nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find din nye væglampe til hjemmet her. Vi tilbyder flere forskellige slags, som du kan bruge i stort set alle rum. Hvad enten du savner en ny sengelampe eller lampe til entréen. Kun fantasien sætter grænser. Se vores udvalg af væglamper her på siden og bliv inspireret.

Øvrige væglamper

1 vare i denne kategori

Vis

Få inspiration til nye væglamper 

En væglampe er nem og ideel belysning, hvorpå du kan udnytte optimalt pladsen. Dens primære formål er at sprede belysningen i rummet – hvad enten du placerer den i gangen, på sengebordet, i køkkenet eller over skrivebordet. Hvis du for eksempel bor i en lille lejlighed eller har lavt til loftet, kan du hurtigt få skabt lys i rummet, uden at lampen er i vejen. Hvis du vil skabe hyggelig belysning om aftenen, eller hvis du for eksempel mangler godt læselys, så kan du også bruge flotte væglamper til dét. 

 

Desuden kan væglamper sprede lyset mere harmonisk end en loftlampe. På den måde kan du skabe belysning i zoner og ikke kun have en enkelt lampe i loftet. Du kan derfor bruge væglamper til mange ting. De kan for eksempel fungere som den primære lyskilde i dagligstuen, men de kan også give godt læselys i den hyggelige krog. Hvis du bruger LED-pærer, kan du endda få dem til at tænde langsomt og slukke på bestemte tidspunkter. 

 

En anden fordel er, at væglamper kan monteres stort set der, hvor du ønsker det. Hvad enten det er over din dejlige sofa eller ved siden af din bløde lænestol. Det giver dig en god, pladsbesparende løsning. Og du behøver ikke tage de samme forbehold, som når du for eksempel monterer lamper i loftet. Mulighederne er altså mange. Og det er dine behov, som afgør, hvilken lampe du bør anskaffe dig. Det eneste, du skal, er at vælge det rette belysning og det rigtige design. Kan det blive meget nemmere og fleksibelt?

 

Hvilken væglampe passer til dig? 

Den helt rigtige væglampe kan være svær at finde, hvis du ikke ved, hvilken præcis du skal lede efter. Derfor har vi samlet nogle gode råd, som du kan tænke over, mens du er på udkig. Det vigtigste råd fra os er, at du vurderer den ønskede lysmængde, størrelsen og ikke mindst designet på lampen.

 

Den rigtige belysning har selvfølgelig førsteprioritet. Vælger du en forkert pære eller styrke, kan du ende med ubehageligt lys, der skærer dig i øjnene – eller som slet ikke lyser kraftigt nok. Eksempelvis bør du i stuen vælge en væglampe med et behageligt lys, så du kan slappe af om aftenen. Men hvis du mangler en væglampe i køkkenet eller badeværelset, bør du gå efter kraftig belysning. Så kan du bedre se, hvad du laver.

 

Derudover er det vigtigt, at du har styr på rummets indretning og form. Bredden af rummet er især vigtigt, hvis du skal hænge væglampen i en gang eller entré. Det er nemlig med til at afgøre, hvor dyb din nye væglampe kan være. Skal væglampen være i et smalt rum, anbefaler vi en flad lampe - gerne kombineret med en loftslampe, som hænger tæt ind mod væggen, og som kan skabe et bredt lys. Hvis du derimod har masser af plads, så er et lidt mere prangende design værd at kigge efter.

 

Tænk derfor over, om du kun vil have lidt hyggebelysning på væggen, eller om din væglampe også skal have en funktion – for eksempel som en læselampe. Vil du gerne kunne variere lidt i lyset? Flere væglamper har indbygget lysdæmper. Det betyder, at du kan få lige præcis den mængde lys, du har lyst til. Skift for eksempel nemt mellem dæmpet og mere kraftigt belysning. Vælger du LED-pærer, er det vigtigt, at du kan matche dem med LED-væglamper.

 

Find billige væglamper fra My Home Møbler

Hos My Home Møbler har vi flere slags væglamper til billige priser. Du kan blandt andet finde lamper til væggen med en fleksibel arm. Det vil sige, at du kan tilpasse lampen til det, du skal bruge den til. Måske er der et særligt område, du gerne vil sætte spot på? Justér let lampen hen til området, så det kommer i fokus. Er du heldig, har vi også sørget for, at du kan finde væglamper i forskellige materialer – fra sort metal til glas.

 

Hvis du mikser udvalget, kan du få et mere unikt og personligt udtryk i stuen, gangen eller soveværelset. Suppler derfor gerne din væglampe med blandt andet din standerlampe eller en gulvlampe. Det skaber et behageligt og afbalanceret lys, der spreder den helt rette varme i din boligindretning. Et godt miks af bord-, loft- og væglamper er derfor med til at sætte stemningen i hele hjemmet. Og alle de kendte lampetyper finder du naturligvis i vores webshop.

 

Generelt set er mange væglamper en ganske særlig populær belysning i mange danske hjem. Og det er ikke uden god grund. Vælger du en, der for eksempel skaber blikfang, får du både en smukt vægdekoration, der kan erstatte maleriet, samtidig med det har praktiske funktioner. Og du behøver ikke engang betale i dyre domme. Hos My Home Møbler har vi skruet prisen ned og op for lyset. For dig betyder den bedst mulige kvalitet til den laveste pris.

 

Bestil blot vores mange lyskilder, eller få hjælp i din nærmeste My Home Møbler-butik. Her vil vi med glæde vejlede dig, hvis du har brug for det.

 

Find flere billige møbler til dit hjem

Væglamper giver dig godt med lys i stuen, gangen og dér, hvor du har behov for det. Men da vi er en møbelkæde, tilbyder vi selvfølgelig ikke kun lamper i forskellige designs og former. Hos My Home Møbler vil vi faktisk vove at påstå, du kan indrette et helt hjem med hjælp fra os. Vi tilbyder nemlig både senge til soveværelset, spisebordssæt til dagligstuen, bløde møbler til stuen og meget mere.

 

Vi har altså møbler til enhver smag, hvad end du er til klassisk, moderne, vovet, minimalistisk, stilrent eller en romantisk stil. Så hvorfor ikke skabe en rød tråd til din væglampe, du allerede har fundet, sammen med nogle af vores andre møbler? Find det, du søger til din indretning indenfor væglamper og andre møbler lige her på siden. Det kan godt være, at vi ikke tilbyder de populære designer-væglamper. Til gengæld kan du forvente godt lys til en fornuftig pris.