nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Caféborde, runde og firkantede haveborde og så videre. Der er et utal af haveborde i forskellige designs, former og størrelser. Når sommerhalvåret er begyndt, betyder det også, at mange af os leder efter nye haveborde. De mange muligheder kan dog gøre det svært at finde det helt rigtige havebord til balkonen eller terrassen. Til dit held har vi hos My Home Møbler et stort udvalg af haveborde i god kvalitet til lave priser. Læs vores guide, køb dit havebord online eller besøg os i en af vores butikker landet over.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et godt havebord opfylder dine behov

Skal du blive klar til sommerens udendørs hygge? Med solen på himlen, kvidrende fugle og en stigende trang til læskedrikke er et havebord et must. Vi har nemlig en tendens til at bevæge os udenfor, når vejret er godt. Her kan et havebord være rigtig smart til både grillhygge, afslapning i solen og meget andet. 

 

Hos My Home Møbler finder du både store og små haveborde, haveborde i træ og forskellige former. Alt sammen til lave priser. Vi er nemlig vilde med god kvalitet, som alle har råd til. Dyk ned i vores sortiment og find et havebord, der matcher dine ønsker og drømme. Blandt vores haveborde finder du eksempelvis:

 

  • Solide haveborde i træ, aluminium eller polyrattan
  • Kvadratiske haveborde
  • Runde haveborde
  • Vedligeholdelsesfri haveborde 
  • Havebord med hjul
  • Haveborde som sæt inkl. havestole

 

Desuden finder du både store og små haveborde her på siden, så du kan købe et havebord, der passer lige i størrelsen. Er du for eksempel en familie på otte personer, kan du gå efter en af vores haveborde, hvor der medfølger otte komfortable havestole med høj ryg. Der er således flere muligheder at kaste sig over, når du shopper online hos My Home Møbler.

 

Mangler du en romantisk krog eller hyggelig oase i haven? Se også vores udvalg af havebænke her.

Hvilket havebord skal du vælge?

Når du er på udkig efter et nyt havemøbel, kan de mange varianter gøre valget lidt sværere. Her kommer vores guide ind i billedet. Med den rette ledesnor og gode råd kan du finde det perfekte havebord til en skarp pris. 

Gå efter den rette stil. Når du skal købe et havebord, er stilen afgørende for, hvordan det ser ud med resten af din indretning. Er du til det rå look, kan et havebord i aluminium med sort powder-coating være med til at understrege den moderne og minimalistiske stil. Omvendt kan et havebord i træ give dig det nordiske, bløde udtryk.

 

Vælg en størrelse der passer. Det er selvfølgelig bedst med et havebord, som du faktisk har plads til. Ligeledes vil du heller ikke vælge et havebord, der er for lille. Det store centrale havebord kan du bruge til fællesspisning, mens et cafébord er perfekt til aftenhygge på altanen. Firkantede borde kan udnytte pladsen lidt mere optimalt, mens runde haveborde åbner for, at alle kan se hinanden.

 

Lav så lidt arbejde som muligt. Vedligeholdelsesfrie haveborde er ideelle, hvis du foretrækker at slappe af og ikke på konstant at pleje dine udendørs møbler. Overvej derfor hvilke materialer, dine havemøbler skal være i. For eksempel kan et havebord i aluminium stå ude året rundt. Rengør med vand og sæbe, og det er (næsten) så godt som nyt.

 

Dæk dine behov bedst muligt. Flere af vores haveborde kan du nemt folde sammen og flytte rundt på. På den måde får du ekstra plads at gå på, når du ikke skal bruge havebordet. Kig også efter, om et par matchende havestole kan blive skubbet ind under havebordet. Det giver dig den bedste funktionalitet.

 

Få komfort i højsædet. Før du rigtig kan nyde solen og det gode vejr, er det vigtigt, at du også sidder godt på et par havestole. Helst i flere timer i træk. Gå efter havemøbler, der sikrer støtte til både ryg og ben. Kom forbi en af vores butikker og afprøv vores havestole, som du ofte kan købe sammen med vores borde.

 

Følger du disse vejledninger, kan du være meget tæt på at have fundet det perfekte havebord. Du er naturligvis også velkommen til at tale med os ansigt-til-ansigt i din nærmeste My Home Møbler butik. Vi har gratis levering til butik, som du kan læse mere om her.

Et rundt havebord til den elegante stil

Et rundt havebord skaber en hyggelig og elegant atmosfære til haven, terrassen og altanen. Fordelen ved et rundt havebord er, at alle kan se og høre hinanden uden behov for at råbe eller dreje hovedet skarpt til den ene side. Alle kan nemlig snakke med hinanden, og du kan se frem til gode aftener med lange samtaler.

 

De samme fordele gælder med et rundt cafébord, hvor du får et intimt og inkluderende samvær. Sæt dit cafébord ude i græsset, brug det som et sidebord på terrassen eller udnyt den trange plads på altanen. Der kan nemt opstå behov for at sætte noget fra dig, når du nyder vejret. Slapper du af i en komfortabel havestol, kan du for eksempel lægge din bog eller en kølende drink på det runde havebord. 

 

Vores runde haveborde er typisk billigere end de store. Har du først købt et af vores runde haveborde, har du gjort dig et billigt fund, du slet ikke kan undvære igen.

Havebord i træ er dit naturlige valg

Om du har en have eller ej, kan havemøbler sagtens være relevant for dig. Vil du gerne have naturen tæt på? Så bør du gå efter haveborde i træ. Vi har forskellige modeller i blandt andet teaktræ, der er standarden for havemøbler i naturmaterialer. Selvom det er i træ, behøver du ikke bruge hele foråret og sommeren på møbelpleje. Et havebord i teak er nemlig en meget stærk træsort, hvilket er super praktisk til havemøbler.

 

Har du ikke noget imod at bruge tid på vedligeholdelse af dit havebord, er det desuden ikke særlig tidskrævende. Havemøbler i hårdttræ er solide, og du kan nemt behandle dem med olie. En god vedligeholdelse af dit træbord forlænger havebordets levetid og smukke udseende. Selv danner dit havebord i træ naturlige olier, der beskytter angreb fra insekter og rådskader.

Billige haveborde på tilbud hos My Home Møbler

Er du kommet i tanke om, at du mangler tilbehør til dine havemøbler? Sæt for eksempelvis dekorative lanterner på havebordet eller hæng et par lyskæder i nærheden for en romantisk eller festlig stemning. Glem ikke et par bløde og behagelige hynder til dine havestole. Skal du bruge dine havemøbler hurtigst muligt, er My Home Møbler din redning. Op til 80% af vores sortiment bliver leveret inden for blot én uge. Køb for over 2.999 kr. og få gratis fragt.

Måske synes du om