Du bestemmer helt selv - vi sørger for, at du kan finde alle dele hos os. Vi tilpasser løbende sortimentet i takt med efterspørgsel og nye trends. Det betyder, at du let kan indrette stuen, soveværelset eller gæsteværelset. Hvilken sovesofa er du til?

 

Vælg for eksempel en hjørnesofa med udtræk i en skøn blå farve. En sofa som denne

fungerer rigtig godt, hvis du har et stort rum, hvor du gerne vil have plads til siddende gæster, tage en flyder og have masser af plads i sengen. Er sovesofaen kun tiltænkt gæster, kan du også overveje en funktionel sovesofa med plads til to siddende personer. Her er der plads til opbevaring af blandt andet sengetøj, og sofaen passer ind i stort set alle hjem.

 

Skal du helst kunne strække benene, når du ser fjernsyn? En sovesofa med chaiselong er helt klart et luksus-trin højere end en almindelig sovesofa. At have god plads om natten er altid rart, da du virkelig kan få lov til at slappe af. En sovesofa med chaiselong egner sig godt som møbel i stuen, fordi den ligner en almindelig sofa. Desuden får du ofte mere opbevaringsplads.

Køb sovesofaer i god kvalitet hos My Home Møbler

 

My Home Møbler er en landsdækkende møbelbutik med fokus på lækre produkter til gode priser. Er du blevet forelsket i en sovesofa fra os, er det nemt at bestille. Hvis varen er på lager, er der også stor sandsynlighed for levering inden for en uge. Har du spørgsmål om din sovesofa eller et andet produkt, så tøv ikke med atkontakte os her.

Måske synes du om